SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Nukkekodin ASTIAT

Etusivu > Nukkekodin ASTIAT

Nukkekodin ASTIAT

Minimaailman kartano valmistautuu illalliskutsuihin: Kultareunaiset ruusukuvioiset nukkekodin astiat on jo tuotu pöytään. Nukkekodin kristallilasit ja hopeiset aterimet ovat vielä palvelusväen kiillotuksessa keittiössä.

Valitse suloiset nukkekodin astiat ja keittiötarvikkeet laajasta nettikaupan valikoimasta. Tarjolla on valmiit nukkekodin astiastot ja valtava määrä yksittäisiä astioita, joista voit pikkuhiljaa keräillä mieleisesi kokonaisuuden. Jos haluat kaventaa tuotehakuasi, avaa päävalikon ASTIAT -kategoria, jonka alla on eri alaosastoja.

Huom. lisää nukkekodin astioita ja ruoanlaittoon liittyviä tavaroita löytyy myös 'Keittiötarvikkeet' -kategoriasta, sekä laadukkaasta 'Reutter-Tuotteet' -kategoriasta.

Sinivalkoinen nukkekodin astiasto

Sinivalkoinen 4 hengen ruoka-astiasto ja kahviastiasto sisältää myös tarjoilukulhot ja vadit nukkekotiin.

22,00 €
Ruoka-astiasto, valkoinen, 15-os.

Valkoinen nukkekodin ruoka-astiasto on aina ajaton ja varma valinta. Miniatyyri astioiden kultaiset reunat tuovat hohtoa ja klassinen muotoilu sopii hienosti Minimaailman juhlaillalliselle. 

8,90 €
Lautanen, 4 kpl, valkoinen

Kultareunaiset lautaset loistavat kauniisti astiakaapin hyllyllä kun niitä valaisee lähistölle sijoitettu nukkekodin lamppu.

2,90 €
Posliinikulho, 4 kpl

Kultareunaiset nukkekodin syvät kulhot sopivat kartanon aamiaispöytään tai hienon aterian jälkiruoan tarjoiluun.

2,90 €
Pirteänvärinen nukkekodin astiasto

Oranssilla kukalla koristeltu kultareunuksinen nukkekodin teeastiasto on aurinkoinen ilmestys ja näistä voi nauttia neljä nukkekodin nukkea kerrallaan.

8,70 €
Romanttinen astiasto nukkekotiin

Vanhanajan vaaleankellertävä nukkekodin teeastiasto runsain kukkakuvioin. Nukkekodin mummo nukke ihastelee kupin kultaista reunaa ja ottaa mielellään toisenkin kupillisen teetä - miniatyyrikeksin kera!

7,90 €
Kahden hengen romanttiseen kahvihetkeen

Pirteän kukallisessa kahviastiastossa on iso tarjotin, jolle nukkekodin miniatyyriherkut voi asetella kauniisti esille.

6,90 €
Ylellinen teeastiasto miniatyyrikoossa

Kullanvärinen kuvio hohtaa kauniisti valkoisessa posliinissa ja saa lisää säihkettä kun nukkekodin valot ovat päällä.

11,60 €
Reutter
3 Posliinikannuja, Gold Onion

Korkealaatuiset nukkekodin kannut on koristeltu sinisin kukin ja kultareunuksin. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

9,50 €
Reutter
Kahvikuppi, 4kpl

Erittäin laadukkaat nukkekodin kahvikupit on koristeltu sinivalkoisin kukkasin ja kultareunuksin. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

10,50 €
Reutter
Ruoka-astiasto

Sinivalkoinen ruoka-astiasto korkealaatuista posliinia.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

27,30 €
Reutter
Kananmunia ja vatkaustarvikkeet

Laadukas nukkekodin kokonaisuus herkullisen munakkaan tekoon on viimeistelty hienosti pieniä yksityiskohtia myöten. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

12,00 €
Reutter
Lautanen, 4kpl

Hienot nukkekodin sinivalkoiset posliinilautaset. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

11,80 €
Reutter
Suola-astiat

Suloiset miniatyyri astiat suolalle ja mausteille. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

8,60 €
Astiasto, 16-os.valkoinen

Nukkekodin valkoinen suoraviivainen astiasto sopii moderniin nukkekotiin ja on neutraali tausta pienen kodin värikkäille herkuille.

16,40 €
Astiasto, 14-os., ruusukuvio

Herkkä ruusukuvioinen ja kultareunainen astiasto nukkekodin juhlaillallisille. Samaan sarjaan löytyy myös muita ruoka-astiastoja ja teeastiasto.

9,80 €
Astiasto 12-os., ruusukuvio

Ruusukuvioinen, kultareunaisen nukkekodin astiasto sisältää neljä matalaa lautasta, neljä syvää lautasta ja kuvan tarjoiluastiat, joista yhdessä on kansi mukana.

9,80 €
Astiasto, vihreävalkoinen

Vihreä-valko-punasävyinen astiasto sopii erinomaisesti nukkekodin jouluaterialle. Aseta pöydälle miniatyyri joulukukka, joulutähti, nukkekodin kynttilät, niin saat kauniin jouluisen kattauksen. Sama vihreävalkoinen astiasto sopii Suomen kesään kun lisäät nukkekodin kattaukseen tuoreet mansikat, raikkaan vihreän salaatin ja kesäisen kukkakimpun pöydälle.

11,50 €
Astiasto, 46-os.
Sinivalkoisessa nukkekodin astiastossa on peräti 46 kaunista kukkakuvioitua osaa, mukaan lukien upeat tarjoiluastiat mihin ruoan saa kauniisti esille. Kaunis nukkekodin vitriinikaappi on oiva säilytyspaikka suurelle astiastolle ja koko ruokasalin keskipiste. 
24,25 €
Astiasto, 50-os.
Lisätiedot 
24,00 €
Astiasto 49-os.

Herttaisen kesäiset kukkakuviot koristavat tätä suurta nukkekodin posliiniastiastoa, jossa on 49 osaa. Yhdistä sarjaan vaikka Minimaailman siniset miniatyyri kattilat, jotka sopivat hyvin kukkakimpun väreihin, tai valitse klassinen kupari perinteisempään tyyliin.

29,70 €
Jälkiruoka-astiasto, 10 osaa

Nukkekodin jälkiruoka-astiastossa on kaksi korkeampaa tarjoiluvatia, joilla saa näyttävyyttä kattaukseen. Asettele miniatyyrikakku, pullat tai värikkäät hedelmät kakkulautasille.

8,10 €
Teeastiasto neljälle, sinivalkoinen

Sinivalkoinen teeastiasto

7,80 €
Teeastiasto kuudelle, sininen reuna
Raikas sinivalkoinen teeastiasto sopii nukkekodin aamiaspöytään. Vain leipä, voi ja hillo puuttuvat asetelmasta! Nukkekodin aamiaiskattauksen voi toki täydentää miniatyyri kahvipannulla ja sanomalehdellä niin nukkeperheen isäkin on tyytyväinen. 
7,80 €
Teeastiasto kahdelle, kirsikka

Valkoinen kirsikkakuvioinen teeastiasto sisältää 6 osaa.

3,35 €
Reutter
Teeastiasto kahdelle, 11 osaa

Laadukkaasti viimeistelty nukkekodin teeastiasto sopii vaikka tyylikkääseen kartanon salonkiin. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

21,90 €
Reutter
Teeastiasto kahdelle

Laadukas sinivalkoinen nukkekodin tee-astiasto kahdelle hengelle. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

22,90 €
Reutter
Korkealaatuinen Reutter -astiasto nukkekotiin

Korea punainen kukkakuvioinen kahviastiasto ja tarjotin on korkealaatuista posliinia ja yksityiskohtaisesti viimeistelty.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

18,30 €
Tee-/kahviastiasto neljälle, koivun lehti

Laadukas valkoinen miniatyyriastiasto koristeltu pienellä vihreällä kolmiolla ja kultaisilla reunoilla ja kahvoilla.

14,90 €
Teeastiasto kuudelle, kultareunus ja pinkki

Historiallinen nukkekoti tarjoaa kello viiden teen kultareunuksisista posliiniastioista kartanon salissa. Nukkekodin lady on mieltynyt hentoon roosaan väriin ja nauttii mielellään pienen palan miniatyyri kakkua teensä kanssa.

7,90 €
Romanttinen miniatyyri astiasto teekutsuille

Kultareunainen ruusukuvioinen astiasto on suosittu valinta nukkekotiin. Samasta sarjasta löytyy myös ruoka-astiastoja.

9,90 €
Reutter
Aamiainen

Tässäpä herkullisen näköinen aamiaistarjoilu nukkekotiin! Laadukas miniatyyri kokonaisuus sisältää sekä astiat että nukkekodin ruoka-aineet. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

25,50 €
Reutter
Teetarjoilu neljälle

Kello viiden tee tarjoillaan nukkekodissa pienten keksien kera. Laadukkaasti viimeistellyt kultareunaiset nukkekodin astiat kruunaavat tee-hetken. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

21,90 €
Reutter
Kahvikupit ja lautaset kahdelle

Laadukkaat nukkekodin posliiniastiat kahdelle minimaailman asukkaalle. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

8,50 €
Ajattomat valkoiset miniatyyrimukit

Valkoinen miniatyyri metallimuki on tyylikäs ja ajaton valinta nukkekodin arkeen ja sopii monenlaiseen sisustukseen.

3,20 €
Lautanen, pieni pyöreä, 4 kpl

Edulliset nukkekodin valkoiset astiat sopivat jokaiseen pieneen Minimaailman kotiin.

2,30 €
Modernit neliönmuotoiset miniatyyrilautaset

Edulliset nukkekodin valkoiset astiat sopivat jokaiseen pieneen Minimaailman kotiin. Neliönmuotoinen lautanen on moderni valinta tämän päivän tyyliin.

2,30 €
Kuppi ja alunen, 4 kpl

Edulliset nukkekodin valkoiset astiat sopivat jokaiseen pieneen Minimaailman kotiin.

2,40 €
Kulho, pieni, 4 kpl

Edulliset nukkekodin valkoiset kulhot sopivat jokaiseen pieneen Minimaailman kotiin.

2,30 €
Kahvimuki ja lautanen, 2 kpl
Lisätiedot 
2,00 €
Miniatyyrimaitokannu neljässä eri värissä myydään yksittäin

Edullinen nukkekodin maitokannu tai mehukannu neljässä eri värissä. Ruskea väri sopii rustiikkiin keittiöön, aitoon suomalaiseen mökkitupaan mutta myös todella hyvin kupariastioiden pariksi.

1,20 €
Miniatyyrimaitokannu neljässä eri värissä myydään yksittäin

Edullinen nukkekodin maitokannu tai mehukannu neljässä eri värissä.

 

1,20 €
Miniatyyrimaitokannu neljässä eri värissä myydään yksittäin

Edullinen nukkekodin maitokannu tai mehukannu neljässä eri värissä.

Valkoisen kannun reunaa koristaa sininen raita.

1,20 €
Miniatyyrimaitokannu neljässä eri värissä myydään yksittäin

Edullinen nukkekodin maitokannu tai mehukannu neljässä eri värissä.

Keltainen väri on pirteä, keväinen ja tuo heti auringonpaisteen mukanaan nukkekotiin.

1,20 €
Kannellinen purkki, keltainen 1 kpl

Edullinen nukkekodin kannellinen purkki neljässä eri värissä, jotka myydään erikseen. Valitse purkin väri tuotekortin otsikon mukaan.

1,20 €
Kannellinen purkki, ruskea 1 kpl

Edullinen nukkekodin kannellinen purkki neljässä eri värissä, jotka myydään erikseen. Valitse purkin väri tuotekortin otsikon mukaan.

1,20 €
Kannellinen purkki, sininen, 1 kpl

Edullinen nukkekodin kannellinen purkki neljässä eri värissä, jotka myydään erikseen. Valitse purkin väri tuotekortin otsikon mukaan.

1,20 €
Kannellinen purkki, valkoinen, 1 kpl

Edullinen nukkekodin kannellinen purkki neljässä eri värissä, jotka myydään erikseen. Valitse purkin väri tuotekortin otsikon mukaan.

1,20 €
Kannellinen vuoka, jänis
Lisätiedot 
2,80 €
Kannellinen vuoka/jänis hatulla
Lisätiedot 
2,80 €
Kannellinen uunivuoka, soikea

Nukkekodin karjalanpaisti ja hirvipata tarvitsevat kunnon padan, joka sopii ruoan valmistukseen ja on riittävän kaunis tarjoiluun. Edullinen ruskea lasitettu uunivuoka toimii monen miniatyyri ruoan valmistamiseen ja tarjoiluun yhtälailla.

1,40 €
Kannellinen uunivuoka, pyöreä

Nukkekodin karjalanpaisti ja hirvipata tarvitsevat kunnon padan, joka sopii ruoan valmistukseen ja on riittävän kaunis tarjoiluun. Edullinen ruskea lasitettu uunivuoka toimii monen miniatyyri ruoan valmistamiseen ja tarjoiluun yhtälailla.

1,20 €
Vuoka, ilman kantta
Lisätiedot 
1,10 €
Saviastia, pyöreä

Edullinen nukkekodin astia on lasittamatonta savea.

1,00 €
Saviastia, soikea

Edullinen nukkekodin astia on lasittamatonta savea.

1,00 €
Saviastia, pyöreä, kannella

Edullinen nukkekodin astia on lasittamatonta savea.

1,10 €
Saviastia, soikea, kannella

Edullinen nukkekodin astia on lasittamatonta savea.

1,10 €
Kolme erikokoista sinivalkoista miniatyyrikulhoa nukkekotiin.

Raikkaat sinivalkoiset kulhot kolmessa eri koossa. Katso tuotekortin kuvasta milta astiat näyttävät kaapin hyllyillä.

9,90 €
Kulho, 2 kpl
Lisätiedot 
4,00 €
Savikulho, 3 kpl
Lisätiedot 
5,20 €
Savikulho, 2kpl

Rustiikkiset keraamiset kulhot tarjoiluastioiksi tai vaikka hedelmien & joulupiparien esillepanoon

5,40 €
Savikannu
Lisätiedot 
2,40 €
Saviruukku
Lisätiedot 
2,40 €
Kulho, valkoinen
Lisätiedot 
1,95 €
Lautaset ja kuppi telineessä
Lisätiedot 
7,45 €
Lautasia 4kpl, metallia, puna-vihreällä kuviolla

Nukkekodin raikkaat jouluaiheiset lautaset vihreällä kuviolla. Muki ja lautanen samassa sarjassa täydentää lasten piparikestit tai aikuisten glögihetken.

3,60 €
Muki ja lautanen, metallia, 2 paria

Suloiset jouluaiheiset metalliset mukit ja lautaset nukkekodin jouluun. Vihreävalkoinen on raikas väriyhdistelmä ympäri vuoden ja sopii myös Sumen kesään.

4,50 €
Muki, punainen 4 kpl

Punaiset nukkekodin mukit sopivat vaikka glögitarjoiluun tai lämpimän kaakaon juotiin Minimaailman asukkaiden hiihtoretken jälkeen!

3,80 €
Muki, 6 kpl, valkoinen
Lisätiedot 
5,40 €
Kahvikuppi ja alunen
Lisätiedot 
2,10 €
Kahvikuppi ja alunen, hopeinen, 1 kpl

Edullinen Espresso-tyyppinen kahvikuppi moderniin nukkekotiin. Kuppeja on helppo käsitellä sillä aluslautanen ja kuppi ovat yhtä kappaletta.

0,80 €
Kahvi-/teekuppi ja alunen

Pienessä kupissa on juoma valmiina aidonnäköiseen kahvihetkeen.

1,50 €
Posliinimuki, merirosvo, 1 kpl
Lisätiedot 
4,40 €
Reutter
Ruokailuastiat ja kynttilät

Romanttinen ruusukuvioinen astiasto ja kynttilänjalat kultareunuksin on korkealaatuista posliinia.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

22,10 €
Reutter
Keittiötarvikkeita, sorsa

Sorsa-aiheisia laadukkaita nukkekodin posliiniastioita. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

13,20 €
Kannellinen soppakulho ja kauha
Lisätiedot 
2,50 €
Kannu, ohutta posliinia (P)
Lisätiedot 
3,30 €
Kannu, jäniskuvio
Lisätiedot 
4,45 €
Juomakannu, kissa

Rustiikkisen oloisessa miniatyyrikannussa on sydän ja kissa.

4,45 €
Mehukannnu, 4 mukia ja tarjotin
Lisätiedot 
11,50 €
Kastikekulho, koristeraita

Laadukas nukkekodin posliiniastia kauniilla sinisellä koristekuviolla.

2,50 €
Tarjotin, tarjoiluastia, koristeraita

Laadukas nukkekodin posliiniastia kauniilla sinisellä koristekuviolla.

3,00 €
Kannellinen kulho, koristeraita

Laadukas nukkekodin posliiniastia kauniilla sinisellä koristekuviolla.

9,95 €
Lautanen, koristeraita

Laadukas nukkekodin posliiniastia kauniilla sinisellä koristekuviolla.

2,00 €
Kaadin ja 4 mukia
Lisätiedot 
5,00 €
Kulho, 5 kpl, lahjapakkaus
Lisätiedot 
7,00 €
Maljakko/ruukku 1 kpl

Koristeellinen lasitettu maljakko nukkekodin miniatyyrikukille tai säilytysastiaksi vaikka kylpyhuoneen hyllylle.

1,20 €
Kannellinen ruukku

Rustiikki saviruukku nukkekodin tupaan tai keittiöön.

3,90 €
Keksipurkki, savi, 2 kpl

Kaksi rustiikkia miniatyyri säilytysruukkua nukkekodin keittiön hyllylle.

2,60 €
Säilytysastia rosa, kannellinen posl.

Pieni vaaleanpunainen purkki nukkekodin keittiön avohyllylle

3,10 €
Säilytysastia, kannellinen, sininen

Pieni sininen purkki nukkekodin keittiöön tai ruokasaliin. mitä kätkeekään se sisälleen?

3,10 €
Astiasto, käsin maalattu
Lisätiedot 
67,20 €
Lautaset, käsinmaalattu, 6 kpl
Lisätiedot 
16,90 €
Lautaset, käsinmaalattu, 6 kpl

Laadukkaat käsinmaalatut nukkekodin lautaset, joissa hienostunut lintukuvio.

16,90 €
Astiat, käsinmaalattu, 4 kpl
Lisätiedot 
16,20 €
Posliiniastioita, käsinmaalattu
Lisätiedot 
32,00 €
Posliiniastioita, käsinmaalattu
Lisätiedot 
32,00 €
Astiat, käsinmaalattu
Lisätiedot 
16,20 €
Tarjoiluastiat, käsinmaalattu
Laadukkaat käsinmaalatut nukkekodin tarjoiluastiat, joista vain miniatyyri kakku ja leivokset puuttuvat. 
25,00 €
Säilytyspurkit, käsin koristemaalattu

Laadukkaat käsinmaalatut nukkekodin posliinipurkit vähän fiinimpää kartanoon. Pieni kuva ei oikein anna oikeutta hienolle tuotteelle, mutta pyrimme uudistamaan kuvan pian.

39,90 €
Purkkilajitelma, käsinmaalattu

Laadukkaat käsinmaalatut nukkekodin posliinipurkit vähän fiinimpää kartanoon. Pieni kuva ei oikein anna oikeutta hienolle tuotteelle, mutta pyrimme uudistamaan kuvan pian.

39,90 €
Kahvikuppi + aluslautanen, 2 kpl

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,95 €
Pieni kulho, 2 kpl

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,50 €
Syvä lautanen, 2 kpl

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

5,25 €
Kastikemalja

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,50 €
Salaattiastia, kulmikas

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,30 €
Kulho 22 mm

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

3,00 €
Kulho 16 mm

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

2,50 €
Pieni kulho

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

1,90 €
Kannellinen astia, English blue

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,65 €
Kattila, pieni, English blue

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,20 €
Leipälauta/Juustotarjotin, English Blue

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,30 €
Voiastia kannella, English Blue

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,30 €
Teetarjoilu yhdelle, English Blue

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,65 €
Pesuvälinesarja, English Blue, 3 kpl

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita. Sarjassa on myös kylpyhuoneen setti, johon kuuluu posliininen pesuainepullo, hammasmuki ja saippuan alusta.

6,05 €
Sokeri, Kannellinen purkki, English Blue

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,55 €
Tee, Kannellinen purkki, English Blue

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,55 €
Suola ,Kannellinen purkki, English Blue

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,55 €
Pippuri, Kannellinen purkki, English Blue

Sinivalkoinen English Blue, eli Englannin Sininen, nukkekodin astiasarja on klassisen kaunis kokonaisuus, jonka sarjaan kuuluu paljon erilaisia astioita ja tarjoiluastioita.Voit yhdistää näitä astioita makusi mukaan valkoisiin ja muihin sinivalkoisiin astioihin Minimaailman nettikaupan laajassa valikoimassa.

4,55 €
Neljän hengen hopeiset aterimet

Hopeiset miniatyyri veitset, haarukat ja lusikat nukkekotiin. Kauniit aterimet ovat metallia ja ihastuttavat pienuudellaan.

4,50 €
Ruokailuvälineet, 12 kpl valkoiset kahvat

Nukkekodin hopeiset haarukat, veitset ja lusikat valkoisilla kahvoilla ovat raikas vaihtoehto nukkekodin ruokailuun.

5,00 €
Kullan kimallusta nukkekodin ruokailuun
Lisätiedot 
3,60 €
Ruokailuvälineet, 4 kpl
Lisätiedot 
3,30 €
Lusikka, 6kpl
Lisätiedot 
1,60 €
Veitsilajitelma (P)
Lisätiedot 
28,00 €
Veitsilajitelma
Lisätiedot 
6,30 €
Kauha, messinkiä
Lisätiedot 
0,65 €
Puukauha, 1 kpl (reiällinen)
Lisätiedot 
1,70 €
Kuparikauhoja, 5 osaa

Kupariset nukkekodin keittiötarvikkeet naulakossa. Setti sisältää kaikista tärkeimmät pienen kokin keittovälineet, kauhan, lastan, pihdit ja reikäkauhan, sekä ripustustelineen.

3,20 €
Kauha, tinaa
Lisätiedot 
1,75 €
Kauha, iso, tinaa
Lisätiedot 
1,85 €
Juustohöylä
Lisätiedot 
1,00 €
Juustohöylä, "hopea"
Lisätiedot 
1,00 €
Tarjotin, metallia, hopeinen
Metallinen painavanoloinen hopeatarjotin pysyy hyvin paikallaan ja on upea alusta Minimaailman miniatyyripulloille, laseille ja herkuille. 
2,10 €
Tarjotin, hopeinen
Lisätiedot 
3,50 €
Kannu, hopeinen
Lisätiedot 
1,00 €
Hopeinen kulho, 2 kpl
Lisätiedot 
3,60 €
Hopea tarjoiluastiasto tarjottimella, 5 osaa

Metallinen nukkekodin astiasto sisältää kahvipannun, teepannun, sokerikon, kermakon ja tarjottimen.

6,95 €
Tuoppi
Lisätiedot 
2,50 €
Tuoppi, kuparia,
Lisätiedot 
2,50 €
Tuoppi, kuparia
Lisätiedot 
2,00 €
Tuoppi, 4 kpl, tinaa
Lisätiedot 
2,55 €
Tuoppi, tinaa
Lisätiedot 
3,30 €
Toby-tuoppi, tinaa
Lisätiedot 
3,35 €
Tuoppi
Lisätiedot 
5,50 €
Viinin jäähdytysastia, tinaa
Lisätiedot 
13,30 €
Astia, tinaa
Lisätiedot 
3,00 €
Lautasen paperialunen, 6 kpl
Lisätiedot 
1,95 €
Tarjotin, pyöreä
Lisätiedot 
4,20 €
Tarjotin, valkoinen
Lisätiedot 
3,60 €
Hopeinen kannellinen astia
Lisätiedot 
2,60 €
Ruokaliina, Servetit 6 kpl

Nukkekodin miniatyyri lautasliinat komistavat juhlakattauksen. Huomaa, paketissa on kolme sinistä ja kolme vaaleankeltaista ruokaliinaa, joissa kultainen servettirengas.

2,95 €
Ruokaliina, Servetit 2 kpl
Lisätiedot 
0,95 €
Ruokaliina, Servetit 4 kpl
Lisätiedot 
2,20 €
Ruokaliina, Servetit 4 kpl
Lisätiedot 
2,20 €
Ruokaliina, Servetit 4 kpl
Lisätiedot 
2,20 €
Vesilasi, 4 kpl
Lisätiedot 
2,30 €
Juomalasi, 2 kpl
Lisätiedot 
3,30 €
Vesilasi, 4 kpl
Lisätiedot 
3,90 €
Juomalasi
Lisätiedot 
1,30 €
Lasillinen maitoa, 4 kpl
Lisätiedot 
5,90 €
Juomalasi, sininen jalka, 4 kpl
Lisätiedot 
5,30 €
Portviini/liköörilasi, 4 kpl
Lisätiedot 
2,30 €
Viinilasi, 4 kpl
Lisätiedot 
2,30 €
Kristallilasi, 4 kpl
Lisätiedot 
2,30 €
Viinilasi, 6 kpl
Lisätiedot 
4,70 €
Viinilasi, 1kpl,  lasia
Lisätiedot 
2,50 €
Viinilasi
Lisätiedot 
6,95 €
Viinilasi 1 kpl
Lisätiedot 
2,20 €
Viinilasi 4 kpl, vihreä jalka (P)
Lisätiedot 
10,00 €
Viinilasi 4 kpl, sininen jalka (P)
Lisätiedot 
10,00 €
Viinilasi
Lisätiedot 
2,25 €
Viinipulloja 2kpl ja 2 lasia
Lisätiedot 
5,20 €
Shampanjalasi, 1 kpl
Lisätiedot 
2,15 €
Shampanjalasi, 4 kpl
Lisätiedot 
3,40 €
Olutkolpakko, 4 kpl
Lisätiedot 
2,30 €
Olutlasi 4 kpl
Lisätiedot 
3,80 €
Tuoppi, "lasia", 2 kpl
Lisätiedot 
1,45 €
Olutta tuopissa, 2 kpl
Lisätiedot 
2,50 €
Lasi, 3 kpl (P)
Lisätiedot 
2,30 €
Reutter
Viktoriaaninen viinilasi, 4 kpl

Laadukkaat ja taitavasti viimeistellyt viinilasit nukkekodin ruokasaliin juhlaillalliselle. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

16,90 €
Reutter
Viktoriaaniset viinilasit ja pullo

Laadukkaat ja taitavasti viimeistellyt punaviinilasit, viinipullo ja korkkiruuvi nukkekodin ruokasaliin juhlaillalliselle. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

14,95 €
Lasipullo korkilla
Lisätiedot 
2,40 €
Lasipurkki, 4 kpl

Kiva pieni lasipurkki korkkikannella on mainio säilytysratkaisu nukkekodin keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Kuivatut yrtit, hedelmät sienet, mausteet, puuro, ryynit, jauhot, kahvi ja tee jne säilyvät hyvin lasipurkissa ja ovat kaunis asetelma nukkekodin keittiön hyllyllä.

Purkit sopivat mainiosti myös nukkekodin makeiskauppaan tai vaikka kylpyhuoneeseen.

2,90 €
Lasipurkki, 6 kpl
Lisätiedot 
4,90 €
Lasipurkki, 4 kpl
Lisätiedot 
4,35 €
Lasipurkki, iso 2 kpl
Lisätiedot 
2,65 €
Lasipurkki + puiset tulpat, 6 kpl
Lisätiedot 
4,60 €
Lasipurkki, 2 kpl
Lisätiedot 
4,50 €
Lasipurkki
Lisätiedot 
2,65 €
Lasipurkki, 2 kpl
Lisätiedot 
2,55 €
Kannellinen tarjoiluastia, lasia
Lisätiedot 
6,70 €
Lasitarjoiluastia kuvulla
Lisätiedot 
3,35 €
Lasiastia, 3-jalalla
Lisätiedot 
2,40 €
Lasiastia, kori
Lisätiedot 
2,90 €
Tarjoiluastia salaatille
Lisätiedot 
5,75 €
Tarjoiluastia, lasia
Lisätiedot 
5,20 €
Kannellinen tarjoiluastia, lasia
Lisätiedot 
6,70 €
Jälkiruoka-/tarjoilumalja, lasia
Lisätiedot 
5,10 €
Jälkiruoka-/tarjoilumalja
Lisätiedot 
5,10 €
Tarjoiluastia, lasia
Lisätiedot 
2,65 €
Kulho 2 kpl
Lisätiedot 
1,30 €
Lasimalja
Lisätiedot 
1,90 €
Lasipullo
Lisätiedot 
4,10 €
Lasipullo, kirkas
Lisätiedot 
2,10 €
Lasipullo, vihreä
Lisätiedot 
1,90 €
Lasipullo, sininen
Lisätiedot 
3,05 €
Lasipullo, keltainen
Lisätiedot 
3,05 €
Lasipullo 2 kpl telineessä
Lisätiedot 
9,90 €
Karahvi ja lasi, kultakoristus
Lisätiedot 
5,55 €
Karahvi, lasia
Lisätiedot 
8,40 €
Lasipullo, vihreä
Lisätiedot 
2,20 €
Lasivuoka, 2 kpl
Lisätiedot 
1,70 €
Kannu ja vati, valkoinen
Lisätiedot 
3,10 €
Lasikarahvi
Lisätiedot 
2,35 €
Lasipurkki, avattavalla kannella
Lisätiedot 
2,90 €
Koeputki 6 kpl telineessä
Lisätiedot 
15,95 €
Apteekin lasiastia
Lisätiedot 
10,50 €
Apteekin lasiastia
Lisätiedot 
7,90 €
Vihreä pullo, astia, 1 kpl
Lisätiedot 
1,45 €
Lasikannu, 2 kpl
Lisätiedot 
3,80 €
Lasikannu, 1 kpl
Lisätiedot 
2,00 €
Lasikannu ja 4 lasia
Lisätiedot 
3,80 €
Maitokannu (kirkasta muovia)
Lisätiedot 
1,95 €
Maitokannu ja lasillinen maitoa
Lisätiedot 
4,40 €
Tuoremehua lasikannussa ja lasi
Lisätiedot 
4,40 €
Lasikannu, sininen
Lisätiedot 
1,60 €
Lasikannu, sininen
Lisätiedot 
1,70 €
Kannu ja kaksi lasia, sininen
Lisätiedot 
3,00 €
Kannu ja 4 lasia, sininen
Lisätiedot 
4,80 €
Tarjoiluastia, lasia, sininen
Lisätiedot 
2,95 €
Lasimalja sininen
Lisätiedot 
1,85 €
Lasilautanen, sininen
Lisätiedot 
2,40 €
Lasilautanen, vihreä
Lisätiedot 
2,40 €
Jalallinen lasi, sininen
Lisätiedot 
2,00 €
Tarjoiluastia, sininen jalka
Lisätiedot 
5,90 €
Lasikannu, punainen
Lisätiedot 
8,25 €
Karahvi, keltainen, 2 kpl
Lisätiedot 
2,50 €
Tarjoiluastia, 2 iso ja 2 pieni
Lisätiedot 
2,50 €
Teekuppi ja lautanen, 4 kpl
Lisätiedot 
2,30 €
Jälkiruoka-astia, 4 kpl
Lisätiedot 
2,30 €
Koeputket telineessä
Lisätiedot 
4,55 €
Kultakalamalja, lasia
Lisätiedot 
2,30 €
Mittalasi asteikolla
Lisätiedot 
4,35 €
Lasimaljakko
Lisätiedot 
2,60 €
Maljakko, raidallinen
Lisätiedot 
1,50 €
Pieni musta kahvipannu
Pieni musta miniatyyrikahvipannu nukkekotiin on herttainen puuhellan päällä tai kahvipöydässä nukkekodin kahvikuppien ja kakkujen seurana. 
2,00 €
Vesipannu, punainen
Lisätiedot 
2,25 €
Teepannu, kahdella kannella
Lisätiedot 
3,80 €
Kahvipannu, kuparia

Korkealaatuinen nukkekodin kuparikannu on metallia ja sen kaatonokassa on avautuva lippa.

Nukkekodin kuparikattilat, pannut ja kannut ovat suosittu tuoteryhmä, jossa on monen laatuisia ja -hintaisia tuotteita. Parhaat kupariastiat ovat huomattavan painavia ja ne on helppo sijoitta paikoilleen. kuparin pinta kiiltää kauniisti, kun asennat nukkekotiin sähköt ja valaistuksen.

14,90 €
Vesipannu, kuparia
Lisätiedot 
7,40 €
Vesipannu, kuparia

Edullinen nukkekodin kuparipannu.

1,90 €
Vesipannu, ruostumaton
Lisätiedot 
6,95 €
Vesikannu, viheltävä (tinaa)
Lisätiedot 
5,75 €
Espresso kahvinkeitin, metallia
Lisätiedot 
6,90 €
Kannellinen pata

Pieni musta "valurautapata" avattavalla kannella. Mustassa pinnassa on muutama tarkoituksella tehty kulumisen jälki ruosteen värillä.

2,90 €
Paistinpannu, antiikin musta
Lisätiedot 
1,50 €
Paistinpannu, musta, kirkas kahva
Lisätiedot 
1,50 €
Kattila, kupari, 3 kpl
Lisätiedot 
9,80 €
Kalapata ja kattila, kuparia
Lisätiedot 
9,10 €
Kuparikattila
Lisätiedot 
9,90 €
Kuparikauhoja, 5 osaa

Kupariset nukkekodin keittiötarvikkeet naulakossa. Setti sisältää kaikista tärkeimmät pienen kokin keittovälineet, kauhan, lastan, pihdit ja reikäkauhan, sekä ripustustelineen.

3,20 €
Kuparipaistinpannu, 3 kpl
Lisätiedot 
3,60 €
Kuparivuoka 2 kpl
Lisätiedot 
2,40 €
Paistin- ja munkkipannu, kuparia
Lisätiedot 
3,10 €
Kannellinen sininen pieni kattila
Lisätiedot 
1,80 €
Kattila kahvalla, sininen
Lisätiedot 
1,70 €
Kahvipannu ja purkki, vaaleansininen

Huom. Metallisen kannun ja purkin väri on turkoosiin taittuva vaaleansininen.

4,90 €
Paistinpannu, sininen
Lisätiedot 
1,90 €
Paistinpannu, sininen
Lisätiedot 
2,00 €
Paistinpannu, sininen, iso
Lisätiedot 
1,60 €
Kolme sinistä kattilaa
Lisätiedot 
3,60 €
Vuoka, sininen
Lisätiedot 
1,70 €
Uunipelti, 3 kpl
Lisätiedot 
2,85 €
Uunipelti, metallia
Lisätiedot 
0,95 €
Uunipelti, pilkullinen emali
Lisätiedot 
1,00 €
Kahvikannu, keltavihreä
Lisätiedot 
1,95 €
Emalikattila, keltavihreä 3 kpl
Lisätiedot 
4,50 €
Emalikattila, keltavihreä

Perinteinen ja hyvin aidonnäköinen nukkekodin emalikattila. Samaan kelta-vihreään sarjaan löytyy myös miniatyyri kannu, lautaset, iso pesusaavi nukkekotiin ja muita yhteensopivia toinen toistaan suloisempia nukkekodin tuotteita.

2,60 €
Emalilautanen, keltavihreä
Lisätiedot 
1,50 €
Kannu, keltavihreä, 2 L
Lisätiedot 
3,60 €
Kahvimylly, keltavihreä
Lisätiedot 
5,20 €
Kulhoja 2 kpl, keltavihreä
Lisätiedot 
2,60 €
Teräskattila, 3kpl
Lisätiedot 
4,90 €
Metallinen pannu
Lisätiedot 
4,00 €
Metallilautaset 4 kpl
Lisätiedot 
2,75 €
Kulho/pesuvati 2kpl
Lisätiedot 
2,50 €
Paistinpannu
Lisätiedot 
1,00 €
Vohvelipannu
Lisätiedot 
4,95 €
Kattila, 4 kpl, valkoinen
Lisätiedot 
6,70 €
Kalakattila + kansi, tinaa
Lisätiedot 
9,80 €
Kattila, tinaa
Lisätiedot 
6,40 €
Kalakattila, tinaa
Lisätiedot 
6,65 €
Tarjoiluastia kuvulla, hopea
Lisätiedot 
3,30 €
Kattila, kolhiintunut, keskikoko
Lisätiedot 
5,90 €
Kattila, kolhiintunut, pieni
Lisätiedot 
5,90 €
Kahvipannu, kuparinvärinen
Lisätiedot 
4,00 €
TARJOUS
Alumiinikulho
Lisätiedot 
1,00 €
norm.
1,20 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com