SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja tavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, nukkekodin rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat miniatyyri työkalut. Tonttuovi ja joulukoristeet nukkekotiin. Nukkekodit ja nukkekodin tarvikkeet heti saatavilla varastosta.

NETTIKAUPASSA ON RAHTIVAPAUS YLI 60 EURON OSTOKSILLE

Huom. Myymälä on lopetettu Uudenmaankadulla Helsingissä mutta nettikauppa toimii ja varastossa on yli 3500 iki-ihanaa nukkekodin tavaraa

TUOTEHAKU toimii parhaiten kun kirjoitat vain hakusanan ensimmäiset 3-5 kirjainta. Esim etsiessäsi 'kottikärryä', kirjoita tuotehakuun vain 'Kott'

Nukkekodin LASTENHUONE

Etusivu > Nukkekodin LASTENHUONE

Nukkekodin lastenhuone on hellyyttävän hauska sisustuskohde, kun miniatyyri leluja, nalleja ja lastenhuoneen tarvikkeita on lukematon määrä tarjolla.

Valitse nukkekodin lastenhuoneen kalusteet, pienet sängyt ja kehdot, lastenhuoneen tarvikkeet ja lelut laajasta Minimaailman valikoimasta.

Muista myös nukkekodin lastenhuoneen asukkaat nukkekodin nuket kategoriasta. Suloiset nukkekodin nuket, pienet tytöt, pojat ja vauvat tuovat elämää lastenhuoneeseen ja saavat nukkekotiin aidon kotoisan tunnelman!

TARJOUS
Lasten pinnasänky, valkoinen

Perinteinen lasten pinnasänky nukkekodin pienokaisille nyt edullisesti. Valkoisen sängyn ruusupeitteen voi helposti vaihtaa muuhun kuosiin tai esim poikalapselle sopivammaksi. Valitse nukkekodin nallet ja miniatyyri lelut Lastenhuone kategoriasta ja lastenhuoneen tapetti rakennustarvikkeet kategoriasta.

7,00 €
norm.
9,00 €
alennus
22 %
säästö
2,00 €
Lastensänky, valkoinen

Pienessä sievässä nukkekodin lapsen sängyssä on koristeelliset yksityiskohdat ja erityisen kauniit päädyt. Valitse nukkekodin lelut, nallet ja muut miniatyyri somisteet Nukkekodin lastenhuone -kategoriasta.

13,60 €
TARJOUS
Kerrossänky, valkoinen, tikkailla

Raikas valkoinen lasten kerrossänky, missä on koristeelliset puuleikkaukset ja kuviolliset päiväpeitteet, joiden kuosi vaihtelee. Tällä hetkellä vaaleapohjainen kangas, missä vaaleanvihreää lehvästöä, pieniä sinisiä kukkia ja hiukan punaista. Nukkekodin nukke pääsee turvallisesti yläsänkyyn paketissa mukana olevilla tikkailla.

10,30 €
norm.
13,00 €
alennus
21 %
säästö
2,70 €
Lapsen makuuhuone, valkoinen nalle

Nukkekodin lastenhuone on kiva sisustuskohde. Tässä alkajaisiksi söpö nalleilla koristeltu kalustesarja, josta nukkekodin nuket varmasti ilostuvat. Miniatyyri nallet, pienet lelut, keinuhevonen, lasten syöttötuoli ja tietenkin pienet nukkekodin lapsinuket täydentävät kokonaisuuden kivaksi ja ovat tilattavissa erikseen.

19,95 €
Lastensänky, valkoinen
Yksinkertainen ja tukeva valkoinen lasten sänky nukkekotiin. Tyttömäinen kukallinen päiväpeitto ja tyyny, jotka voi tarpeen tullen verhoilla uudelleen nukkekodin pojalle sopiviin väreihin. 
8,50 €
Kehto, valkoinen

Koristeellinen nukkekodin vauvan kehto sille nukkeperheen pienimmälle asukkaalle. Kyllä tässä kelpaa pienokaisen uinahtaa miniatyyri kehdon keinuntaan.

7,80 €
Pulpetti, mahonki
Lisätiedot 
5,50 €
Pulpetti, valkoinen
Lisätiedot 
6,40 €
Pulpetti, puuvalmis
Lisätiedot 
8,00 €
Lasten vaatepuu, 2 kpl

Nukkekodin lastenhuoneen hellyyttävät henkarit vaaleanpunaisena ja vaaleansinisenä ovat ilo silmälle ja lastenhuoneen sisustus saa viimeistellyn ilmeen.

2,40 €
Nalle-vaatenaulakko
Lisätiedot 
1,85 €
Lastenvaunut, mustat
Lisätiedot 
10,90 €
Lastenvaunut, valk. rautalankaa
Lisätiedot 
11,00 €
Lastenvaunut, valk. rautalankaa
Lisätiedot 
13,80 €
Vauvan vaunut ja vauva
Lisätiedot 
14,10 €
Lastenvaunut, v.pun. kuomu
Lisätiedot 
7,90 €
Lastenvaunut, sininen kuomu
Lisätiedot 
7,90 €
Keinuhevonen, valkoinen

Jokaisen nukkekodin lastenhuoneeseen kuuluu tietenkin perinteinen keinuhevonen ja paljon muitakin miniatyyri leluja ja nalleja.

Tässä valkoisessa mallissa on turvallinen 'selkänoja' jota vasten nukkekodin lapsinukke voi nojata hyvin, putoamatta vauhdista kesken leikkimisen.

4,70 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9