SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Työkalut rakentamiseen

Etusivu > Työkalut rakentamiseen

Työkalut miniatyyritöihin ja nukkekotiharrastukseen

Minimaailman verkkokaupasta löydät nukkekodin rakentamiseen ja remontoimiseen soveltuvat erikoistyökalut ja kätevät apuvälineet. Nukkekodin rakennustyökalut soveltuvat myös pienoismallien , rakentamiseen, junaradan tai automaailman askarteluun ja muihin tarkkuutta vaativiin miniatyyri töihin. 

Shesto on englantilainen tarkkuutta vaativiin työkaluihin erikoistunut yritys, joka on perustettu jo vuonna 1907. Laajan Shesto -valikoiman lisäksi nukkekodin työkaluja on mm EuroMini ja Unimat -merkeiltä.

 

Listarileikkuri on käytännöllinen työkalu nukkekodin lattialistojen ja kattolistojen asennuksessa

Listaleikkuri soveltuu puun ja muovin katkaisemiseen suoraan tai haluttuun kulmaan. Leikkuri on käytännöllinen työkalu nukkekodin lattialistojen ja kattolistojen asennuksessa.

Listaleikkurin asteet 45, 60, 75, 90,105, 120.

19,90 €
Pienet leikkurisakset jousipalautuksella ovat kätevä apuväline askarteluun, nukkekodin rakennustöissä ja muissa miniatyyriharrastuksissa

Pienet leikkurisakset jousipalautuksella ovat kätevä apuväline askarteluun, nukkekodin rakennustöissä ja muissa miniatyyriharrastuksissa.

5,50 €
Atulat, peruspinsetti

Nukkekotiharrastajan edulliset peruspinsetit helpottavat pienten tuotteiden käsittelyä ja ovat kätevä apuväline nukkekodin ja miniatyyrimallien rakennustöissä.

2,50 €
Atulat lämpöeristyksellä

Nukkekotiharrastajan pinsetit helpottavat pienten tuotteiden käsittelyä ja ovat kätevä apuväline nukkekodin ja miniatyyrimallien rakennustöissä. Tässä mallissa on myös lämpöeristys.

5,00 €
"Lisäkäsi" atuloille

Tukevan painava pidike atuloita varten. Atulat eli pinsetit on tilattava erikseen. Pidike pysyy hyvin paikallaan. Sinulle jää molemmat kädet vapaiksi tarkkuustyöskentelyä varten. Varren asento on tarkasti säädettävissä. Kätevä apuväline nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin.

9,90 €
Sormipora sopii pienten reikien tekemiseen miniatyyriruuveille, nauloille, kahvoille ja nupeille.

Sormipora on kätevä apuväline nukkekotiharrastukseen ja miniatyyrimallien rakentamisessa. Pora sopii pienten reikien tekemiseen miniatyyriruuveille, nauloille, kahvoille ja nupeille. 

12,00 €
Sormipora, 0,8 - 1,5 mm, 1 kpl
Lisätiedot 
5,90 €
Sormipora kiertyvällä puisella päällä

Sormiporassa kaksi käännettävää teräpesää, alue 0 - 2,9 mm.

7,90 €
Kiinnitysleuoilla varustettu suurennuslasi

Säädettävillä kiinnittysleuoilla varustettu suurennuslasi on kätevä apuväline nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin.

Voit työskennellä molemmat kädet vapaina, koska käsiteltävän esineen voi kiinnittää työkalun leukoihin maalaamista, juottamista tms. varten. Painava jalusta pitää välineen tukevasti pystyssä. Suurennuslasin Ø 63 mm. Suurennus 2x. Korkeus 17,5 cm

10,90 €
Suurennuslasi valolla 22 W

Kunnollinen suurennuslasi on käytännöllinen työkalu ahkeralle nukkekodin rakentajalle ja miniatyyritöihin. Energiaasäästävä 22 W tehoinen päivävalolamppu ei kehitä lämpöä. Lampun varressa on kaksi niveltä, hyvälaatuinen 175 x 108 mm linssi 1,75 suurennuksella ja 4 kertaisella kohdesuurennuksella.
Korkeus 40 cm

128,70 €
Pumppupora
Lisätiedot 
7,90 €
Porauskohdan merkintätaltta

Porauskohdan merkintätaltassa on uritettu tartuntapinta, karkaistu kärki ja säädettävä jousivoima. soveltuu nukkekotiharrastukseen ja miniatyyrimallien rakentajalle.

11,50 €
Käsipora
Lisätiedot 
7,90 €
Käsipora

Hyvälaatuinen ja turvallinen käsipora 1 - 6 mm reikien poraamiseksi soveltuu hyvin nukkekodin rakennustöihin ja muihin miniatyyritöihin. Poranterät tilattava erikseen.

23,50 €
Poranterälajitelma, 30 kpl
Lisätiedot 
15,00 €
Poranterä 1,0 mm x 5 kpl
Lisätiedot 
4,55 €
Poranterä 1,5 mm 10 kpl
Lisätiedot 
4,55 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9