SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Verhot, kankaat, pitsit

Etusivu > Verhot, kankaat, pitsit

Valmiit nukkekodin verhot, kankaat ja pitsit ovat oikeaa miniatyyri mittakaavaa kankaan kuvioinnin ja paksuuden suhteen. Osassa verhoista on valmiina verhotanko mukana, mutta mallistosta löytyy erikseen upeat ja todella aidonnäköiset nukkekodin verhotangot renkaineen ja ripustuskoukkuineen. Moni malli on säädettävissä nukkekodin ikkunan leveyden mukaan aivan kuten reaalimaailmassakin.

Verhot, tummansinistä samettia, 13 x 18 cm

Upeat nukkekodin samettiverhot tummansinistä samettia. Näillä saat juhlavan ilmeen nukkekodin ruokasaliin!

14,50 €
Verhot, punaista samettia, 13 x 18 cm

Juhlavat nukkekodin verhot punaista samettia. Luo näillä verhoilla ja itämaisella nukkekodin matolla lämmin tunnelma nukkekotiisi.

14,50 €
Verhot, sinikukalliset, 12,5 x 16 cm

Raikkaan kesäiset kukkaverhot nukkekotiin.

3,60 €
Verhot, Vaaleanpunainen/valkoruutu, 13 x 13 cm

Sisusta nukkekodin lastenhuone herttaisilla vaaleanpunaruudullisilla verhoilla. Nukkekodin verhot tulevat paketissa yksinkertaisen puutangon kanssa.

2,90 €
Verhot, puna-valkoruutu, 12 x 12 cm

Perinteiset punavalkoruudulliset nukkekodin verhot ja puinen verhotanko sopivat erityisen hyvin ruutuikkunaan.

Jouluksi tonttuovi kaipaa seurakseen punavalkoista. Tämä sama kuosi löytyy myös kankaana, minimaailman verkkokaupasta.

2,90 €
Kukalliset Verhot

Raikas puna-vihreä kukkakuvio valkoisella pohjalla piristää nukkekodin keittiön sisutuksen. verhojen muksns on ykdinkertainen puinen verhotanko.

2,90 €
Pitsiverhot, valkoinen, 12 x 12 cm

Kauniit valkoiset pitsiverhot puisella tangolla päästävät valon kauniisti lävitseen ja sopivat hyvin romanttiseen makuuhuoneeseen.

2,90 €
Verhot, puna/valko ruudulliset, 13 x 13 cm

Klassiset punavalkoruutuiset verhot ovat piristävä valinta nukkekodin tupaan tai keittiöön. Paketissa on yksinkertainen puurima verhojen mukana.

2,90 €
Verhokappa, 9 x 3,5 cm

Valkoinen verhokappa on käytännöllinen nukkekodin ikkunan somiste keittiöön, missä ei tarvitse saada verhoja kiinni. Pitsireunus tuo ripauksen romantiikkaa ja naisellista otetta pienen kodin sisustukseen. 

2,00 €
Puoliverho "salusiini", 9 x 8,5 cm

Edullinen nukkekodin puoliverho tai verhokappa sopii pieniin ikkunoihin tai ikkunalliseen oveen. Soma miniatyyripitsi viimeistelee kokonaisuuden.

2,00 €
Puoliverho, pitsiä, 17 x 6 cm

Leveä verhokappa, jossa on puinen verhotanko mukana. Herkkä pitsi päästää kauniisti valon lävitseen ja sopii myös pitkien sivuverhojen pariksi.

3,70 €
Verhot, valkoiset, 10,5 x 15cm

Valkoiset nukkekodin verhot pitsireunuksella ovat klassinen valinta makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen tai vaikka ikkunalliseen kylpyhuoneeseen.

2,90 €
Verhot, pitsiä

Romanttiset valkoiset pitsiverhot päästävät valon kauniisti lävitseen ja sopivat hyvin kukallisiin ja kuviollisiin tapetteihin.

2,90 €
Verhot, Deluxe Collection, 3 x 17,5 cm

vihreävalkoraidalliset verhot missä pieniä punertavia kukkia

6,20 €
Puinen verhotanko 6 kpl

Kuusi nukkekodin verhotankoa edullisesti samassa paketissa. Puuvalmiin tangon voi itse käsitellä haluamallaan sävyllä, esim maalata Plus color maaleilla Minimaailman valikoimista.

2,90 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9