SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Reutter-tuotteet

Etusivu > Reutter-tuotteet

Reutter-tuotteet

Reutter on saksalainen miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys, joka on valmistanut nukkekodin astiota ja muita miniatyyri tuotteita jo 60 vuoden ajan. Reutterin nukkekodin astiat ja tarvikkeet tunnetaan maailmanlaajuisesti yksityiskohtaisesta viimeistelystään ja kiehtovista asetelmistaan

Reutter nukkekodin astiat on tyypillisesti aseteltu kontekstiin, eli lautasella on ruokaa, lasissa on juomaa ja vieressä on sievä miniatyyri sanomalehti. Reutter- mallistoon kuuluu myös ainutlaatuiset nukkekodin tarvikkeet ja pientuotteet muihinkin huoneisiin, erityisesti nukkekodin kylpyhuone.

Suomen Minimimaailman nettikaupassa Reutter nukkekodin astiat ja nukkekodin tarvikkeet on koottu omaksi kategoriakseen jotta voit ihailla taidokkaita töitä yhtenä kokonaisuutena ja nähdä mistä korkeampi hinta laatutuotteille muodostuu.

Reutter
Aamiainen

Tässäpä herkullisen näköinen aamiaistarjoilu nukkekotiin! Laadukas miniatyyri kokonaisuus sisältää sekä astiat että nukkekodin ruoka-aineet. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

25,50 €
Reutter
Shampanja-aamiainen

Ylellinen yhden hengen shampanja-aamiainen nukkekodin äidille vaikka vuoteeseen tarjoiltuna. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

15,80 €
Reutter
Todella laadukas leivontasetti. Reutterin tuotteissa on todella aito tunnelma ja melkein pulla tuoksuu kun katsoo tätä kuvaa.

Leimpominen on nukkekodin emännän rakas askare. Somista nukkekodin keittiö tällä hienosti viimeistellyllä kokonaisuudella. Leivontapöytä on aidon jauhoinen ja kääretorttu näyttää käsinkosketeltavalta. Laadukkaat posliinit ja oheistuotteet täydentävät ihastuttavan kokonaisuuden. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

17,60 €
Reutter
Paahdettua kanaa

Kokonainen paahdettu kana ja nukkekodin leikkuuveitsi posliinisella leikkuulaudalla. Laadukkaat ruusukuvioiset posliiniastiat ja oheistuotteet mukana. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

12,95 €
Reutter
Juustotarjoilu

Nukkekodin juustotarjoilu, juustohöylä ja oliiveja laadukkalla posliinitarjottimella. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

7,50 €
Reutter
Juustotarjoilu

Herkullinen nukkekodin juustortarjotin ja erittäin laadukkaat miniatyyri posliinit. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

9,90 €
Reutter
Aperitiivitarjoilu

Korkealaatuinen ja yksityiskohtainen aperitiivi tarjoilu nukkekodin juhlaan. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

23,95 €
Reutter
Chianti-viinipullo ja 2 lasia

Nukkekodin laadukas Chianti viinipullo laseineen. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

12,00 €
Reutter
Vihanneksia pannulla

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

12,50 €
Reutter
Viini + jälkiruokajuusto

Herkullinen juustolajitelma ja makea jälkiruokaviini kruunaavat myös nukkekodin asukkaiden aterian. Laadukkaat miniatyyri posliinit takaavat kattauksen houkuttelevuuden. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

17,95 €
Reutter
Viini- ja juustotarjoilu

Nukkekodin asukkaiden iltapalaksi herkullinen juustotarjotin oheistuotteineen. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

10,70 €
Reutter
Viinipulloja puulaatikossa

Nukkekodin Bordeaux punaviini toimitetaan hienossa puulaatikossa. Cheval noir eli musta hevonen - merkkinen viini sopinee niin juuston kuin liharuokien pariksi. 

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

15,20 €
Reutter
Viktoriaaninen viinilasi, 4 kpl

Laadukkaat ja taitavasti viimeistellyt viinilasit nukkekodin ruokasaliin juhlaillalliselle. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

16,90 €
Reutter
Pulloteline, pulloineen

Nukkekodin juomat on koottu kauniille hopeiselle pullotelineelle. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

17,90 €
Reutter
Konjakki ja sikaritarjoilu

Nukkekodin herra rentoutuu takan ääressä ja nauttii laadukkaasta konjakki- ja sikaritarjoilusta pitkän työviikon päätteeksi. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

Minimaailman 'tupakkatuotteet' eivät savuta eivätkä sisällä nikotiinia. Katso Kodin Tavarat-kategoriasta laajempi valikoima piippu- ja tupakkatuotteita.

20,90 €
Reutter
Tuhkakuppi, lattiamalli

Nukkekodin tuhkakuppi tarvitaan, jos vaikka vieraat sattuisivat polttamaan! Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

9,95 €
Reutter
Piippuvalikoima

Yksityiskohtaisesti viimeistelty miniatyyri piippuvalikoima on näyttävä kokonaisuus nukkekodin kirjastoon tai työhuoneeseen. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

15,00 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9