SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Liimat ja tarramateriaalit

Etusivu > Liimat ja tarramateriaalit

Nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin sopivat liimat ja erikoistuotteet helpottavat käytännön työssä ja antavat myös lisää tilaa luovuudelle. Mitä kaikkea onkaan keksitty pienen miniatyyrimaailman luomiseksi!

Tacky Wax tartuntavaha 28 g

Tartuntavahan avulla voit kiinnittää nukkekodin miniatyyrituotteita väliaikaisesti paikalleen, ja siirtää niitä myöhemmin toiseen paikkaan. Vaha on käytännöllinen apu kaikista pienimpien tavaroiden asettelussa.

7,10 €
Decorator Glue 100 ml

Paksu ja tahmea liima nukkekodin sisustustöihin sopii erityisen hyvin huonekalujen verhoilun, verhojen tms. tuotteiden liimaamiseksi. 

10,50 €
Tacky Glue "Super Thick" 118 ml

Erityisen paksu liima helpottaa liimausta silloin, kun osia pitää kohdistaa paikoilleen. Sopii nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin.

5,95 €
Speed Bond liima, 112 g

Valkoinen PVA-liima puuhun, kankaaseen ja paperiin, kuivumisaika 5 minuuttia.

7,90 €
Tapettiliima jauheena

Nukkekodin tapettiliisteri saadaan aikaan sekoittamalla jauhetta veteen.

Huomaa, saat paremman lopputuloksen nukkekodin tapetin kiinnittämiseen, kun levität liisterin seinälle, etkä itse tapettiin. Varsinkin edulliset paperiset tapetit voivat kostua liikaa, jos laitat liisterin suoraan paperille.

1,90 €
Tarratyynyjä 32 kpl, pitävään kiinnitykseen

Tarratyyny nukkekodin pienten tavaroiden ja materiaalien pitävään kiinnitykseen. Tarrat ovat läpinäkyviä.

1,50 €
norm.
2,50 €
alennus
40 %
säästö
1,00 €
Fray Stay, 50 ml

Nukkekotiaskarteluun ja miniatyyritöihin sopiva aine estää kankaan reunan repeytymisen ja sopii myös kaikille muoveille.

11,90 €
Scenic Spray 100 ml

Nukkekoti harrastukseen sopiva vesiliukoinen liima painepullossa. Liima kuivuu kirkkaaksi eikä tahraa. Sopii erityisesti kukkien terälehtien ja kasvien lehtien liimaukseen ja lumipulverin kanssa käyttöön.

9,90 €
Speed Epoxy

Nopea neljässä minuutissa kuivuva liima sopii nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin. Liima kuivuu kirkkaaksi ja pysyy kirkkaana. Liimaa metallia, puuta, muovia, posliinia ja lasia.

11,80 €
Roket Card Glue 50 ml

Siisti ja nopea liima kortteihin, mutta sopii myös puuhun ja muoviin, sekä erityisen hyvin nahkaan ja nahan liimaamiseen puuhun.

7,00 €
Roket Powder 40 g

Roket Powder täyttää liimattavien pintojen epätasaisuudet 3 mm paksuuteen asti. Kovettuu välittömästi Roket liiman kanssa muodostaen vahvemman liitoksen kuin pelkällä liimalla. Kuivumisaika 1 minuutti. Liima soveltuu nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin.

8,20 €
Liquid Gravity, nestemäinen lisäpaino

Painon lisääminen nukkekodin tekstiileihin ja muihin kevyisiin tuotteisiin helpottaa niiden asettelua luonnollisen näköiseksi.

12,50 €
Mikrokärkipakkaus

Mikrokärkipakkaus Roket-superliiman tarkkaan annostelemiseen. Pakkauksessa teflon-putkea ja 6 kärkeä. Tuote on kätevä nukkekotiharrastukseen, askarteluun ja muihin miniatyyritöihin.

6,90 €
Glue-n-Glaze 50 ml

Ikkunamuovien ja maalaamattoman tai maalatun puun tai muovin liimaamiseksi toisiinsa jälkiä jättämättä. Puhdistetaan vedellä.

9,90 €
Mikrotäyte

Mikrotäytejauhe sekoitetaan epoxy-liimaan ja siitä saa vahvemman ja hiottavan pinnan. Soveltuu nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin.

15,00 €
Jääkiteitä
Lisätiedot 
7,90 €
Täyte

Vesiliukoinen täytemassa, jolla voi täyttää saumoja. Massa kuivuu kirkkaaksi ja saumattomaksi. Nopeasti kuivuva hienon hieno täyteaine soveltuu muoville ja on hiottavissa. Täyteaine soveltuu nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin.

8,90 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9