SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Nukkekodin ASTIAT

Etusivu > Nukkekodin ASTIAT

Nukkekodin ASTIAT

Minimaailman kartano valmistautuu illalliskutsuihin: Kultareunaiset ruusukuvioiset nukkekodin astiat on jo tuotu pöytään. Nukkekodin kristallilasit ja hopeiset aterimet ovat vielä palvelusväen kiillotuksessa keittiössä.

Valitse suloiset nukkekodin astiat ja keittiötarvikkeet laajasta nettikaupan valikoimasta. Tarjolla on valmiit nukkekodin astiastot ja valtava määrä yksittäisiä astioita, joista voit pikkuhiljaa keräillä mieleisesi kokonaisuuden. Jos haluat kaventaa tuotehakuasi, avaa päävalikon ASTIAT -kategoria, jonka alla on eri alaosastoja.

Huom. lisää nukkekodin astioita ja ruoanlaittoon liittyviä tavaroita löytyy myös 'Keittiötarvikkeet' -kategoriasta, sekä laadukkaasta 'Reutter-Tuotteet' -kategoriasta.

Sinivalkoinen nukkekodin astiasto

Sinivalkoinen 4 hengen ruoka-astiasto ja kahviastiasto sisältää myös tarjoilukulhot ja vadit nukkekotiin.

22,00 €
Ruoka-astiasto, valkoinen, 15-os.

Valkoinen nukkekodin ruoka-astiasto on aina ajaton ja varma valinta. Miniatyyri astioiden kultaiset reunat tuovat hohtoa ja klassinen muotoilu sopii hienosti Minimaailman juhlaillalliselle. 

8,90 €
Lautanen, 4 kpl, valkoinen

Kultareunaiset lautaset loistavat kauniisti astiakaapin hyllyllä kun niitä valaisee lähistölle sijoitettu nukkekodin lamppu.

2,90 €
Posliinikulho, 4 kpl

Kultareunaiset nukkekodin syvät kulhot sopivat kartanon aamiaispöytään tai hienon aterian jälkiruoan tarjoiluun.

2,90 €
Pirteänvärinen nukkekodin astiasto

Oranssilla kukalla koristeltu kultareunuksinen nukkekodin teeastiasto on aurinkoinen ilmestys ja näistä voi nauttia neljä nukkekodin nukkea kerrallaan.

8,70 €
Romanttinen astiasto nukkekotiin

Vanhanajan vaaleankellertävä nukkekodin teeastiasto runsain kukkakuvioin. Nukkekodin mummo nukke ihastelee kupin kultaista reunaa ja ottaa mielellään toisenkin kupillisen teetä - miniatyyrikeksin kera!

7,90 €
Kahden hengen romanttiseen kahvihetkeen

Pirteän kukallisessa kahviastiastossa on iso tarjotin, jolle nukkekodin miniatyyriherkut voi asetella kauniisti esille.

6,90 €
Ylellinen teeastiasto miniatyyrikoossa

Kullanvärinen kuvio hohtaa kauniisti valkoisessa posliinissa ja saa lisää säihkettä kun nukkekodin valot ovat päällä.

11,60 €
Reutter
3 Posliinikannuja, Gold Onion

Korkealaatuiset nukkekodin kannut on koristeltu sinisin kukin ja kultareunuksin. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

9,50 €
Reutter
Kahvikuppi, 4kpl

Erittäin laadukkaat nukkekodin kahvikupit on koristeltu sinivalkoisin kukkasin ja kultareunuksin. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

10,50 €
Reutter
Ruoka-astiasto

Sinivalkoinen ruoka-astiasto korkealaatuista posliinia.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

27,30 €
Reutter
Kananmunia ja vatkaustarvikkeet

Laadukas nukkekodin kokonaisuus herkullisen munakkaan tekoon on viimeistelty hienosti pieniä yksityiskohtia myöten. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

12,00 €
Reutter
Lautanen, 4kpl

Hienot nukkekodin sinivalkoiset posliinilautaset. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

11,80 €
Reutter
Suola-astiat

Suloiset miniatyyri astiat suolalle ja mausteille. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

8,60 €
Astiasto, 16-os.valkoinen

Nukkekodin valkoinen suoraviivainen astiasto sopii moderniin nukkekotiin ja on neutraali tausta pienen kodin värikkäille herkuille.

16,40 €
Astiasto, 14-os., ruusukuvio

Herkkä ruusukuvioinen ja kultareunainen astiasto nukkekodin juhlaillallisille. Samaan sarjaan löytyy myös muita ruoka-astiastoja ja teeastiasto.

9,80 €
Astiasto 12-os., ruusukuvio

Ruusukuvioinen, kultareunaisen nukkekodin astiasto sisältää neljä matalaa lautasta, neljä syvää lautasta ja kuvan tarjoiluastiat, joista yhdessä on kansi mukana.

9,80 €
Astiasto, vihreävalkoinen

Vihreä-valko-punasävyinen astiasto sopii erinomaisesti nukkekodin jouluaterialle. Aseta pöydälle miniatyyri joulukukka, joulutähti, nukkekodin kynttilät, niin saat kauniin jouluisen kattauksen. Sama vihreävalkoinen astiasto sopii Suomen kesään kun lisäät nukkekodin kattaukseen tuoreet mansikat, raikkaan vihreän salaatin ja kesäisen kukkakimpun pöydälle.

11,50 €
Astiasto, 46-os.
Sinivalkoisessa nukkekodin astiastossa on peräti 46 kaunista kukkakuvioitua osaa, mukaan lukien upeat tarjoiluastiat mihin ruoan saa kauniisti esille. Kaunis nukkekodin vitriinikaappi on oiva säilytyspaikka suurelle astiastolle ja koko ruokasalin keskipiste. 
24,25 €
Astiasto, 50-os.
Lisätiedot 
24,00 €
Astiasto 49-os.

Herttaisen kesäiset kukkakuviot koristavat tätä suurta nukkekodin posliiniastiastoa, jossa on 49 osaa. Yhdistä sarjaan vaikka Minimaailman siniset miniatyyri kattilat, jotka sopivat hyvin kukkakimpun väreihin, tai valitse klassinen kupari perinteisempään tyyliin.

29,70 €
Jälkiruoka-astiasto, 10 osaa

Nukkekodin jälkiruoka-astiastossa on kaksi korkeampaa tarjoiluvatia, joilla saa näyttävyyttä kattaukseen. Asettele miniatyyrikakku, pullat tai värikkäät hedelmät kakkulautasille.

8,10 €
Teeastiasto neljälle, sinivalkoinen

Sinivalkoinen teeastiasto

7,80 €
Teeastiasto kuudelle, sininen reuna
Raikas sinivalkoinen teeastiasto sopii nukkekodin aamiaspöytään. Vain leipä, voi ja hillo puuttuvat asetelmasta! Nukkekodin aamiaiskattauksen voi toki täydentää miniatyyri kahvipannulla ja sanomalehdellä niin nukkeperheen isäkin on tyytyväinen. 
7,80 €
Teeastiasto kahdelle, kirsikka

Valkoinen kirsikkakuvioinen teeastiasto sisältää 6 osaa.

3,35 €
Reutter
Teeastiasto kahdelle, 11 osaa

Laadukkaasti viimeistelty nukkekodin teeastiasto sopii vaikka tyylikkääseen kartanon salonkiin. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

21,90 €
Reutter
Teeastiasto kahdelle

Laadukas sinivalkoinen nukkekodin tee-astiasto kahdelle hengelle. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

22,90 €
Reutter
Korkealaatuinen Reutter -astiasto nukkekotiin

Korea punainen kukkakuvioinen kahviastiasto ja tarjotin on korkealaatuista posliinia ja yksityiskohtaisesti viimeistelty.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

18,30 €
Tee-/kahviastiasto neljälle, koivun lehti

Laadukas valkoinen miniatyyriastiasto koristeltu pienellä vihreällä kolmiolla ja kultaisilla reunoilla ja kahvoilla.

14,90 €
Teeastiasto kuudelle, kultareunus ja pinkki

Historiallinen nukkekoti tarjoaa kello viiden teen kultareunuksisista posliiniastioista kartanon salissa. Nukkekodin lady on mieltynyt hentoon roosaan väriin ja nauttii mielellään pienen palan miniatyyri kakkua teensä kanssa.

7,90 €
Romanttinen miniatyyri astiasto teekutsuille

Kultareunainen ruusukuvioinen astiasto on suosittu valinta nukkekotiin. Samasta sarjasta löytyy myös ruoka-astiastoja.

9,90 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com