SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

PUUVALMIIT KALUSTEET

Etusivu > PUUVALMIIT KALUSTEET

PUUVALMIIT KALUSTEET

Valitse maalaamattomat nukkekodin huonekalut, kun haluat täysin yksilöllisen ulkonäön ja nautit käsillä tekemisestä.

Puuvalmiit nukkekodin huonekalut ovat käsittelemättömiä kalusteita, jotka voi käsitellä ja muokata kaikilla puuhun sopivilla aineilla.

Petsaa tai maalaa kalusteet esim Plus Color maaleilla. Verhoilut ja vetimet ovat irrallisena pakkauksissa, joten niitä on helppo tuunata tai vaihtaa toisenlaisiin ennen kokoamista. 

Kategorian alussa ja monissa tuotekorteissa on esimerkkejä miten huonekalut muuttavat ulkonäkönsä uuden värin ja kankaan avulla.

ESIMERKKEJÄ

Katso tästä esimerkkejä itse tuunatuista puuvalmiista huonekaluista. Lisää esimerkkejä löytyy monien puuvalmiiden huonekalujen tuotekortin kuvista.


Puinen nukkekodin sohvakalusto on maalattu hennolla siniharmaalla ja päällystetty ruudullisella kankaalla ns Kustavilaiseen tyyliin.

Klikkamalla kuvaa, näet muitakin huonekokonaisuuksia

MAALAAMATON
Malliesimerkki miten puuvalmiin sohvan voi itse maalata ja verhoilla uudelleen. Saman sarjan puuvalmis tuoli on tilattavissa erikseen.

Puuvalmiit nukkekodin huonekalut mahdollistavat täysin yksilöllisen tyylin. Voit maalata sohvan Plus color maaleilla tai käsitellä muilla puuhun sopivilla aineilla. Valitse nukkekodin sohvaan mieleisesi verhoilu ja päällystä tuote uudestaan. 

9,50 €
MAALAAMATON
Itse tuunatut nukkekodin sohvat ovat malliesimerkkejä. Sohvan etureunaan on lisätty kohokuvioinen koristeboordi. Kohokuviot on tilattavissa erikseen.

Nukkekodin puuvalmis maalaamaton sohva, josta voit luoda täysin yksilöllisen juuri sinun nukkekotiin sopivan ainutlaatuisen huonekalun. Maalaa sohvan runko PLUS COLOR maaleilla ja valitse sohvan päällys makusi mukaan. 

9,95 €
Arkillinen erilaisia koristekuvioita nukkekodin huonekalujen koristeluun.

Huonekalujen koristekuviointiarkilla voit tehdä upeita yksilöllisiä nukkekodin huonekaluja. Leikkaa koristekuvio ja liimaa se minimaailman puuvalmiiseen huonekaluun ennen maalausta. Lopputulos on ainutlaatuinen tyylihuonekalu missä juuri sinun kädenjälkesi näkyy.

9,00 €
Kohokuvioilla saat maalaamattomiin nukkekodin huonekaluihin lisää koreutta ja kolmiuloisuutta.

Kohokuvioilla saat maalaamattomiin nukkekodin huonekaluihin lisää koreutta ja kolmiuloisuutta kun liimaat kuvion huonekaluun ennen maalausta. Arkissa on erilaisia kuvioita, kutakin 3 kpl x 10 cm.

7,90 €
Helposti maalattava nukkekodin tuoli, josta saat täysin yksilöllisen vaihtamalla verhoilun uuteen.

Nukkekodin suoralinjainen nojatuoli on helposti maalattava ja väri jää verhoilun jälkeen hyvin näkyviin korkeiden käsinojien ansiosta. Puupinnan käsittely ja erilaiset verhoilut muuttavat tämän tuolin luonnetta erityisen paljon ja siitä saa vaikka kuinka moderninkin version.

6,50 €
MAALAAMATON
Puuvalmis nukkekodin olohuoneen sohvapöytä on tässä esimerkissä maalattu Plus Color kultamaalilla.

Soikeassa koristeellisessa sohvapöydässä on 'lasipinta' pleksistä ja kaunis jalkaosa. Puuvalmis kaluste muuttaa luonnettaan valitsemasi värin mukaan. Malliesimerkin pöytä on maalattu Plus Color kulta-värillä hohdokkaaseen olohuoneeseen sopivaksi.

5,90 €
Helposti maalattava nukkekodin olohuoneen matala sohva pöytä.

Klassinen sohvapöydän malli, joka sopii yhtä hyvin perinteiseen kuin moderniinkin nukkekotiin.  Tämä miniatyyrihuonekalu on erittäin helppo maalattava ja vain värin valinta on vaikeaa. Plus Color maalit löytyvät Minimaailman nettikaupan päävalikosta  'Massat ja Maalit' -kategoriasta.

4,70 €
MAALAAMATON
Pieni puuvalmis pöytä on tässä maalattu kuluneen antiikin näköiseksi.

Pieni jokapaikan edullinen pöytä on aina tarpeellinen ja maalaamalla sen sisustuksen tyyliin sopivaksi, voit tehdä vaikka erilaisen version jokaiseen nukkekodin huoneeseen, eikä tuotetta tunnista samaksi. Tässä esimerkissä pikkupöytä on saanut kuluneen talonpoikaisantiikin näköisen pinnan.

4,50 €
Helposti maalattava korkeahko pikkupöytä sopii vaikka nukkekodin kukkapöydäksi tai pienen jalkalampun alustaksi.

Edullinen 5,6 cm korkea pieni pöytä on hyvä kukkapöytä tai patsaan jalusta.

2,50 €
Puuvalmis puolipyöreä pöytä vie vähän tilaa nukkekodin seinän vieressä.

Puolipyöreä pöytä vie vähän tilaa nukkekodin seinustalla mutta sen päälle voi tehdä sommitelman miniatyyritavaroista. Vanhanajan nukkekodissa tämäntyyppisiä pöytiä voi olla pareittain esim takan molemmin puolin.

4,50 €
Sohvapöytä, puuvalmis (P)
Lisätiedot 
7,50 €
Pyöreä pöytä, puuvalmis
Lisätiedot 
8,90 €
Pikkupöytä, puuvalmis
Lisätiedot 
5,25 €
Pieni pyöreä pöytä, puuvalmis
Lisätiedot 
4,10 €
Sarjapöytä, 3 kpl, puuvalmis
Lisätiedot 
7,50 €
MAALAAMATON
Nukkekodin puuvalmis sivupöytä on maalattu vaaleanharmaalla Plus Color maalilla ja somistettu Minimaailman nettikaupan tavaroilla malliesimerkiksi.

Puuvalmis keittiön tai ruokasalin sivupöytä on tässä kuvassa maalattu Plus Color maalin sävyllä vaaleanharmaa ja somistettu sinisillä astioilla.

6,30 €
Sivupöytä, puuvalmis
Lisätiedot 
6,30 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com