SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Kellot, Kaappikello, pöytäkello

Etusivu > Kellot, Kaappikello, pöytäkello

Nukkekodin nukke katsoo ajan perinteisestä kellosta ja Minimaailman joka huoneeseen sijoitetaan miniatyyri kello. 

Erilaiset nukkekodin kellot toimivat kauniina pienen kodin sisustusesineinä ja ihastuttavat suloisella pienuudellaan. Laajasta valikoimasta löytyy kaappikello, käkikello ja pöytäkello moneen eri tyyliin, väriin ja materiaaliin. Toimiva miniatyyrikello on kuin pieni ihme ja luo aitoa aidomman tunnelman pieneen nukkekotiin. 

Pöytäkello, messinki

Pieni messinkinen joka paikan pöytäkello on painavaa metallia ja helppo sijoittaa yöpöydälle, nukkekodin kirjahyllyyn tai työhuoneeseen.

5,65 €
Pöytäkello, koristeellinen

Koristeellinen miniatyyrikello on kullanväristä metallia.

3,00 €
Miniatyyripöytäkello kirkasta kultaa

Koristeellinen nukkekodin pöytäkello sopii takan manttelille tai olohuoneen sivupöydälle aikaansa seuraavan sivistyneen perheen kotiin.

2,55 €
Kukilla koristeltu pöytäkello

Pienessä posliinikellossa on naiselliset kukkakoristeet ja hempeät värit.

3,40 €
Koristeellinen nukkekodin pöytäkello

Koristeellinen antiikinvalkoinen pöytäkello näyttää aikaa nukkekodin herraskartanon ruokasalin valkoisilla kalusteilla.

2,40 €
Miniatyyri taskukello nukkekotiin

Nukkekodin taskukello on kaunis somiste kartanon herran makuuhuoneen yöpöydälle. Vai onko se tällä kertaa eksynyt kirjaston työpöydälle silmälasien viereen?

3,40 €
Kaappikello koristekaiverruksin

Koristeellinen, resiinistä valmistettu kaappikello on kaunis kuin koru. Lämminsävyinen puu ja kulta sopivat perinteiseen nukkekotiin.

7,50 €
Kaapikello, isoisän kello

Koristeellinen kaappikello on itseoikeutettu kaluste vanhanajan nukkekotiin. Mistä nukkekodin perhe muuten tietäisi mihin aikaan täytyy kuunnella radiosta uutiset? 

13,50 €
Kaappikello, isoisän, puuvalmis

Puuvalmiin suoralinjaisen kaappikellon voit itse maalata nukkekotisi sisustuksen tyyliin. Samasta tuotteesta saa hyvinkin erilaisen lopputuloksen erilaisella käsittelyllä ja värillä.

8,60 €
Toimiva nukkekodin kello on pieni miniatyyri-ihme ja tuo aitouden tunnetta aikuisten nukkekotiin.

Toimiva nukkekodin kello on pieni miniatyyri-ihme ja tuo aitouden tunnetta aikuisten nukkekotiin. Onhan se hienoa kun nukkekodin nukke näkee kellosta milloin on aika laittaa perheen illallinen tai milloin pitää aamulla herätä töihin, eikö vain?

27,00 €
Toimiva nukkekodin kello on pieni miniatyyri-ihme ja tuo aitouden tunnetta aikuisten nukkekotiin.

Toimiva nukkekodin kello on pieni miniatyyri-ihme ja tuo aitouden tunnetta aikuisten nukkekotiin. Aseta toimiva pöytäkello olohuoneen takan päälle, työhuoneen kirjoituspöydälle tai ruokasalin senkille näyttämään oikeaa aikaa nukkekodin perheelle.

19,95 €
Kaappikello pähkinä, toimiva Howard Miller

Howard Miller miniatyyrikaappikello on toimiva korkealaatuinen tuote. Aikuisten nukkekotiin tarkoitettu kello on viimeistelty hienoin koristekaiverruksin ja pienin yksityiskohdin.

61,90 €
Reutter
Pöytäkello, toimiva

Toimiva nukkekodin pöytäkello on pieni miniatyyri-ihme ja tuo aitouden tunnetta aikuisten nukkekotiin. Korkealaatuinen ja toimiva Reutter kello on tyylikkäästi viimeistelty kaikkine yksityiskohtineen. Reutter on kuuluisaa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

26,80 €
Reutter
Seinäkello

Laadukas nukkekodin seinäkello, jossa on kauniit yksityiskohdat ja herkät värit. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

9,90 €
Reutter
Seinäkello

Laadukas nukkekodin seinäkello, jossa on kauniit yksityiskohdat ja herkät värit. Reutter on kuuluisaa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

9,90 €
Seinäkello, 2 kpl
Lisätiedot 
5,20 €
Seinäkello
Klassinen miniatyyri seinäkello on varsin tarpeellinen sisustusesine nukkekodin keittiöön tai lastenhuoneen seinälle. Mustavalkoisen kjaton muotoilu ja neutraalit värit sopivat moneeen eri nukkekotityyliin. 
1,65 €
Käkikello
Lisätiedot 
4,80 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com