SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja tavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, nukkekodin rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat miniatyyri työkalut. Tonttuovi ja joulukoristeet nukkekotiin. Nukkekodit ja nukkekodin tarvikkeet heti saatavilla varastosta.

NETTIKAUPASSA ON RAHTIVAPAUS YLI 60 EURON OSTOKSILLE

Huom. Myymälä on lopetettu Uudenmaankadulla Helsingissä mutta nettikauppa toimii ja varastossa on yli 3500 iki-ihanaa nukkekodin tavaraa

TUOTEHAKU toimii parhaiten kun kirjoitat vain hakusanan ensimmäiset 3-5 kirjainta. Esim etsiessäsi 'kottikärryä', kirjoita tuotehakuun vain 'Kott'

Nukkekodin KALUSTEET

Etusivu > Nukkekodin KALUSTEET

Nukkekodin KALUSTEET

Onpas kotoisa tunnelma tämän nukkeperheen olohuoneessa!


Nukkekodin Kalusteet -kategoriaan on sijoitettu valmiit huonekohtaiset paketit ja kaikki tavanomaiset nukkekodin huonekalut: laaja valikoima perinteisiä tyylihuonekaluja ja modernimpia nukkekodin kalusteita.


Nukkekodin huonekalujen materiaali- ja värinimikkeet kuvaavat sitä vaikutelmaa minkä ne antavat, ei itse materiaalia (esim mahonki, pähkinä, jne)

Minimaailman nukkekodin huonekaluja ja kalusteita on niin paljon, että seuraavat ryhmät on sijoitettu päävalikkoon erikseen: arvokkaat LAATUKALUSTEET sekä ainutlaatuiset nukkekodin DESIGN-kalusteet, Nukkekodin KEITTIÖ, Nukkekodin KYLPYHUONE ja Nukkekodin LASTENHUONE. Myös PUUVALMIIT kalusteet, PUUTARHAKALUSTEET ja KAUPAN kalusteet ovat omissa osastoissaan.

Makuuhuone, valkoinen, 4-os.

Perinteinen nukkekodin makuuhuoneen vaalea kalusto sisältää kaiken tarpeellisen nukkekodin rouvalle tai pariskunnalle. Sirot yksityiskohdat, kuten kalusteiden jalat, sängyn koristekaiverrukset ja messinkiset vetimet antavat ylellisen ilmeen ja taitettu valkoinen luo harmonisen värivaikutelman, jota voit täydentää omilla tekstiileillä ja kauniilla nukkekodin tapetilla.

24,00 €
8-23861 Makuuhuonekalusto, 7- os., valkoinen

Tyylikäs valkoinen makuuhuoneen kalusto, joka sisältää kuvan 6 huonekalua ja messinkisen tarjottimen miniatyyrihajuvesipulloineen. Sängynpeite ja jakkaroiden verhoilu on luonnonvalkeaa hennosti raidallista kangasta.

49,00 €
Lapsen makuuhuone, valkoinen nalle

Nukkekodin lastenhuone on kiva sisustuskohde. Tässä alkajaisiksi söpö nalleilla koristeltu kalustesarja, josta nukkekodin nuket varmasti ilostuvat. Miniatyyri nallet, pienet lelut, keinuhevonen, lasten syöttötuoli ja tietenkin pienet nukkekodin lapsinuket täydentävät kokonaisuuden kivaksi ja ovat tilattavissa erikseen.

19,95 €
Olohuoneen kalusto, valkoinen, 6-os.

Klassinen nukkekodin valkoinen sohvakalusto perinteiseen tyyliin on arvokkaan antiikin oloinen ja kaiken kruunaa pakettiin kuuluva taulu hienoissa kehyksissä.

Kokonaisuus pääsee oikeuksiinsa kun tapetoit nukkekodin seinät tyyliin sopivalla tapetilla, ja lisäät pieniä miniatyyriesineitä kuten seinäkello, kukkamaljakko ja tietenkin nukkekodin valot olohuoneeseen.

46,00 €
Makuuhuone, valkoinen/mahonki

Moderni nukkekodin makuuhuoneen valkoinen kalusto, jossa tiikinväriset koristelistat. Avattaviin laatikoihin ja vaatekaappiin mahtuu hyvin nukkekodin pariskunnan asusteita ja tarvikkeita. Somista nukkekodin peilipöytä talon rouvan kauneudenhoitotuotteilla: miniatyyri meikit, hajuvesi ja kampausvälineet löytyvät kylpyhuonekategoriasta.

39,00 €
Sohvakalusto

Kermanvaalea sohvakalusto kutsuu nukkekotiperhettä istumaan alas ja seurustelemaan mukavasti vaikka takkatulen äärellä. Valitse erikseen sohvapöytä tai sarja pikkupöytiä makusi mukaan. Valikoimissa on mm valkoinen, mahonki, pähkinä, maalaamaton puuvalmis monessa eri muodossa, koossa ja hintaryhmässä.

20,80 €
Olohuone, mahonki, 5-os.
Mahonkinen nukkekodin salinkalusto kermanvärisillä päällysteillä on täydellinen nukkekodin teekutsuille. Kello viiden tee tarjotaan sinivalkoisista posliineista miniatyyrikakun kanssa, jotka voi valita erikseen Minimaailman nettikaupasta. Koristeellinen 'Hopeinen' tarjotin ja kakkulapio kuuluvat tietenkin asiaan hienostoperheen fiineillä kutsuilla. 
35,00 €
Ruokasali, 7-os., pähkinä
Lämpimänruskea pähkinäpuinen nukkekodin ruokasalin kalusto perinteiseen tyyliin. Mukana on kaunis vitriinikaappi mihin voit asetella nukkekodin posliinit, aterimet ja kristallilasit odottamaan seuraavaa juhla-ateriaa. Miniatyyripullot, juomat, sikarit tai hedelmät lasimaljassa asettuvat kauniisti sarjan tarjoiluvaunuun. 
39,00 €
Ruokapöytä ja 4 tuolia, valkoinen

Nykyaikaisen nukkekodin arkiruokapöytä ja tuolit

Kuvassa näkyvät kaakelit, tapetit ja listat löytyvät Minimaailman laajasta Rakennustarvikkeet kategoriasta.

32,00 €
Ruokasali, mahonki, 9-os.

Upea mahonkinen ruokasalin kalusto koristeellisine jalkoineen sopii vähän hienompaankin nukkekotiin. Pakettiin kuuluu kuvassa näkyvä hedelmälautanen. Perinteiset nukkekodin ruusuposliinit, hopeiset aterimet ja miniatyyri viinilasit täydentävät kokonaisuuden ja ovat tilattavissa erikseen.

52,00 €
Ruokasalin kalusto, mahonki
Mahonkinen nukkekodin ruokasalin kalusto kuudelle hengelle sisältää kaikki tarpeelliset huonekalut sisustuksen lähtökohdaksi. Mahongin väri on lämmin ja luo aidon antiikin vaikutelman, mitä korostaa esim kultareunaiset nukkekodin taulut ja nukkekodin 'aito' itämainen matto. 
49,00 €
Puutarhakalusto, 5-os., valkoinen
Valkoinen puutarhakalusto sopii myös nukkekodin keittiöön. Puutarhakalusteet on koottu Puutarhaosastolle, ja sieltä saattaa löytyä myös sisätiloihin sopivia nukkekodin huonekaluja. 
24,00 €
Puutarhakalusto, 5-os., valkoinen
Valkoisesta rautalangasta tehtyjä nukkekodin puutarhan, viherhuoneen, verannan tai kahvilan kalusteita on laaja valikoima. Tämän sarjan muut miniatyyri huonekalut löytyvät Minimaailman puutarha-osastolta. 
26,70 €
Puutarhakalusto, 4-osainen, creme
Klassinen valkoinen puutarhakalusto sopii nukkekodin verannalle ja vihreälle nurmelle. lisää puutarhaaan sopivia ulkohuonekaluja, samoin kuin kaikki kasvit ja työkalut löytyvät nettikaupan puutarha-osastolta. 
22,60 €
Kahvila/puutarhapöytä ja 2 tuolia, musta

Pieni tumma kahvilasetti on periaatteessa kahvilan tai puutarhan huonekalu, mutta sopii erinomaisesti myös nukkekodin keittiöön. Pöytä on päällystetty vihreällä marmorilevyllä ja vain odottaa siihen sievää nukkekodin aamiaiskattausta. lisää vastaavia ulkohuonekaluja löytyy Minimaailman puutarhakalusteet -osastolta.

19,90 €
Jakkara/ palli, valkoinen
Lisätiedot 
4,20 €
Jakkara, valkoinen
Lisätiedot 
2,70 €
Jakkara, valkoinen, 2 kpl
Lisätiedot 
3,80 €
Jakkara, pehmustettu, valkoinen
Lisätiedot 
2,80 €
TARJOUS
Syöttötuoli, valkoinen,
Lisätiedot 
4,50 €
norm.
5,60 €
alennus
20 %
säästö
1,10 €
Keinutuoli, valkoinen
Lisätiedot 
6,50 €
Keinutuoli, mahonki, pieni
Lisätiedot 
5,90 €
Tuoli, valkoinen , 2 kpl
Lisätiedot 
8,10 €
Penkki/sohva valkoinen
Lisätiedot 
7,60 €
Tuoli, valkoinen, 2 kpl
Lisätiedot 
12,90 €
Tuoli, 1kpl (#) luunvalkoinen
5 x 9,5 x 4 cm, istuin ja selkänoja... 
9,90 €
Tuoli käsinojin, 1kpl (#) luunvalkoinen
5 x 9,5 xcm Istuinosa ja selkänoja verhoiltu... 
10,90 €
Pinnatuoli 4kpl, valkoinen
Lisätiedot 
17,00 €
Tuoli, käsinojin, valkoinen
Lisätiedot 
12,00 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9