SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja tavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, nukkekodin rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat miniatyyri työkalut. Tonttuovi ja joulukoristeet nukkekotiin. Nukkekodit ja nukkekodin tarvikkeet heti saatavilla varastosta.

NETTIKAUPASSA ON RAHTIVAPAUS YLI 60 EURON OSTOKSILLE

Huom. Myymälä on lopetettu Uudenmaankadulla Helsingissä mutta nettikauppa toimii ja varastossa on yli 3500 iki-ihanaa nukkekodin tavaraa

TUOTEHAKU toimii parhaiten kun kirjoitat vain hakusanan ensimmäiset 3-5 kirjainta. Esim etsiessäsi 'kottikärryä', kirjoita tuotehakuun vain 'Kott'

Nukkekodin KYLPYHUONE

Etusivu > Nukkekodin KYLPYHUONE

Nukkekodin KYLPYHUONE

Varusta nukkekodin kylpyhuone suloisilla miniatyyri tarvikkeilla: Verkkokaupan valikoimasta löytyy nukkekodin wc, lavuaari ja miniatyyri amme sekä upea valikoima kaakeleita aivan kuten reaalimaailmassakin.
Nukkekodin kylpyhuoneen kalusteet, laatat, hanat, pyyhkeet, vessapaperit, hammasharjat ja muut tuiki tarpeelliset arkipäivän tavarat ihastuttavat pienuudellaan ja yksityiskohdillaan.

Huomaa, että nukkekodin kylpyhuoneen hanat ja perinteiset laatat löytyvät erikseen Rakennustarvikkeet -kategoriasta.


Tunnettu saksalainen Reutter valikoima sisältää erityisen laadukkaita nukkekodin kylpyhuonekalusteita ylelliseen tyyliin.

Nukkekodin valaistus -osastolta löydät vaikka kivat pallovalaisimet kylpyhuoneeseen. Tai mikset laittaisi kynttiläkruunua romanttiseen minimaailman unelmakylpyhuoneeseen?

Nukkekodin Pesuallas
Lisätiedot 
6,20 €
Nukkekodin Kylpyamme
Lisätiedot 
7,30 €
Nukkekodin WC -pönttö
Lisätiedot 
6,50 €
Nukkekodin Kylpyhuone, valkoinen

Klassisen kaunis nukkekodin kylpyhuone sisältää kaikki tarpeelliset nukkekodin kylpyhuoneen kalusteet: WC, pesuallas ja amme perinteiseen tyyliin.

Täydennä nukkekodin kylpyhuone kauniilla ruudullisilla kaakeleilla rakennustarvikkeet kategoriasta ja asenna kattoon kaunis nukkekdin valo.

15,00 €
Kylpyhuone, 5-osaa, sinivalkoinen

Sisusta nukkekodin kylpyhuone ihastuttavalla sinivalkoisella kokonaisuudella, mihin kuuluu amme, pesuallas, wc-istuin, wc-harja ja peili. Valitse kaakelit makusi mukaan Minimaailman Rakennustarvikkeet valikon alaosastosta ja täydennä kokonaisuus miniatyyri kylpyhuonetarvikkeilla.

20,00 €
Kylpyhuone + pyyhe + wc-paperi

Naisellinen nukkekodin kylpyhuone ylelliseen tyyliin sisältää kauniisti koristellut miniatyyri posliinikalusteet ja tärkeimmät kylpuhuoneen tarvikkeet, wc-paperin ja pyyhkeet.

18,00 €
Klassiset nukkekodin kaakelit ja laatat sopivat moneen sisustustyyliin.

Valkoiset nukkekodin kaakelit, missä pienet mustat vinoneliöt.


Valitse nukkekodin kylpyhuoneen kaakelit ja laatat Minimaailman nettikaupan Rakennustarvikkeet -osaston alakategoriasta, missä on laaja valikoima erivärisiä ja erityylisiä laattoja kaikkiin pieniin koteihin.

4,50 €
Kylpyamme, valkoinen

Perinteinen tassuamme nukkekotiin tuo historian havinaa ja menneen ajan tunnelmaa nukkekodin kylpyhuoneeseen.

13,40 €
Kylpyamme, sininen

Tumma sininen on trendikäs sisustusväri ja tuo syvyyttä nukkekodin kylpyhuoneen sisustukseen. miniatyyri tassuammeen koristeelliset jalat tulevat erityisen hyvin esille tummaa väriä vasten.

13,40 €
Nukkekodin Kylpyhuoneen peili

Kaunis ja erittäin edullinen nukkekodin kylpyhuoneen peili valkoisella posliinikehyksellä ja pienillä kultaisilla koristeilla.

Nukkekodin peili on yksi helpoimpia tapoja sisustaa ja luoda viimeistelty lopputulos. Lisää peilejä, jotka sopivat myös kylpyhuoneeseen löytyy kategoriasta Nukkekodin Peilit


2,20 €
Reutter
Barokkipeili, valkoinen

Upeasti koristeltu nukkekodin laadukas peili on posliinia ja sopii nukkekodin kylpyhuoneeseen tai rouvan kampauspöydän ylle. Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

8,50 €
Reutter
Soikea peili, hylly tarvikkeineen

Ylellinen nukkekodin kylpyhuoneen peili ja hylly miniatyyri tarvikkeineen saa varmasti minimaailman emännän hymyilemään! Ruusukuvioinen posliini ja kultaiset yksityiskohdat on taidokkaasti viimeisteltyä laatua.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

16,70 €
Reutter
Pesuallas lattiatelineessä, peilillä

Vanhanajan tyyliin nukkekodin kylpyhuoneeseen kaunis pesuallas ja kannu telineessä, missä myös peili ja pikkuruiset ruusupyyhkeet. Huom. sänky ei kuulu pakettiin.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

27,55 €
Reutter
Pesuallas kahdelle, Victoria

Upea nukkekodin kylpyhuoneen kaksoisallas vaativaan makuun on valkoista posliinia ja viimeistelty ruusukoristein ja kultaisin yksityiskohdin. Kyllä tässä kelpaa minimaailman herran ja rouvan käydä iltapesulla!

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

33,50 €
Reutter
Pesuallas kahdelle, French Rose

Aikuisten nukkekoti ansaitsee laadukkaan kylpyhuoneen, missä on hiukan arjen luksusta ja kultaiset hanat. Nukkekodin posliininen pesuallas on viimeistelty ylellisesti kellertävällä koristeraidalla ja kukkakuvioilla.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

33,50 €
Reutter
Kulmapesuallas

Pieni ruusukuvioinen nukkekodin pesuallas on viimeistelty taidokkaasti. Posliinista valmistettu laadukas pesuallas sopii myös pieneen kylpyhuoneeseen tai nukkekodin alakerran vierasvessaan.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

9,60 €
Reutter
Ylellinen nukkekodin kylpyhuoneen pesuallas

Kaunis posliininen pesuallas nukkekodin kylpyhuoneeseen on koristeltu herkin ruusukuvioin ja kultaisilla yksityiskohdilla. Kultaiset miniatyyri hanat ja laadukas viimeistely kruunaavat ylellisen ilmeen.

Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

16,50 €
Reutter
Kylpyamme, Dresden Rose

Romanttinen nukkekodin kylpyamme korkeaa laatua ihastuttaa nukkekodin nuket kerrassaan! Reutter on kuuluisa saksalainen nukkekodin miniatyyri posliineihin erikoistunut yritys.

47,30 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9