SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Nukkekodin KALUSTEET

Etusivu > Nukkekodin KALUSTEET

Nukkekodin KALUSTEET

Laaja valikoima nukkekodin huonekaluja 1:12 mittakaavassa

Onpas kotoisa tunnelma tämän nukkeperheen olohuoneessa! Nukkekodin huonekalut luovat perustan pienen kodin sisustuksen tyylille.

Nukkekodin olohuone, makuuhuone, ruokasali, eteinen ja lastenhuone saavat nopeasti uuden ilmeen kun miniatyyri huonekalut on valittu.

Päävalikon Kalusteet -kategoriaan on sijoitettu valmiit huonekohtaiset paketit ja kaikki tavanomaiset nukkekodin huonekalut mittakaavassa 1:12. Täältä löytyy laaja valikoima perinteisiä tyylihuonekaluja ja modernimpia malleja.

Nukkekodin huonekalujen materiaali- ja värinimikkeet kuvaavat sitä vaikutelmaa minkä ne antavat, ei itse materiaalia (esim mahonki, pähkinä, jne).

Minimaailman nukkekodin huonekalut -mallisto on niin laaja, että seuraavat ryhmät on sijoitettu päävalikkoon erikseen: arvokkaat LAATUKALUSTEET sekä ainutlaatuiset nukkekodin DESIGN-kalusteet, Nukkekodin KEITTIÖ, Nukkekodin KYLPYHUONE ja Nukkekodin LASTENHUONE. Myös PUUVALMIIT kalusteet, PUUTARHAKALUSTEET ja KAUPAN kalusteet ovat omissa osastoissaan.

UUTUUS
Nukkekodin olohuone

Mattapintainen beige sohvakalusto on neutraali valinta nukkekotiin. Valkoinen takkamantteli ja pikkupöytä raikastavat kokonaisuuden.

26,90 €
Sinivalkoinen nukkekodin olohuone

Klassinen nukkekodin valkoinen sohvakalusto perinteiseen tyyliin on arvokkaan antiikin oloinen ja kaiken kruunaa pakettiin kuuluva taulu hienoissa kehyksissä.

 

46,00 €
Olohuoneen kalusto, mahonki, 7 osaa

Valmiissa huonekokonaisuudessa on klassinen olohuoneen kalusto mahonkia ja kultakehyksinen taulu.

49,00 €
Olohuone, mahonki, 5-osaa

Tyylikkäät mahonkihuonekalut nukkekodin olohuoneeseen. Matalalinjainen sohva ja nojatuolit on verhoiltu kermanvärisellä kiiltävällä kankaalla.

29,00 €
Nukkekodin olohuoneen sohvaryhmä

Vaaleankeltainen sohvakalusto kutsuu nukkekotiperhettä istumaan alas ja seurustelemaan mukavasti vaikka takkatulen äärellä.

25,00 €
Ruokasalissa on lämmin tunnelma

Lämpimänruskea pähkinäpuinen nukkekodin ruokasalin kalusto perinteiseen tyyliin. 

39,00 €
Nukkekodin ruokasalin kalusteet

Tyylikäs mahonkinen ruokasalin kalusto koristeellisine jalkoineen sopii vähän hienompaankin nukkekotiin. Pakettiin kuuluu kuvassa näkyvä hedelmälautanen. 

52,00 €
Nukkekodin ruokasalin huonekalut

Mahonkinen nukkekodin ruokasalin kalusto kuudelle hengelle sisältää kaikki tarpeelliset huonekalut sisustuksen lähtökohdaksi. 

49,00 €
Vaalea nukkekodin makuuhuone

Perinteinen nukkekodin makuuhuoneen vaalea kalusto sisältää kaiken tarpeellisen nukkekodin rouvalle tai pariskunnalle. Sirot yksityiskohdat, kuten kalusteiden jalat, sängyn koristekaiverrukset ja messinkiset vetimet antavat ylellisen ilmeen. 

29,00 €
Klassinen valkoinen nukkekodin makuuhuone

Tyylikäs valkoinen nukkekodin makuuhuoneen kalusto, joka sisältää kuvan 6 huonekalua ja messinkisen tarjottimen miniatyyrihajuvesipulloineen. Sängynpeite ja jakkaroiden verhoilu on luonnonvalkeaa hennosti raidallista kangasta.

49,00 €
Tyylikäs makuuhuoneen kalusto

Moderni nukkekodin makuuhuoneen valkoinen kalusto, jossa puunväriset koristelistat. Avattaviin laatikoihin ja vaatekaappiin mahtuu hyvin nukkekodin pariskunnan asusteita ja tarvikkeita. 

39,00 €
Makuuhuone. mahonki, 7-os.
Lisätiedot 
49,00 €
Moderni ruokapöytä ja tuolit nukkekotiin

Nykyaikaisen nukkekodin arkiruokapöytä ja tuolit

 

32,00 €
Suloinen nukkekodin lastenhuone sisustettuna

Nukkekodin valkoiset nalle-kalusteet luovat kivan pohjan värikkäälle lastenhuoneelle.

22,00 €
Puutarhakalusto, 5-osaa, valkoinen

Valkoinen puutarhakalusto sopii myös nukkekodin keittiöön. Puutarhakalusteet on koottu Puutarhaosastolle, ja sieltä saattaa löytyä myös sisätiloihin sopivia nukkekodin huonekaluja.

24,00 €
Puutarhakalusto, 5-osaa, valkoinen

Valkoisesta rautalangasta tehtyjä nukkekodin puutarhan, viherhuoneen, verannan tai kahvilan kalusteita on laaja valikoima. Tämän sarjan muut miniatyyri huonekalut löytyvät Minimaailman puutarha-osastolta.

26,70 €
Puutarhakalusto, 4-osaa, creme

Klassinen valkoinen puutarhakalusto sopii nukkekodin verannalle ja vihreälle nurmelle. Lisää puutarhaaan sopivia ulkohuonekaluja, samoin kuin kaikki kasvit ja työkalut löytyvät nettikaupan puutarha-osastolta.

22,60 €
Kahvila/puutarhapöytä ja 2 tuolia, musta, marmori

Pieni tumma kahvilasetti on periaatteessa kahvilan tai puutarhan huonekalu, mutta sopii erinomaisesti myös nukkekodin keittiöön. Pöytä on päällystetty vihreällä marmorilevyllä ja vain odottaa siihen sievää nukkekodin aamiaiskattausta. 

19,90 €
Tuoli, valkoinen, sinivalkoinen verhoilu

Klassinen nukkekodin ruokapöydän tuoli on kaunis myös pareittain olohuoneen seinustalla tai makuuhuoneen tuolina vaikka yksinään.

6,00 €
Kustavilainen tuoli, valkoinen, 2 kpl

Tyylikkäät täysin valkoiset nukkekodin tuolit kahden kappaleen paketissa. Valkoinen verhoilukangas on hennosti raidallinen. Katso lisää kuvia tuotekortista.

10,10 €
Kustavilainen tuoli, valkoinen, 1 kpl

Ruokapöydän tuolit punaisella verhoilulla piristävät ruokasalin valkoista kalustoa ja tuovat kivasti väriä nukkekotiin.

5,90 €
Tuoli, valkoinen , 2 kpl

Valkoinen pinnatuoli on todellinen joka paikan tuoli ja toimii hyvin nukkekodin keittiössä, eteisessä ja lastenhuoneessa. Paketissa on kaksi tuolia.

8,10 €
Neljä nukkekodin pinnatuolia

Pinnatuolien ajaton muotoilu sopii moneen sisustukseen. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde neljän tuolin paketilla. 

17,00 €
Penkki/sohva valkoinen

Näppärä penkki nukkekodin keittiöön tai eteiseen. Tämä toimii myös puutarhassa ja mvarsinaisia puutarhahuonekaluja esitellään lisää Puutarha-kategoriassa.

7,60 €
Tuoli, Windsor, valkoinen, 2 kpl

Englantilainen Windsor-tuoli on tyypillinen keittiön tuoli, mutta kaunis muotoilu sopii kaikkiin nukkekodin huoneisiin. Paketissa on kaksi tuolia.

12,90 €
Tuoli, Hepplewhite  valkoinen, 2 kpl

Hepplewhite-tuoli on nimetty kuuluisan englantilaisen huonekalumuotoilijan George Hepplewhiten mukaan (-1786).  Nukkekodin tuoleissakin on Hepplewhite-tyylin hyvin koristeellinen selkänoja, mutta suorat jalat.

12,10 €
Verhoiltu nukkekodin  tuoli antaa viimeistellyn ilmeen ruokasalin kalustukselle.

Pehmeän punaisella verhoiltu nukkekodin tuoli tuo viimeistellyn ilmeen ruoksaliin. Katso tuotekortista malliesimerkki sisustetusta huoneesta.

9,90 €
Tuoli, käsinojin, valkoinen

Ruudullinen kangas on raikas yhdistelmä nukkekodin tyylihuonekalujen kanssa. Käsinojalliset ruokapöydän tuolit sopivat myös sohvan seuraan olohuoneeseen.

12,00 €
TARJOUS
Tuoli käsinojin, nahkaverhoiltu, valkoinen

Valkoinen käsinojallinen tuoli, jossa on keinonahkaiset päälliset nyt edulliseen hintaan. HUOM, Tuolien verhoilut eivät ole hyvin paikoillaan, vaan ne saattaa joutua liimaamaan uudelleen tai tuolin voi verhoilla samalla kokonaan uudelleen.

4,95 €
Jakkara/ palli, valkoinen
Lisätiedot 
4,20 €
Jakkara, valkoinen, 2 kpl
Lisätiedot 
3,90 €
Jakkara, pehmustettu, valkoinen
Lisätiedot 
2,80 €
Syöttötuoli, valkoinen,
Lisätiedot 
5,70 €
Keinutuoli, mahonki, pieni
Lisätiedot 
5,90 €
Pähkinäpuun värinen nukkekodin keinutuoli
1:12, korkeus 10 cm, leveys 5 cm, syvyys... 
8,20 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9