SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Nukkekodin KALUSTEET

Etusivu > Nukkekodin KALUSTEET

Nukkekodin KALUSTEET

Onpas kotoisa tunnelma tämän nukkeperheen olohuoneessa! Nukkekodin huonekalut luovat perustan pienen kodin sisustuksen tyylille.

Nukkekodin olohuone, makuuhuone, ruokasali, eteinen ja lastenhuone saavat nopeasti uuden ilmeen kun miniatyyri huonekalut on valittu.

Päävalikon Kalusteet -kategoriaan on sijoitettu valmiit huonekohtaiset paketit ja kaikki tavanomaiset nukkekodin huonekalut mittakaavassa 1:12. Täältä löytyy laaja valikoima perinteisiä tyylihuonekaluja ja modernimpia malleja.

Nukkekodin huonekalujen materiaali- ja värinimikkeet kuvaavat sitä vaikutelmaa minkä ne antavat, ei itse materiaalia (esim mahonki, pähkinä, jne).

Minimaailman nukkekodin huonekalut -mallisto on niin laaja, että seuraavat ryhmät on sijoitettu päävalikkoon erikseen: arvokkaat LAATUKALUSTEET sekä ainutlaatuiset nukkekodin DESIGN-kalusteet, Nukkekodin KEITTIÖ, Nukkekodin KYLPYHUONE ja Nukkekodin LASTENHUONE. Myös PUUVALMIIT kalusteet, PUUTARHAKALUSTEET ja KAUPAN kalusteet ovat omissa osastoissaan.

Nukkekodin makuuhuoneen valkoiset huonekalut

Perinteinen nukkekodin makuuhuoneen vaalea kalusto sisältää kaiken tarpeellisen nukkekodin rouvalle tai pariskunnalle. Sirot yksityiskohdat, kuten kalusteiden jalat, sängyn koristekaiverrukset ja messinkiset vetimet antavat ylellisen ilmeen. 

24,00 €
Makuuhuonekalusto, 7- osaa, valkoinen

Tyylikäs valkoinen nukkekodin makuuhuoneen kalusto, joka sisältää kuvan 6 huonekalua ja messinkisen tarjottimen miniatyyrihajuvesipulloineen. Sängynpeite ja jakkaroiden verhoilu on luonnonvalkeaa hennosti raidallista kangasta.

49,00 €
Makuuhuone, valkoinen/mahonki

Moderni nukkekodin makuuhuoneen valkoinen kalusto, jossa puunväriset koristelistat. Avattaviin laatikoihin ja vaatekaappiin mahtuu hyvin nukkekodin pariskunnan asusteita ja tarvikkeita. 

39,00 €
Olohuoneen kalusto, valkoinen, 6-osaa

Klassinen nukkekodin valkoinen sohvakalusto perinteiseen tyyliin on arvokkaan antiikin oloinen ja kaiken kruunaa pakettiin kuuluva taulu hienoissa kehyksissä.

 

46,00 €
Nukkekodin olohuoneen sohvaryhmä

Vaaleankeltainen sohvakalusto kutsuu nukkekotiperhettä istumaan alas ja seurustelemaan mukavasti vaikka takkatulen äärellä.

25,00 €
Vakmis huonekalusetti nukkekodin olohuoneeseen

Mahonkinen nukkekodin salinkalusto kermanvärisillä päällysteillä on täydellinen nukkekodin teekutsuille. Kello viiden tee tarjotaan sinivalkoisista posliineista miniatyyrikakun kanssa, jotka voi valita erikseen Minimaailman nettikaupasta. 

35,00 €
Olohuone, mahonki, 5-osaa

Tyylikkäät mahonkihuonekalut nukkekodin olohuoneeseen. Matalalinjainen sohva ja nojatuolit on verhoiltu kermanvärisellä kiiltävällä kankaalla.

29,00 €
Ruokasali, pähkinä, 7 osaa

Lämpimänruskea pähkinäpuinen nukkekodin ruokasalin kalusto perinteiseen tyyliin. Mukana on kaunis vitriinikaappi mihin voit asetella nukkekodin posliinit, aterimet ja kristallilasit odottamaan seuraavaa juhla-ateriaa. Miniatyyripullot, juomat, sikarit tai hedelmät lasimaljassa asettuvat kauniisti sarjan tarjoiluvaunuun.

39,00 €
Ruokapöytä ja 4 tuolia, valkoinen

Nykyaikaisen nukkekodin arkiruokapöytä ja tuolit

Kuvassa näkyvät kaakelit, tapetit ja listat löytyvät Minimaailman laajasta Rakennustarvikkeet kategoriasta.

32,00 €
Ruokasali, mahonki, 9-osaa

Upea mahonkinen ruokasalin kalusto koristeellisine jalkoineen sopii vähän hienompaankin nukkekotiin. Pakettiin kuuluu kuvassa näkyvä hedelmälautanen. 

52,00 €
Ruokasalin kalusto, mahonki

Mahonkinen nukkekodin ruokasalin kalusto kuudelle hengelle sisältää kaikki tarpeelliset huonekalut sisustuksen lähtökohdaksi. Mahongin väri on lämmin ja luo aidon antiikin vaikutelman, mitä korostaa esim kultareunaiset nukkekodin taulut ja nukkekodin 'aito' itämainen matto.

49,00 €
Valmis huonekalukokonaisuus on kätevä tapa aloittaa nukkekodin lastenhuoneen sisustaminen.

Nukkekodin lastenhuone on kiva sisustuskohde. Tässä alkajaisiksi söpö nalleilla koristeltu kalustesarja, josta nukkekodin nuket varmasti ilostuvat. Miniatyyri nallet, pienet lelut, keinuhevonen, lasten syöttötuoli ja tietenkin pienet nukkekodin lapsinuket täydentävät kokonaisuuden kivaksi ja ovat tilattavissa erikseen.

19,95 €
Puutarhakalusto, 5-osaa, valkoinen

Valkoinen puutarhakalusto sopii myös nukkekodin keittiöön. Puutarhakalusteet on koottu Puutarhaosastolle, ja sieltä saattaa löytyä myös sisätiloihin sopivia nukkekodin huonekaluja.

24,00 €
Puutarhakalusto, 5-osaa, valkoinen

Valkoisesta rautalangasta tehtyjä nukkekodin puutarhan, viherhuoneen, verannan tai kahvilan kalusteita on laaja valikoima. Tämän sarjan muut miniatyyri huonekalut löytyvät Minimaailman puutarha-osastolta.

26,70 €
Puutarhakalusto, 4-osaa, creme

Klassinen valkoinen puutarhakalusto sopii nukkekodin verannalle ja vihreälle nurmelle. Lisää puutarhaaan sopivia ulkohuonekaluja, samoin kuin kaikki kasvit ja työkalut löytyvät nettikaupan puutarha-osastolta.

22,60 €
Kahvila/puutarhapöytä ja 2 tuolia, musta

Pieni tumma kahvilasetti on periaatteessa kahvilan tai puutarhan huonekalu, mutta sopii erinomaisesti myös nukkekodin keittiöön. Pöytä on päällystetty vihreällä marmorilevyllä ja vain odottaa siihen sievää nukkekodin aamiaiskattausta. lisää vastaavia ulkohuonekaluja löytyy Minimaailman puutarhakalusteet -osastolta.

19,90 €
Tuoli, valkoinen, sinivalkoinen verhoilu

Klassinen nukkekodin ruokapöydän tuoli on kaunis myös pareittain olohuoneen seinustalla tai makuuhuoneen tuolina vaikka yksinään.

6,00 €
Kustavilainen tuoli, valkoinen, 2 kpl

Tyylikkäät täysin valkoiset nukkekodin tuolit kahden kappaleen paketissa. Valkoinen verhoilukangas on hennosti raidallinen. Katso lisää kuvia tuotekortista.

10,10 €
Kustavilainen tuoli, valkoinen

Ruokapöydän tuolit punaisella verhoilulla piristävät ruokasalin valkoista kalustoa ja tuovat kivasti väriä nukkekotiin.

5,90 €
Tuoli, valkoinen , 2 kpl

Valkoinen pinnatuoli on todellinen joka paikan tuoli ja toimii hyvin nukkekodin keittiössä, eteisessä ja lastenhuoneessa. Paketissa on kaksi tuolia.

8,10 €
Pinnatuoli, valkoinen, 4kpl

Valkoiset pinnatuolit istuintyynyllä sopivat modernin nukkekodin keittiöön tai niitä voi käyttää yksittäistuoleina siellä täällä koko talossa.

17,00 €
Penkki/sohva valkoinen

Näppärä penkki nukkekodin keittiöön tai eteiseen. Tämä toimii myös puutarhassa ja mvarsinaisia puutarhahuonekaluja esitellään lisää Puutarha-kategoriassa.

7,60 €
Tuoli, Windsor, valkoinen, 2 kpl

Englantilainen Windsor-tuoli on tyypillinen keittiön tuoli, mutta kaunis muotoilu sopii kaikkiin nukkekodin huoneisiin. Paketissa on kaksi tuolia.

12,90 €
Tuoli, Hepplewhite  valkoinen, 2 kpl

Hepplewhite-tuoli on nimetty kuuluisan englantilaisen huonekalumuotoilijan George Hepplewhiten mukaan (-1786).  Nukkekodin tuoleissakin on Hepplewhite-tyylin hyvin koristeellinen selkänoja, mutta suorat jalat.

12,10 €
Verhoiltu nukkekodin  tuoli antaa viimeistellyn ilmeen ruokasalin kalustukselle.

Pehmeän punaisella verhoiltu nukkekodin tuoli tuo viimeistellyn ilmeen ruoksaliin. Katso tuotekortista malliesimerkki sisustetusta huoneesta.

9,90 €
Tuoli, käsinojin, valkoinen

Ruudullinen kangas on raikas yhdistelmä nukkekodin tyylihuonekalujen kanssa. Käsinojalliset ruokapöydän tuolit sopivat myös sohvan seuraan olohuoneeseen.

12,00 €
Tuoli käsinojin, nahkaverhoiltu, valkoinen

Valkoinen käsinojallinen tuoli, jossa on keinonahkaiset päälliset nyt edulliseen hintaan. HUOM, Tuolien verhoilut eivät ole hyvin paikoillaan, vaan ne saattaa joutua liimaamaan uudelleen tai tuolin voi verhoilla samalla kokonaan uudelleen.

4,95 €
Jakkara/ palli, valkoinen
Lisätiedot 
4,20 €
Jakkara, valkoinen
Lisätiedot 
2,70 €
Jakkara, valkoinen, 2 kpl
Lisätiedot 
3,80 €
Jakkara, pehmustettu, valkoinen
Lisätiedot 
2,80 €
Tuoli, Ludvig XVI, luunv./v.pun.
Lisätiedot 
9,90 €
Tuoli, lakattu, nahkaverhoilu
Lisätiedot 
4,60 €
Tuoli, pähkinä
Lisätiedot 
6,50 €
Tuoli, pähkinä
Lisätiedot 
4,60 €
Tuoli käsinojin, pähkinä 1 kpl
5 x 9,5 x 4 cm Istuin ja selkänoja... 
10,90 €
Tuoli, pähkinä
Lisätiedot 
9,90 €
Tuoli, pähkinä, 1 kpl
Lisätiedot 
13,60 €
Tuoli Hepplewhite, pähkinä, 2 kpl

Hepplewhite-tuoli on nimetty kuuluisan englantilaisen huonekalumuotoilijan George Hepplewhiten mukaan (-1786).  Nukkekodin tuoleissakin on Hepplewhite-tyylin hyvin koristeellinen selkänoja, mutta suorat jalat.

12,50 €
Tuoli, pähkinä 2kpl
Lisätiedot 
12,50 €
TARJOUS
Tuoli, ruskea, 2 kpl
Lisätiedot 
8,00 €
norm.
9,60 €
Tuoli, 2 kpl, mahonki
Lisätiedot 
8,40 €
Tuoli, mahonki, 2 kpl
Lisätiedot 
12,10 €
Tuoli, mahonki 2 kpl
Lisätiedot 
12,50 €
Tuoli Hepplewhite, mahonki, 2 kpl

Hepplewhite-tuoli on nimetty kuuluisan englantilaisen huonekalumuotoilijan George Hepplewhiten mukaan (-1786).  Nukkekodin tuoleissakin on Hepplewhite-tyylin hyvin koristeellinen selkänoja, mutta suorat jalat.

12,50 €
tuoli, Yrjöjen aikainen, mahonki
Lisätiedot 
7,00 €
Tuoli, mahonki
Lisätiedot 
9,50 €
Työtuoli, nahkaverhoiltu
Lisätiedot 
4,95 €
Korituoli
Lisätiedot 
12,75 €
Pinnatuoli, mänty
Lisätiedot 
9,90 €
Puutuoli, mänty (P)
Lisätiedot 
10,95 €
Tuoli, Windsor, lakattua puuta, 1 kpl

Englantilainen Windsor-tuoli on tyypillinen keittiön tuoli, mutta kaunis muotoilu sopii kaikkiin nukkekodin huoneisiin. Paketissa on yksi tuoli.

4,60 €
Työtuoli, mahonki
Lisätiedot 
3,65 €
Tuoli, tumma mahonki, 4 kpl
Lisätiedot 
28,80 €
Kahvilatuoli, musta Ögla
Ikea lanseerasi ögla-tuolin vuonna 1961, jonka jälkeen siitä syntyi klassikko. Tuolin malli on perinteisen kahvilan tuoli ja sopii hyvin nukkekodin keittiöön. 
3,90 €
Punainen ikean ögla tuoli on klassikko

Ikea lanseerasi ögla-tuolin vuonna 1961, jonka jälkeen siitä syntyi klassikko. Pirteä punainen väri piristää nukkekodin keittiötä ja metallinen tuoli on samaan aikaan sekä moderni että retro.

4,50 €
Kahvilatuoli, musta, metallia
Laadukas versio ögla-tuolista. Ikea lanseerasi ögla-tuolin vuonna 1961, jonka jälkeen siitä syntyi klassikko. Musta väri tuo särmää teollishenkiseen nukkekodin keittiöön ja tuolin malli on samaan aikaan sekä moderni että retro. 
5,25 €
Baarituoli, kokoon taittuva
Lisätiedot 
8,00 €
Ohjaajan tuoli/rantatuoli
Lisätiedot 
4,60 €
Kulmasohva, valkoinen

Klassinen nukkekodin sohva neutraalissa vaaleassa värissä sopii kaikkiin nukkekodin sisustuksiin.

Toteuta yksilölinen sohvan ilme lisäämällä muutama sohvatyyny ja torkkupeitto nukkekodin asukkaiden iloksi.

22,50 €
Nukkekodin olohuoneen sohvaryhmä

Vaaleankeltainen sohvakalusto kutsuu nukkekotiperhettä istumaan alas ja seurustelemaan mukavasti vaikka takkatulen äärellä.

25,00 €
Sohva, kermanvalkoinen, Classic

Laadukas luonnonvaalea nukkekodin sohva, jonka päällinen on ylellisen hohdokasta ja kiiltävää materiaalia. Upea sohva on nukkekodin olohuoneen keskeisin kaluste. 

22,00 €
Sohva, luumunpunainen

Laadukas luumunpunainen nukkekodin sohva on ylellisen oloinen ja tämän hetken sisustustrendien henkeen. 

22,00 €
Nojatuoli, luumunpunainen

Mukava ja laadukas nukkekodin nojatuoli, jonka voi sijoittaa joko saman sarjan sohvan kanssa tai kauniisti pareittain takan eteen. Nukkekodin olohuoneeseen kuuluu itseoikeutetusti ainakin yksi nojatuoli takan ääreen nukkekodin nuken lukuhetkiä varten.

17,90 €
Nahkanojatuoli

Nahkanojtuoli on laadukas nukkekodin olohuoneen kaluste. Ajaton tummanruskea nahkainen nojatuoli sopii sekä perinteiseen että moderniin nukkekotiin. 

13,90 €
Nahkasohva

Klassinen nukkekodin nahkasohva on upea huonekalu, joka sopii monentyyliseen sisustukseen ja toimii upeasti olohuoneen keskipisteenä.

17,90 €
Nojatuoli, punavalkoraidallinen

Muhkea puna-valkoraidallinen nojatuoli, johon löytyy myös nukkekodin sohva samalla kuosilla.

 

5,95 €
Jakkara, puna-valkoraitainen

Punavalkoraidallisen nojatuolin pariksi tarvitaan tietenkin rahi, jonka päällä nukkekodin nukke voi lepuutella jalkojaan, takkatulen ääressä, ehkä miniatyyri lasi viiniä kädessään ja nukkekodin juomatarjoiluvaunu vieressään? 

2,25 €
Sohva, punavalkoraidallinen

Pirteä punavalkoraidallinen sohva raikastaa minkä tahansa olohuoneen ja saa nukkekodin asukkaiden hymyn huulille kerta toisensa jälkeen.Samaan sarjaan löytyy myös nukkekodin nojatuoli ja rahi.

8,70 €
Sohva, sini-valkoraitainen

Sini-valkoinen raita sopii suomalaiseen nukkekotiin ja on raikas olohuoneen kokonaisuus valkoisten huonekalujen kanssa. Raidallista kuosia voi korostaa modernissa nukkekodissa huonekaluilla missä on suoria linjoja. Vaihtoehtoisesti raidan voimakkuutta voi perinteisessä nukkekodissa vaimentaa laittamalla sohvalle ruusutyynyt ja lattialle itämaisen maton, jne.

9,60 €
Raikas sinivalkoinen nukkekodin tuoli

Sinivalkoraitainen nojatuoli on kesäisen raikas olohuoneen kaluste suomalaiseen nukkekotiin.

6,10 €
Jakkara, sini-valkoraitainen

Pieni jalkarahi nukkekodin olohuoneen nojatuolile.

3,40 €
Kesäisen kukallinen nukkekodin sohva

Kukallinen sohvakangas tuo kesän mieleen ja on hyvin perinteinen kuosi vanhanajan nukkekotiin. Yhdistele kukkiin rohkeasti eri kuoseja samoissa sävyissä. Ruutu ja taita antavat ryhtiä, pitsi ja kukkakuviot lisäävät romanttista tyyliä nukkekodin olohuoneeseen.

18,90 €
Nojatuoli, kukallinen

Kukallisen olohuoneen nojatuolin voi hyvin sijoittaa myös nukkekodin makuuhuoneeseen.

16,60 €
Jakkara, kukallinen

Pieni jalkarahi olohuoneen nojatulin pariksi tai vaikka yksittäin nukkekodin lastenhuoneeseen.

4,90 €
Sohva, pinkki

Hempeä vaaleanpunainen väri raikastuu valkoisella ruudulla ja näyttää varsin herttaiselta. Olohuoneen sijasta, sisusta nukkekotiin iso lastenhuone pastellivärein ja aseta vaaleanpunainen sohvaryhmä sinne. 

10,60 €
Jakkara, pinkki

Pieni vaaleanpunavalkoruudullinen rahi sopii sellaisenaan nukkekodin lastenhuoneen kalusteeksi tai nukkekodin eteisen pieneksi penkiksi.

2,80 €
Pieni tyyny, sohvatyynyt, 2 kpl

Tyylikkäät nukkekodin kukalliset sohvatyynyt, joissa viimeistelynä hienot tereet.

2,60 €
Sohva, kahdelle, musta nahka, pähkinä

Laadukas nukkekodin nahkasohva englantilaiseen Chesterfield tyyliin.

32,00 €
Nojatuoli, musta nahka, pähkinä

Laadukas nukkekodin nahkanojatuoli englantilaiseen Chesterfield tyyliin.

28,00 €
Nojatuoli, musta nahka

Laadukas nukkekodin olohuoneen tai kirjaston tuoli mustaa nahkaa ja mahonkia. 

42,00 €
Nojatuoli, raidallinen

Perinteisen mallinen nukkekodin olohuoneen nojatuoli on verhoiltu raidallisella punertavalla kankaalla.

17,00 €
Perinteisen mallinen muhkea nukkekodin nojatuoli

Perinteisen mallinen nukkekodin olohuoneen nojatuoli on verhoiltu ruudullisella punertavalla kankaalla.

17,00 €
Saman sarjan nojatuoli ja sohva nukkekodin olohuoneessa

Nukkekodin klassinen sohva on verhoiltu ruudullisella punertavalla kankaalla.

19,00 €
Viktoriaaninen tuoli, punainen sametti, mahonki

Viktoriaanisen tuolin kaarevat muodot, sileä sametti ja mahonkinen runko houkuttelevat nukkekodin ladyä istahtamaan alas. Vanhanajan olohuoneen tai makuuhuoneen kalustukseen sopiva tuoli.

12,00 €
Nojatuoli, punainen sametti, mahonki

Klassinen nukkekodin nojatuoli korkealla selkänojalla. Tuolissa on kaarevat jalat mahonkia ja verhoilu viininpunaista samettia. 

15,00 €
Viktoriaaninen naisten nojatuoli

Nimenomaan nukkekodin naisille suunniteltu viktoriaaninen tuoli on ideaali valinta rouvan pukeutumishuoneeseen. Naisellinen mahonkituoli sopii toki nukkekotiin myös perheen seurustelu- ja teehetkiin, nukkekodin olohuoneeseen tai kirjastoon.

11,00 €
Sohva, valkoinen

Valkoinen tyylihuonekalu vaaleansinisellä hohtavalla päällisellä on klassinen valinta perinteiseen nukkekotiin. Minimaailman nettikaupan mallistossa on samaan sarjaan sievät tuolit ja olohuoneen sohvapöytä. Kata ruusuposliiniastiat vielä pöydälle ja kutsu nukkekodin ladyt kylään!

10,70 €
Tuoli, valkoinen

Valkoinen tuoli kiiltävällä vaaleansinisellä kankaalla sopii perinteisen nukkekdin olohuoneeseen tai ruokasaliin. sama tuoli löytyy myös puuvalmiina versiona, jos hakuat maalaa sen itse nukkekotii sisustukseen sopivaksi.

5,60 €
MAALAAMATON
Malliesimerkki miten puuvalmiin sohvan voi itse maalata ja verhoilla uudelleen. Saman sarjan puuvalmis tuoli on tilattavissa erikseen.

Puuvalmiit nukkekodin huonekalut mahdollistavat täysin yksilöllisen tyylin. Voit maalata sohvan Plus color maaleilla tai käsitellä muilla puuhun sopivilla aineilla. Valitse nukkekodin sohvaan mieleisesi verhoilu ja päällystä tuote uudestaan. 

9,50 €
Sohva, valkoinen

Kullanhohtoisella kankaalla päällystetty valkoinen olohuoneen sohva on arvokkaan oloinen perinteisen nukkekodin sisustukseen. Nukkekodin valot ja kattokruunu saavat sohvan kankaan kauniisti kiiltämään ja tuovat juhlan tuntua harmaaseenkin arkeen.

10,50 €
Nojatuoli, valkoinen

Valkoinen suoralinjainen nojatuoli vanhanajan nukkekotiin. Tuoli toimii olohuoneen perinteisessä sohvaryhmässä tai yksittäistuolina esim nukkekodin makuuuoneessa.

7,10 €
MAALAAMATON
Itse tuunatut nukkekodin sohvat ovat malliesimerkkejä. Sohvan etureunaan on lisätty kohokuvioinen koristeboordi. Kohokuviot on tilattavissa erikseen.

Nukkekodin puuvalmis maalaamaton sohva, josta voit luoda täysin yksilöllisen juuri sinun nukkekotiin sopivan ainutlaatuisen huonekalun. Maalaa sohvan runko PLUS COLOR maaleilla ja valitse sohvan päällys makusi mukaan. 

9,95 €
Puusohva, pähkinä
Perinteinen ulosvedettävä vuodesohva, jonka saa leveäksi sängyksi nukkekodin yllättäville yövieraille. Sohvan lämmin pähkinäpuinen sävy ja raidallinen patja henkivät vanhanajan kammarin tunnelmaa. Vaihtamalla kankaita tai lisäämällä miniatyyrityynyjä, voit hetkessä luoda uuden ilmeen viehättävälle kokonaisuudelle. 
22,00 €
Käsin ommeltu tyyny
Lisätiedot 
13,00 €
Käsin ommeltu tyyny
Lisätiedot 
13,00 €
Divaani, mahonki

Näyttävä mahonkidivaani luonnonvaalealla kiiltäväkuvioisella verhoilulla on tyylikäs nukkekodin huonekalu, jota voi täydemtää pienellä mahonkisella sivupöydällä ja asiaan kuuluvilla miniatyyritarvikkeilla. 

11,40 €
Joutsendivaani kaiverruksin, mahonki
Korkealaatuinen joutsendivaani kermanvalkoisella verhoilulla on nukkekodin rouvan unelma. Siihen kun saisi vielä viereen shampanjaa ja mansikoita, gramofoni levysoittimen, tunnelmallisen kynttilän ja kenties vähän seuraakin... 
36,00 €
Daisy sohva, mahonki

Kaarevan mahonkisohvan punainen verhoilu on lämmin ja kutsuva. Tyypillisesti sohva sopii vanhanajan nukkekodin olohuoneeseen. Perinteisen sisustuksen lisäksi, tämä sohva voi toimia upeana keskipisteenä vaikka nukkekodin teollishenkisessä keittiössä mustavalkoruutuisella lattialla.

9,50 €
Sohva + 2 tuolia, mahonki

Valmis kokonaisuus perinteisen nukkekodin salonkiin. Punainen verhoilu ja mahonki on klassinen yhdistelmä joka toimii hyvin olohuoneessa. Täydennä mahonkikalusto ja nukkekodin sisustus runsaalla kullanhohdolla: messinginväriset lamput, peilit, taulut ja miniatyyrikynttiläjalat sopivat tähän nukkekotiin oikein hyvin.

19,95 €
Sohva, punainen samettiverhoilu

Tummanpunaisessa samettisohvassa on mahonkirunko ja koristeellisen kaareva selkänoja. Nukkekodin nuket istahtavat olohuoneen sohvalle iltapäiväteelle seurustelemaan, ja joskus löytää talon herran sohvalla pötköllään lehteä lukemassa - vai olisiko peräti päiväunillaan?

14,00 €
Sohva, beige/valk.pilkuilla

Korkealaatuinen nukkekodin olohuoneen sohva  on kauniisti verhoiltu ja viimeistelty laatuhuonekalu.

39,00 €
Sohva Ludvig XVI, luunvalk./ t.sininen

Nukkekodin antiikkinen olohuoneen sohva vanhanajan perinteiseen sisustukseen on verhoiltu tummansinisellä kankaalla.

19,70 €
Nojatuoli, luunvalk./ t.sininen
Lisätiedot 
16,00 €
Nojatuoli, luunvalkoinen, v.pun
Lisätiedot 
16,00 €
Jalkarahi, luunvalkoinen, v.pun.
Lisätiedot 
6,00 €
Sohva luunvalkoinen, v.pun
Lisätiedot 
19,70 €
Nojatuoli, Ludvig XVI, luunv./rosa

Luunvalkoinen nojatuoli punertavalla verhoilulla on tyylikäs valinta perinteiseen nukkekotiin. Katso lisää vastaavanlaisia nukkekodin olohuoneen tyylihuonekaluja Nukkekodin Laatukalusteet -kategoriasta.

16,00 €
Sohva Ludvig XVI, luunvalk./rosa

Antiikin tyylikaudet tunteva valitsee Ludvig XVI tyylisen sohvan klassiseen nukkekotiin ja täydentää kokonaisuuden saman sarjan nojatuoleilla. Luunvalkoinen nukkekodin olohuoneen sohvan runko ei häikäise valkoisuudella ja punertava kangas istuu siihen hyvin. Katso lisää vastaavanlaisia tuotteita Nukkekodin Laatukalusteet -kategoriasta.

19,70 €
Ruokapöytä, valkoinen, soikea

Soikeaan nukkekodin ruokapöytään mahtuu iso joukko ruokailemaan ja seurustelemaan. Klassinen malli sopii sekä perinteiseen että moderniin nukkekotiin ja vaan kaunistuu herkullisella miniatyyri kattauksella.

8,95 €
Ruokapöytä, luunvalkoinen, soikea
Laadukas nukkekodin ruokapöytä, jossa on koristelista pöytälevyn alla ja kauniisti kaartuvat antiikkijalat. 
12,00 €
Ruokapöytä, valkoinen
Valkoinen ruokapöytä nukkekodin keittiöön. Pöydän jalat ja koristusten yksityiskohdat sopivat yhtä hyvin perinteiseen ja nykyajan nukkekotiin. 
6,50 €
Ruokapöytä, valkoinen

Suoralinjainen nukkekodin ruokapöytä, jonka tyyli muuttuu tuolivalinnan ja sisustuksen mukaan.

7,80 €
Ruokapöytä, valkoinen

Keittiönpöytä moderniin nukkekotiin on suoraviivainen ja yksinkertaisen tyylikäs.

6,00 €
Ruokapöytä laatikoin, valkoinen

Vanhanajan tyylinen ruokapöytä laatikkoineen voi sitoimia myös nukkekodin emännän ompeluhuoneessa.

8,80 €
Pyöreä ruokapöytä, valkoinen

Pyöreä ruokapöytä on sosiaalinen ja katkaisee hyvin kaiken suorakulmaisen myös nukkekotimaailmassa. keskellä oleva jalka mahdollistaa vapaan tuolien sijoittelun. Klassisen mallin ilmettä voi vaihdella eri tuolivalinnoilla.

7,80 €
Pyöreä ruokapöytä, valkoinen

Pyöreässä nukkekodin ruokapöydässä on klassinen malli ja koristeelliset jalat.

7,80 €
Pöytä, valkoinen neliö

Moderni yksinkertainen ruokapöytä sopii moneen nukkekodin huoneeseen ja eri tarpeisiin. 7 x 7 cm kokoinen nukkekodin pöytä voisi toimia esim. lastenhuoneessa.

4,90 €
Työpöytä/saareke, valkoinen

Upea saareke on joka kokin unelma! sijoita saareke nukkekodin keittiön keskelle ja täyttä hyllyt miniatyyritavaroilla. Kuparikattilat, pienet korit, vihannekset, hedelmät ja leikkuulaudat somistaisivat tämän saarekkeen eloisaksi nukkekotiin.

10,90 €
Työ/ruokapöytä, maalaistalon, valkoinen
Tukeva keittiösaareke, joka sopii myös vihervajaan tai nukkekodin autotalliin. Aseta alatasolle isommat korit, saavit, astiat tai puulaatikot, ja käytä tasopintaa erilaisiin nukkekodin askareisiin. Onko tämä keittiön saareke, leivinpöytä vai kenties miniatyyrikukkien istutuspöytä? 
9,50 €
Työ/pesupöytä, valkoinen
Lisätiedot 
9,40 €
Sohvapöytä, valkoinen
Lisätiedot 
5,20 €
Sohvapöytä, valkoinen
Lisätiedot 
4,50 €
Sohvapöytä valkoinen
Lisätiedot 
5,70 €
Sohvapöytä, valkoinen
Lisätiedot 
5,90 €
Sivupöytä, valkoinen
Lisätiedot 
6,80 €
Sivupöytä, valkoinen
Lisätiedot 
7,40 €
Sivupöytä, valkoinen
Lisätiedot 
7,80 €
Sivupöytä, (#) creme
Lisätiedot 
12,50 €
Sivupöytä (#) luunvalkoinen
Lisätiedot 
10,20 €
Sarjapöytä, valkoinen
Lisätiedot 
9,70 €
Sarjapöytä, valkoinen, 3 kpl
Lisätiedot 
11,50 €
Pikkupöytä, valkoinen
Lisätiedot 
4,70 €
Pikkupöytä, valkoinen
Lisätiedot 
4,20 €
Kirjoituspöytä/kaappi, valkoinen
Lisätiedot 
17,50 €
Kirjoituspöytä, valkoinen
Lisätiedot 
17,50 €
Kirjoitus-/sivupöytä, musta
Lisätiedot 
9,00 €
Ruokapöytä, musta ja puu
Lisätiedot 
12,50 €
Pöytä ja 2 penkkiä, musta
Lisätiedot 
16,90 €
Salin pöytä, tammi
Lisätiedot 
9,80 €
Pyöreä pöytä, lakattu
Lisätiedot 
5,50 €
Pyöreä pöytä, mahonki
Lisätiedot 
5,90 €
Pyöreä pöytä, pähkinä
Lisätiedot 
7,80 €
Salin/sohva  pöytä.  pähkinä
Lisätiedot 
8,90 €
Sohvapöytä, pähkinä
Lisätiedot 
5,95 €
Sivupöytä, pähkinä
Lisätiedot 
9,50 €
Sohvapöytä, pähkinä
Lisätiedot 
10,50 €
Ruokapöytä, pyöreä, pähkinä
Lisätiedot 
8,90 €
Ruokapöytä, (#) pähkinä
Lisätiedot 
12,00 €
pyöreä ruokapöytä, mänty (P)
Lisätiedot 
7,80 €
Pöytä, mahonki
Lisätiedot 
8,40 €
Ruokapöytä, soikea, mahonki
Lisätiedot 
9,20 €
Pöytä, mahonki
Lisätiedot 
4,50 €
Sohvapöytä, mahonki
Lisätiedot 
4,90 €
Ruokapöytä, pyöreä, mahonki
Lisätiedot 
8,20 €
Sivupöytä laatikolla, mahonkia
Lisätiedot 
6,25 €
Sivupöytä, mahonki
Lisätiedot 
13,00 €
Sarjapöytä, mahonki
Lisätiedot 
9,70 €
Pikkupöytä, mahonki
Lisätiedot 
4,10 €
Sohvapöytä, mahonki
Lisätiedot 
3,90 €
Pyöreä pikkupöytä, mahonki
Lisätiedot 
9,50 €
8-kulmainen pöytä, mahonki
Lisätiedot 
9,50 €
Pubin pöytä, metallia
Lisätiedot 
9,95 €
Sohvapöytä lasilla, musta
10,2 x 5,2cm. kork.4cm. 
3,80 €
Sohvapöytä, matala musta
Lisätiedot 
2,60 €
Lipasto/yöpöytä, valkoinen

Klassinen valkoinen nukkekodin laatikosto toimii monessa huoneessa. Tee siitä käyttötarkoituksen mukaan makuuhuoneen yöpöytä, olohuoneen sivupöytä, eteisen pieni lipasto tai puhelinpöytä.

6,10 €
Yöpöytä/pikkupöytä, valkoinen

Valkoinen pieni klassinen nukkekodin yöpöytä, joka sopii myös olohuoneen sivupöydäksi tai eteisen lipastoksi. Täydennä suloinen kokonaisuus huoneeseen sopivilla nukkekodin sisustustarvikkeilla. pikkupöydälle sopii pieni pöytälamppu, joulun kynttiläjalka, pöytäkello, puhelin, joulutähti tai kaunis maljakko. Pöydän hyllylle voi laittaa vaikka muutaman miniatyyrikirjan tai sanomalehtiä.

6,15 €
Pikkupöytä, valkoinen
Lisätiedot 
3,90 €
Yöpöytä, valkoinen
Lisätiedot 
12,00 €
Yöpöytä, valkoinen, 2 kpl
Lisätiedot 
10,50 €
Yöpöytä/sivupöytä, valkoinen
Lisätiedot 
4,80 €
Yöpöytä, moderni, valkoinen
Lisätiedot 
3,90 €
Yöpöytä, valkoinen
Lisätiedot 
10,70 €
Lipasto, pähkinä
Lisätiedot 
9,50 €
Kampauspöytä, valkoinen

Näyttävä nukkekodin rouvan kampauspöytä koristeellisella peilillä on joka naisen unelma. Pöydälle mahtuvat miniatyyrikampa, hajuvesipullo ja pieni puuterirasia. Jakkara on helppo verhoilla uudelleen, sopivaksi juuri sinun nukkekotiin.

11,40 €
Kampauspöytä, valkoinen

Siro valkoinen kampauspöytä nukkekodin makuuhuoneeseen. Miniatyyri peili, puuteri ja hajuvesikokoelma täydentävät naisellisen kokonaisuuden. Sopivia tuotteita löydät mm. Kylpyhuonetarvikkeet ja Asusteita kategorioista.

8,95 €
Kampauspöytä, valkoinen
Lisätiedot 
19,20 €
Lipasto, valkoinen
Lisätiedot 
9,95 €
Lipasto, valkoinen
Lisätiedot 
10,80 €
Lipasto, valkoinen
Lisätiedot 
10,90 €
Lipasto, valkoinen
Lisätiedot 
12,60 €
Lipasto/hoitopöytä, valkoinen
Lisätiedot 
8,50 €
Lipasto, senkki, valkoinen
Lisätiedot 
10,40 €
TARJOUS
Laatikosto, valkoinen (P)
Lisätiedot 
12,00 €
norm.
16,30 €
alennus
26 %
säästö
4,30 €
Lipasto, vintage-mahonki
Lisätiedot 
6,00 €
Lipasto, mahonki
Lisätiedot 
13,95 €
Lipasto, mahonki
Lisätiedot 
10,90 €
Yöpöytä/lipasto, mahonki
Lisätiedot 
5,50 €
Lipasto, mahonki
Lisätiedot 
14,00 €
Lipasto/kaappi, mahonki
Lisätiedot 
16,35 €
Yö/pikkupöytä, mahonki
Lisätiedot 
4,55 €
Yöpöytä, mahonki
Lisätiedot 
3,90 €
Yöpöytä/lipasto
Lisätiedot 
4,70 €
Lipasto marmoritasolla/mahonki
Lisätiedot 
13,00 €
Lipasto peilillä, mahonki
Lisätiedot 
11,95 €
Kaappi peilillä, mahonki
Lisätiedot 
19,50 €
Valkoinen vitriinikaappi nukkekodin antiikkia.

Koristeellinen vitriinikaappi nukkekodin ruokasaliin. Lasiovellisen osuuden takaseinä on peiliä ja heijastaa kauniisti nukkekodin astiat ja lasit moninkertaisina. Laatikkoon mahtuvat miniatyyri veitset ja haarukat, ja alakaappiin voi sijoittaa isompia tarjoiluastioita.

14,95 €
Kaappi lasiovin, valkoinen

Nukkekodin vitriinikaappi astioille, kauniille miniatyyriasusteille tai pienen kodin koriste-esineille.

9,60 €
Astiakaappi, valkoinen

Kaapissa on avohyllyt laseille ja posliiniastioille, yksi iso laatikko esim aterimille ja alhaalla reilunkokoinen kaappi isommille tarjoiluastioille.

13,10 €
Astiahyllykkö, valkoinen

Siro astiakaappi, jonka avohyllyjen takana on pienet rimat, jotta pienet miniatyyrilautaset voi laittaa myös pystyyn koristeeksi.

12,10 €
Tässä kuvassa kaapin pleksihyllyt ovat vielä asentamatta

Valkoinen kapea vitriinikaappi nukkekodin astioille, koriste-esineille tai miniatyyri asusteille.

11,00 €
Astiakaappi, valkoinen

Iso nukkekodin astiakaappi on 13 cm leveä ja sopii myös olohuoneen kirjahyllyksi. Laatikkoihin saa kätevästi pienen perheen kirjoitusvälineitä ja alakaapissa voi vaikka  pelejä.

13,90 €
Astiahylly, 3-vetolaatikolla, valkoinen

Isoon astiahyllyyn mahtuu nukkekodin posliiniastiat ja perintöhopeat hienosti, sillä hyllyväli on 3,2 cm. Näyttävän kaapin leveys on 14,2 cm 

15,90 €
Astia/vitriinikaappi, valkoinen

Koristeellinen nukkekodin vitriinikaappi, jossa on yksi leveä laatikko aterimille tai lautasliinoille.

13,95 €
Seinäkaappi, valkoinen

Pieni seinäkaappi on käytännöllinen säilytyshuonekalu kaikkiin nukkekodin huoneisiin. Tässä mallissa koristeellinen yläreuna kultamaalauksin.

5,70 €
Peilikaappi, valkoinen

Pieni seinäkaappi on käytännöllinen säilytyshuonekalu kaikkiin nukkekodin huoneisiin. Tässä mallissa on peiliovi ja koristeellinen yläreuna kultamaalauksin.

5,70 €
Seinäkaappi, valkoinen

Pieni seinäkaappi on käytännöllinen säilytyshuonekalu kaikkiin nukkekodin huoneisiin. Tässä mallissa vitriiniovi ja koristekaiverrettu yläreuna.

7,75 €
Seinäkaappi. renginkaappi, valkoinen

Pieni seinäkaappi on käytännöllinen säilytyshuonekalu kaikkiin nukkekodin huoneisiin. Tässä mallissa on uritettu oven pinta ja erillinen laatikko, mihin voi laittaa kaikista pienimmät miniatyyritavarat.

9,80 €
Kaappi, valkoinen

Reilunkokoinen kaappi sopii moneen säilytystarpeeseen. Tee siitä esim vaatekaappi tai liinavaatekaappi nukkekotiisi.

11,90 €
Vaatekaappi, valkoinen

Sirolinjainen nukkekodin kaappi, jonka kaunis kaareva yläreuna sopii romantiiseen makuuhuoneeseen.

13,90 €
Vaatekaappi, valkoinen

Kauniisti muotoiltu vaatekaappi sopii yhtä lailla jokaiseen nukkekodin huoneeseen pienen perheen säilytystarpeiden mukaan.

13,90 €
Vaatekaappi- ja laatikostokokonaisuus, valkoinen

Makuuhuoneen vaatekaappikokonaisuus modernimpaan nukkekotiin. Kaksi isoa kaappia, lipasto ja peili.

19,90 €
Vaatekaappi, moderni, valkoinen
Lisätiedot 
8,40 €
Kirjoituspöytä/kaappi, valkoinen
Lisätiedot 
17,50 €
Seinä/renginkaappi, antiikki

Pieni seinäkaappi on käytännöllinen säilytyshuonekalu kaikkiin nukkekodin huoneisiin. Tummaksi petsatussa kaapissa on uritettu ovi ja erikseen yksi laatikko kaikista pienimmille miniatyyriesineille.

9,80 €
Vaatekaappi, mänty
Lisätiedot 
15,90 €
Astiakaappi avohyllyin, mänty
Lisätiedot 
15,00 €
Astiakaappi, mänty
Lisätiedot 
18,00 €
Nukkekotikaappi, mahonki

Reilunkokoinen vanhanajan nukkekotikaappi, jota toki voi käyttää kaikkeen muuhunkin miniatyyritavaran esillepanoon.

25,90 €
Astiakaappi, mahonki, hyllyt lasia

Siro, laadukas vitriinikaappi, jonka hyllyt ovat lasia, tyypillisen pleksilevyn sijaan.

17,20 €
Astiakaappi, mahonki
Lisätiedot 
19,95 €
Vitriinikaappi, mahonki

Sirolinjainen ja kapea vitriinikaappi sopii pieneen tilaan astioiden ja koriste-esineiden esillepanoon.

11,90 €
Nukkekodin mahonkiset huonekalut tuovat lämpöä perinteiseen vanhanajan sisustukseen

Mahonkisen astiakaapin avohyllyille voi asettaa nukkekodin perintöposliiniastiat kauniisti esille, ja alakaappeihin mahtuvat isommat tarjoiluastiat.

17,30 €
Astiakaappi, vitriinikaappi mahonki

Nukkekodin antiikkinen mahonkikaappi perinteisin vitriiniovin.

20,00 €
Kulmakaappi, vitriinikaappi mahonki

Kulmaan sijoitettava vitriinikaappi vie vähän tilaa ja tuo vaihtelua nukkekodin sisutukseen. Tämä mahonkinen kaappi on laadukkasti viimeistelty.

25,00 €
Lasiovinen kaappi, mahonki

Koristeellinen mahonkinen vitriinikaappi siroilla jaloilla.

15,55 €
Kaappi, mahonki

Sirolinjainen nukkekodin kaappi, jonka kaunis kaareva yläreuna sopii romantiiseen makuuhuoneeseen.

13,90 €
Vitriinikaappi, pähkinä
Lisätiedot 
11,00 €
Astia/Kulmakaappi, pähkinä
Lisätiedot 
13,90 €
Astiakaappi, pähkinä
Lisätiedot 
16,00 €
Kaappi peilillä, pähkinä
Lisätiedot 
19,40 €
Vaatekaappi, (#) pähkinä
Lisätiedot 
11,90 €
Vaatekaappi, iso (#) pähkinä
Lisätiedot 
11,90 €
Arkistokaappi, tammi
Lisätiedot 
7,90 €
TARJOUS
Upea kirjahylly mihin mahtuu krjat, koriste-esineet ja kaikki miniatryyri ihanuudet. hyllyilläolevat tuotteet ovat kuvausrekvisiittaa ja tilattavissa erikseen

Nyt erittäin edullisesti upea nukkekodin hylly, mihin mahtuu miniatyyri kirjat, koriste-esineet, TV ja musiikkilaitteet. Pleksi-hyllyt voi sijoittaa haluamilleen paikoilleen siten, että esim taulu mahtuu kirjahyllyyn kauniisti. 

10,90 €
norm.
14,90 €
alennus
27 %
säästö
4,00 €
Kirjahylly, myyntihyllykkö, valkoinen 2-os

Valkoinen kaksiosainen kirjahylly on sopivan kokoinen tavallisen nukkeperheen olohuoneeseen. sijoita nukkekodin miniatyyri kirjat, koriste-esineet, maljakot ja patsaat tähän hyllyyn. Pleksihyllyjen paikkaa voi vaihtaa tavaroiden korkeuden mukaan.

8,50 €
Kirjahylly, myyntihyllykkö, valkoinen, 1-os

Nukkekodin yksiosainen kirjahylly riittää pienen huoneen sisustukseen. Hylly sopii yhtä hyvin nukkekodin olohuoneseen, lastenhuoneeseen tai pieneen miniatyyrikauppaan. Yksiosaista hyllyä voi myös käyttää muiden osien yhteydessä laajennuksena kun nukkekodin kirjakokoelma tai koriste-esineet vaativat lisää tilaa.

7,90 €
Kirjahylly, myyntihyllykkö, valkoinen, kulma

Nukkekodin huoneen kulmaan soveltuva hylly, jonka voi yhdistää saman sarja 1-, 2- ja 3-osaisiin kirjahyllyihin. Kulmahylly on erityisen käytännöllinen jos suunnitelmissasi on nukkekodin kauppa ja haluat kättää liiketilan neliöt mahdollisimman hyvin nukkekodin tavaroiden esittelyyn.

5,90 €
Kirjahylly, hylly, valkoinen
Klassinen nukkekodin olohuoneen kirjahylly, missä on ovellinen alakaappi, johon voi sijoittaa tavarat joita nukkekodin perhe ei halua nähdä joka päivä! 
12,10 €
Pieni nukkekodin hylly sopii moneen käyttöön.

Yksinkertainen ja edullinen nukkekodin hylly sopii kaikkiin pienen Minimaailman huoneisiin. Tee siitä perinteinen nukkekodin kirjahylly, lastentarvikehylly, astiahylly, nukkekodin kylpyhuoneen hylly tai vaikka eteisen kenkähylly kaikkine asusteineen.

5,60 €
Hylly/lokerikko, valkoinen

Moderni hyllykokonaisuus sopii kaikkiin nukkekodin huoneisiin ja vain sen sisältö määrittelee hyllyn roolin. Onko se astiahylly vai kirjahylly tai kenties paikka kaikille pienille nukkekodin miniatyyriasusteille? 

21,80 €
Hylly /lokerikko, musta

Modernin hyllyn musta väri sopii erinomaisesti teollisuushenkiseen nukkekodin keittiöön ja tulee oikeuksiinsa kun miniatyyri kuparikattilat, maustepurkit, ruoka-aineet, purkit ja astiat on sijoitettu hyllyyn rennosti vähän sekaisin. 

21,80 €
Hylly /lokerikko, ruskea

Ruskea tammen värinen hyllykkö näyttää luonnolliselta ja sopii hyvin perinteiseen nukkekodin tupakeittiöön. värikkäät nukkekodin astiat, punainen vesipannu, sininen miniatyyri kattila ja kaikki ruoka-aineet, juomat ja pullot herättävät heti tämän hyllystön eloon. 

13,00 €
Seinähylly, valkoinen

Sievä pieni monikäyttöinen hylly nukkekotiin. Kaksitasoinen hylly sopii joustavasti nukkekodin kaikkiin huoneisiin, olipa se sitten astiahylly, nukkekodin kylpyhuoneen hylly tai eteisen miniatyyri tarvikehylly.

4,90 €
Seinähylly, valkoinen

Todella käytännöllinen ja edullinen jokapaikan hylly nukkekotiin. Kaikki nukkekodin miniatyyritavarat tulevat edukseen hyllyn valkoista pintaa vasten. Aseta keittiön mausteet, nukkekodin kahvimylly ja ruoka-aineet sievästi hyllylle tai korista nukkekodin kylpyhuone hyllyllä, joka on täynnä hajuvesiä ja kauneudenhoitotarvikkeita. Lastenhuoneessa hyllyä voi somistaa vaikka nukkekodin nalle ja pari värikästä kirjaa. Ideoi itse lisää!

4,20 €
Hylly, valkoinen

Yksinkertainen valkoinen nukkekodin hylly ratkaisee pienet nukkekodin säilytysongelmat edullisesti. Hyllyjä ja muuta säilytystilaa ei ole koskaan liikaa, ei edes nukkekodissa. Tämä pieni hylly sopii moneen tarpeeseen ja vain kaunistuu kun asetat siihen miniatyyritavarat nukkekodin perheen tarpeen mukaan.

3,30 €
Hylly, pieni, valkoinen
Lisätiedot 
3,50 €
Hylly, valkoinen

Edullinen joka paikan hylly nukkekotiin sopii moderniin keittiiöön, kodinhoitoon, nukkekodin nuken ompeluhuoneeseen, isän työvajaan tai vaikka lastenhuoneeseen lelujen ja kirjojen säilytyspaikaksi. Nukkekdin miniatyyritavarat määrittelevät tämän hyllyn käyttötarkoituksen, ja hylly sopeutuu juuri sen mukaan..

7,50 €
3-os.kirjahylly, hylly, valkoinen
Lisätiedot 
12,90 €
kirjahylly, 1-osainen, pähkinä
Lisätiedot 
7,90 €
Hylly, musta metallia
Lisätiedot 
12,00 €
Hylly, mustaa rautalankaa
Lisätiedot 
12,00 €
Hylly, mustaa rautalankaa
Lisätiedot 
12,50 €
Pikkupöytä, mustaa rautalankaa
Lisätiedot 
3,90 €
Parisänky, valkoinen

Klassinen valkoinen parisänky nyt edullisesti somistamaan nukkekodin makuuhuonetta. Sängyn vuodevaatteet voi vaihtaa oman maun mukaan tai valita sopivat nukkekodin vuodevaatteet Minimaailman nettikaupan valikoimasta.

13,20 €
Parisänky, valkoinen

Nukkekodin parisänky valkoiseksi maalattua puuta. Vuoteessa on koristeelliset päädyt ja patjalla valmiiksi kukallinen päiväpeitto makuuhuoneen sisustukseen.

13,50 €
Parisänky metallia

Hohtava messinkinen parisänky luo arvokkaan ilmeen nukkekodin makuuhuoneeseen. Nukkekodin nuket nauttivat pitsisen peitteen romanttisesta tunnelmasta ja messingin välkkeestä, kun nukkekodin valaistus osuu sängyn päätyihin juuri sopivasti.

26,90 €
Parisänky, valkoista rautalankaa

Vanhanajan yksinkertainen metallisänky on juuri nyt erittäin trendikäs valinta reaalimaailmassa, ja niinpä trenditietoinen nukkekodin rouva sisustaa makuuhuoneensa samaan tyyliin. Nukkekodin metalliset puutarhakalusteet voisivat täydentää kalustuksen, kun taas nukkekodin puuvalmiit kalusteet mahdollistavat täysin yksilöllisen värivalinnan.

13,90 €
Parisänky, valkoinen

Kauniisti kaiverrettu nukkekodin valkoinen parisänky sopii vanhanajan ylelliseen nukkekodin makuuhuoneeseen. Sängyn seuraksi voit valita pienet valkoiset yöpöydät ja kampauspöydän laajasta Minimaailman huonekalumallistosta. Asenna seinille hienot kultaiset lampetit ja kenties keskipisteeksi näyttävä miniatyyri taulu?

24,90 €
Parisänky, valkoinen

Tyylikäs valkoinen antiikkisänky nukkekodin pariskunnalle makuuhuoneen kalustukseen. Reipas ruutukuvioinen päiväpeite, jonka voit toki vaihtaa toisenlaiseen kankaaseen makusi mukaan, tai heittää sängylle rennosti muutaman pikkutyynyn koristeeksi.

25,00 €
Nukkekodin katosvuode on näyttävä makuuhuoneen huonekalu

Korkea katosvuode on näyttävä huonekalu nukkekodin makuuhuoneeseen. Tässä valkoiseksi maalatussa parisängyssä on kullanhohtoinen kellertävän beige päiväpeite ja katoksen kangas röyhelöineen.

17,80 €
Parisänky, kulta

Pramea kultamaalattu nukkekodin parisänky kelvannee fiinimmällekin kartanon rouvalle. Elegantti puolipyöreä kankaalla päällystetty sängynpääty luo ylellisen ilmeen makuuhuoneeseen ja pienet pitsit tyynyissä huokuvat naisellista romantiikkaa. Vain shampanjapullo jäissä puuttuu tästä ihanuudesta!

26,90 €
Sänky, pähkinä-kulta

Erittäin korkealaatuinen nukkekodin parisänky, jossa on taidokkaat kaiverrukset, kultamaalaukset ja hieno viimeistely. Sängyn mukana on patja ja kaksi tyynyä, mutta ei vuodevaatteita. Voit siis valita vuodevaatteet ja muut tekstiilit oman sisustuksen värien ja tyylin mukaan tai ommella koko setin itse, nukkekodin makuuhuoneen tyylin mukaan.

59,00 €
Sänky, valkoinen, 1 hengen

Yhden hengen valkoinen makuuhuoneen sänky nukkekodin nuorisolle tai kylässä käyvälle isoäidille. Kukallisen peitteen voi itse vaihtaa nukkeperheen pojalle sopivampaan sävyyn.

12,95 €
Sänky, valkoinen, 1 hengen

Nukkekodin valkoisessa yhden hengen sängyssä on lattiaan asti ulottuva kukallinen päiväpeite rimpsuineen. Herttainen kokonaisuus sisustaa niin vierashuoneen kuin nukkeperheen teinitytön romanttisen makuuhuoneen.

13,50 €
Sänky, pähkinä, 1-hengen

Lämminsävyinen pähkinänruskea yhden hengen sänky nukkekotiin. Valitse makuuhuoneen sängyn seuraksi muita pähkinänsävyisiä nukkekodin huonekaluja Nukkekodin kalusteet-kategoriasta, tai petsaa itse puuvalmiista kalusteista yhteensopiva kokonaisuus.

11,00 €
Parisänky, pähkinä

Klassinen pähkinänruskea antiikkisänky nukkekotiin. Tyylikäs vanhanajan parisänky on hiukan kapeampi, juuri niin kuin ennen vanhaan, leveys 10,5 cm. Sinertävän harmaan patjan päälle voit pedata vuodevaatteet oman makusi mukaan, nukkekodin makuuhuoneeseen sopivalla tyylillä.

25,00 €
Parisänky, pähkinä

Upea ranskalaistyylinen 'bateau' - sänky pähkinänruskeaa puuta on varsinainen kaunotar nukkekodin makuuhuoneeseen. Kullanhohtoinen päiväpeitto ja miniatyyri tyyny sopivat erityisen hyvin lämpimänruskean nukkekodin sängyn pariksi.

12,90 €
Parisänky, mänty

Mäntyinen nukkekodin parisänky ruudullisella päiväpeitolla on kotoisan oloinen jo sellaisenaan. Lisäämällä makuuhuoneeseen matot, valaisimet, kivat ruutuverhot, saat hetkessä sievän kammarin missä nukkekodin nukke viihtyy. Mäntyinen kaluste sopii erityisen hyvin suomalaiseen nukkekodin sisutukseen.

12,00 €
Parisänky, mahonki

Nukkekodin mahonkinen parisänky, jossa on kukallinen päiväpeitto. Arvokas mahonki on tyypillinen nukkekodin tyylihuonekalujen materiaali historialliseen kotiin ja sopii hienosti makuuhuoneeseen. Mahongin väri vaihtelee nukkekodin huonekaluissa punertavan ruskeasta hyvin tummaan ruskeaan, aivan kuten reaalimaailmassakin.

13,95 €
Parisänky/mahonki

Komea mahonkinen nukkekodin parisänky, missä on erityisen näyttävä sängynpääty. Kaunis vaaleakuvioinen päiväpeitto laskeutuu lattialle asti. Nukkekodin itämainen 'aito' matto ja mahonkiset kalusteet sopisivat hyvin tähän makuuhuoneeseen.

17,00 €
Katosvuode (koottava itse, litteässä pak.)P
Nukkekodin koottava katosvuode, josta ei valitettavasti ole kuvaa, ennen kuin se rakennetaan.... 
33,00 €
MAALAAMATON
Lempeän kerman väriseksi ja vähän kuluneeksi itse tuunattu nukkekodin makuuhuoneen kalusto on tehty Minimaailman puuvalmiista kalusteista. Malli esimerkki.

Nukkekodin parisänky, jonka voit itse tuunata makuuhuoneen sisustukseen sopivaksi. Maalaamaton miniatyyri huonekalu on ideaali valinta kun haluat täysin yksilöllisen kalusteen ja nautit luovasta prosessista. Maalilla ja erilaisilla tekstiileillä voit luoda todella erilaisia kokonaisuuksia. Katso lisää esimerkkejä tuotekortista.

9,85 €
MAALAAMATON
Maalaamaton nukkekodin huonekalu antaa mahdollisuuden täysin yksilölliseen tyyliin.

Puuvalmis nukkekodin parisänky, jonka voit itse maalata PLUS COLOR maalilla tai käsitellä muulla puuhun sopivalla aineella, ja valita sopivat kankaat ja vuodevaatteet oman makusi ja makuuhuoneesi tyylin mukaan. 

12,40 €
MAALAAMATON
Puuvalmiin katossängyn paneelit ovat ideaali pinta kahdella eri sävyllä maalattavaksi.

Upea nukkekodin puuvalmis makuuhuoneen katossänky, jonka voit itse maalata ja koristella vaikka kuinka koreaksi. Sängynpäätyjen ja katoksen panelointi suorastaan kutsuu koristemaalauksia ja efektejä. Katoksen reunoissa on valmiit verhotangot, joihin voit ripustaa hennot pitsiverhot tai ylellistä silkkiä ja samettia. 

34,90 €
MAALAAMATON
Erivärisellä maalilla ja tekstiileillä saa todella erilaisen ilmeen puuvalmiisiin huonekaluihin. Malliesimerkki.

Yhden hengen ranskalaistyyppinen 'bateau' sänky nukkekotiin on puuvalmis, eli sen voi käsitellä haluamallaan tavalla tai maalata PLUS COLOR maaleillamme oman maun ja makuuhuoneen tyylin  mukaan.

8,85 €
MAALAAMATON
Lastensänky, puuvalmis

Maalaamaton nukkekodin pinnasänky, jonka voit itse maalata lastenhuoneen väreihin, tytölle tai pojalle sopivaksi.

6,20 €
MAALAAMATON
Malliesimerkki maalatusta lastensängystä, joka on tehty Minimaailman puuvalmiista kalusteesta. Kuvan muut nukkekotitavarat ovat kuvausrekvisiittaa.

Koristeellinen nukkekodin lapsen sänky puuvalmiina versiona, jonka voit itse viimeistellä maalaamalla sen mieleisen väriseksi.

11,30 €
TARJOUS
Valkoisessa nukkekodin pinnasängyssä on koristeelliset kulmatolpat.

Perinteinen lasten pinnasänky nukkekodin pienokaisille nyt edullisesti. Valkoisen sängyn ruusupeitteen voi helposti vaihtaa muuhun kuosiin tai esim poikalapselle sopivammaksi. 

 

7,00 €
norm.
9,00 €
alennus
22 %
säästö
2,00 €
Valmis huonekalukokonaisuus on kätevä tapa aloittaa nukkekodin lastenhuoneen sisustaminen.

Nukkekodin lastenhuone on kiva sisustuskohde. Tässä alkajaisiksi söpö nalleilla koristeltu kalustesarja, josta nukkekodin nuket varmasti ilostuvat. Miniatyyri nallet, pienet lelut, keinuhevonen, lasten syöttötuoli ja tietenkin pienet nukkekodin lapsinuket täydentävät kokonaisuuden kivaksi ja ovat tilattavissa erikseen.

19,95 €
Kerrossänky, valkoinen, tikkailla

Raikas valkoinen lasten kerrossänky, missä on koristeelliset puuleikkaukset ja kuviolliset päiväpeitteet, joiden kuosi vaihtelee. Tällä hetkellä vaaleapohjainen kangas, missä vaaleanvihreää lehvästöä, pieniä sinisiä kukkia ja hiukan punaista. 

13,00 €
Lastensänky, valkoinen

Yksinkertainen ja tukeva valkoinen lasten sänky nukkekotiin. Tyttömäinen kukallinen päiväpeitto ja tyyny, jotka voi tarpeen tullen verhoilla uudelleen nukkekodin pojalle sopiviin väreihin.

9,50 €
Koristeellinen lastensänky on ilo sisustajan silmälle ja nukkekodin lapsille.

Pienessä sievässä nukkekodin lapsen sängyssä on koristeelliset yksityiskohdat ja erityisen kauniit päädyt. Valitse nukkekodin lelut, nallet ja muut miniatyyri somisteet Nukkekodin lastenhuone -kategoriasta.

13,60 €
Nukkekodin kehtoon mahtuu pieni vauva tai somisteeksi miniatyyrinalle.

Koristeellinen nukkekodin vauvan kehto sille nukkeperheen pienimmälle asukkaalle. Kyllä tässä kelpaa pienokaisen uinahtaa miniatyyri kehdon keinuntaan.

7,80 €
Kehto, valkoinen

Nukkekodin vauvan kehto selkeää ja suoraviivaista tyyliä. Pientä kehtoa voi käyttää myös lastenhuoneen somisteena ja asetella siihen nuket, nallet ja lelut kauniisti.

6,90 €
Sermi, kiinalaisilla kuvilla
Lisätiedot 
8,90 €
Sermi, lintujen kuvilla
Lisätiedot 
8,90 €
MAALAAMATON
Sermi, puuvalmis
Lisätiedot 
6,80 €
Sermi, valkoinen
Lisätiedot 
8,90 €
Sermi, mahonki
Lisätiedot 
9,90 €
Sermi valkoista rautalankaa
Lisätiedot 
13,90 €
Naulakko, 4 koukulla
Lisätiedot 
5,80 €
Naulakko, valkoinen, 4-koukulla
Lisätiedot 
5,80 €
Vaatenaulakko, valkoinen
Lisätiedot 
4,10 €
Vaatenaulakko, metallia, musta

Musta metallinen pystynaulakko on käytännöllinen kaluste moneen nukkekodin tarpeeseen ja helppo 'asentaa' paikalleen.

7,90 €
Vaatenaulakko, metallia, valkoinen

Klassinen pystynaulakko on kätevä nukkekodin eteiseen tai makuuhuoneeseen. Eipä tarvitse porailla tai liimailla tämän naulakon kanssa!

7,90 €
Arkku, mahonki
Lisätiedot 
5,85 €
Arkku, pähkinä
Lisätiedot 
6,50 €
Hirvenpää, seinäkoriste
Lisätiedot 
6,50 €
Peuranpää
Lisätiedot 
2,50 €
Hirvenpää
Lisätiedot 
2,40 €
Matka-arkku

Upea matka-arkku nukkekodin teollishenkiseen sisustukseen tai vanhanajan nukkeperheen matkalaukuksi. 

9,50 €
Vastaanottotiski, kirjoituspöytä, pähkinä

Pieni pöytä on vanhanajan kirjoituslipasto, joka toimii hyvin myös hotellin tai ravintolan sisäänkäynnin vastaanottotiskinä.

7,90 €
Kukkateline, mahonki
Lisätiedot 
2,50 €
Kukkateline, pähkinä
Lisätiedot 
2,50 €
Sermi, kiinalaisilla kuvilla
Lisätiedot 
8,90 €
Sermi, lintujen kuvilla
Lisätiedot 
8,90 €
Sermi valkoista rautalankaa
Lisätiedot 
13,90 €
Sermi, valkoinen
Lisätiedot 
8,90 €
Sermi, mahonki
Lisätiedot 
9,90 €
Puhelinpöytä + istuin, mahonki

Perinteisen lankapuhelimen seuraksi tarvitaan puhelinpöytä, minkä ääressä on mukava istua ja rupatella.

9,50 €
Puhelinpöytä + istuin, vaalea puu

Lämpimänsävyinen nukkekodin puhelinpöytä on kutsuvan näköinen pitkiinkin kaukopuheluihin.

7,70 €
Puhelinpöytä + istuin, valkoinen

Vanhanajan puhelinpöytä nukkekodin eteiseen.

8,50 €
Pulpetti, valkoinen
Lisätiedot 
6,40 €
Pulpetti, mahonki
Lisätiedot 
5,50 €
Pulpetti kahdelle
Lisätiedot 
7,00 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com