SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Taulut ja kehykset

Etusivu > Taulut ja kehykset

Taulut ja kehykset

Nukkekodin taulut , valokuvat ja kehykset ovat mittakaavaa 1:12 ja viimeistelevät Minimaailman sisustuksen.

Ripusta nukkekodin arvokas taulu perinteiseen tapaan yksittäiseksi katseenvangitsijaksi tai sommittele useasta erikokoisesta ja eri muotoisesta miniatyyri taulusta trendikäs taulukollaasi.

Hanki pelkkä kehys erikseen kun haluat tehdä ainutlaatuisen nukkekodin taulun itse. Sopiva miniatyyri kehys saattaa löytyä myös valokuvien tai taulujen joukosta, jolloin voit vaihtaa haluamasi kuvan alkuperäisen tilalle.

Kevyet nukkekodin taulut voi kiinnittää tarratyynyllä seinään. Edulliset ja moneen käyttöön sopivat tarratyynyt löytyvät Minimaailman kategoriasta 'Liimat ja tarramateriaalit'.

Painavammat nukkekodin taulut pitää kiinnittää nupilla tai liimalla. Sormipora on kätevä nukkekotiharrastajan työkalu siistien reikien tekemiseen.

Taulu, muotokuva, 2 kpl

Klassiset nukkekodin soikeat muotokuvataulut maltillisen koristeellisilla nukkekodin kehyksillä ovat tyylikäs valinta symmetriseen sijoitteluun. Asenna taulut nukkekodin valaistuksen lähelle, niin saat lisähohtoa kauniisiin kehyksiin.

4,20 €
Taulu, purjelaiva

Meriaiheet ja purjelaivat ovat suosittu taulun aihe myös aikuisten nukkekodissa. Ripusta hieno purjelaiva takan ylle ja asenna sen molemmin puolin vielä seinävalot antamaan lisähohtoa kokonaisuuteen.

3,50 €
Taulu, Nainen niityllä, 6 x 7 cm

Nukkekodin taulut tekevät talosta kodin. Minimaailman valikoimassa on laaja mallisto valmiita tauluja, valokuvia ja pelkkiä kehyksiä, joilla nukkekotisi saa viimeistellyn ilmeen. Huomaa, että voit aina vaihtaa kuvan tauluun, jos sen kehykset miellyttävät mutta nukkekodin nukke ei hirveästi tykkää juuri siitä kuvasta.

2,90 €
Taulu, metsästäjät ratsain

Ratsastus- ja metsästysaiheinen miniatyyritaulu historialliseen tyyliin on hyvä valinta nukkekodin kirjastoon tai työhuoneeseen.

3,40 €
Taulu, tyttö ja koira, 4 x 5,2 cm

Puiset kehykset ja suloinen kuva sopivat hyvin nukkekodin lastenhuoneen tauluksi. Huomaa, että voit myös vaihtaa uuden kuvan miniatyyrikehyksiin, jos puiset kehykset miellyttävät erityisesti, mutta kaipaat eri tyylistä kuvaa.

2,00 €
Paketissa on kaksi nukkekodin taulua

Nukkekodin taulut tekevät talosta kodin. 

4,90 €
Taulu, Viimeinen ateria, da Vinci

Ripusta kuuluisa Da Vincin taulu juhlavan ruokasalin seinälle, missä nukkekodin kattokruunun valo saa taulun kultaiset kehykset hohtamaan iltahämärässä.

2,40 €
Taulu, Sadonkorjuu, Van Gogh, 6 x 8 cm

Miniatyyriversio kuuluisasta VanGoghin maalauksesta on asennettu kultaisiin koristeellisiin kehyksiin ja on varma valinta nukkekotiin. Ripusta suuri nukkekodin taulu nupilla tai liimalla, niin saat sen pysymään seinällä paremmin.

2,70 €
Klassinen kukkamaalaus koristeellisissa kultaisissa kehyksissä

Iso nukkekodin kukkataulu prameilla kultakehyksillä. 

2,50 €
Taulu, hevoset, 4,4 x 4,8 cm

Hevoskuvan ympärillä oleva valkoinen passe-partout tekee  taulusta raikkaan kokonaisuuden, joka sopii myös moderniin nukkekotiin.

3,00 €
Maailmankartta, muinainen

Ripusta vanhanajan maailmankartta koristamaan nukkekodin työhuoneen seinää ja täydennä kokonaisuus mahonkisilla nukkekodin huonekaluilla. Kokonaisuuden viimeistelyyn sopii vanhanajan puhelin, messinkinen lamppu, tummahko nukkekodin tapetti esim viininpunainen tai tummanvihreä sävy.

2,50 €
Maailmankartta, nykyaikainen

Nykyaikainen vaaleasävyinen maailmankartta on trendikäs taulu moderniin nukkekotiin ja toimii hyvin lastenhuoneen, keittiön tai työhuoneen sisustuselementtinä. 

2,50 €
Koulukartta, 2kpl

Englannin ja Etelä-Euroopan miniatyyrikartat nukkekotiin. 

2,10 €
Soikea muotokuvataulu on kaunis yksinään ja sopii myös hyvin nukkekodin taulukollaasiin.

Nukkekodin soikea muotokuvataulu kultaisella kehyksellä ja perinteisellä kuvalla tummissa väreissä sopii historialliseen nukkekotiin.

2,80 €
Siluettikuva 2 kpl, korkeus 1,9 cm

Mustat siluetti kuvat on asennettu kultaisiin koristeellisiin kehyksiin. Nukkekodin miniatyyritauluista saa hienon taulukollaasin myös moderniin nukkekotiin vaihtamalla kehyksiin toisenlaiset kuvat.

2,00 €
Taulu, nainen

Pieni muotokuva prameassa kehyksessä kultaisine kaiverruksineen sopii yksittäin ripustettavaksi, mutta tuo myös hyvää vaihtelua monen erilaisen taulun ryhmään nukkekodin seinällä.

3,00 €
Taulu, Tyttö

Koristeelliset kultaiset kehykset huokuvat historiallista tyyliä pienen tytön ympärillä.

3,50 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9