SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Liimat ja tarramateriaalit

Etusivu > Liimat ja tarramateriaalit

Nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin sopivat liimat ja erikoistuotteet helpottavat käytännön työssä ja antavat myös lisää tilaa luovuudelle. Mitä kaikkea onkaan keksitty pienen miniatyyrimaailman luomiseksi!

Tarratyynyjä 32 kpl, pitävään kiinnitykseen

Tarratyyny nukkekodin pienten tavaroiden ja materiaalien pitävään kiinnitykseen. Tarrat ovat läpinäkyviä.

1,50 €
norm.
2,50 €
alennus
40 %
säästö
1,00 €
Tarratyynyjä, irrotettavia 32 kpl

Pienet tarratyynyt ovat todella käytännöllisiä nukkekodin eri tavaroiden ja materiaalien kiinnityksessä. Nämä tyynyt ovat irrotettavia, eli eivät jää pysyvästi kiinni. Tarrat ovat läpinäkyviä. 

2,00 €
norm.
2,50 €
alennus
20 %
säästö
0,50 €
Tacky Wax tartuntavaha 28 g

Tartuntavahan avulla voit kiinnittää nukkekodin miniatyyrituotteita väliaikaisesti paikalleen, ja siirtää niitä myöhemmin toiseen paikkaan. Vaha on käytännöllinen apu kaikista pienimpien tavaroiden asettelussa.

7,10 €
Decorator Glue 100 ml

Paksu ja tahmea liima nukkekodin sisustustöihin sopii erityisen hyvin huonekalujen verhoilun, verhojen tms. tuotteiden liimaamiseksi. Liima tarttuu hyvin, mutta sallii asennon korjaamisen. Erityisen hyvä epätasaisiin pintoihin. Soveltuu erilaisiin miniatyyriharrastuksiin ja liimaa kangasta, nahkaa, silkkiä, paperia, kipsiä, lasia ja puuta.

10,50 €
Tacky Glue "Super Thick" 118 ml

Erityisen paksu liima helpottaa liimausta silloin, kun osia pitää kohdistaa paikoilleen. Sopii nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin.

4,95 €
Tacky Glue, 112 g

Liima tarttuu nopeasti, kuivuu kirkkaaksi ja joustavaksi. Nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin soveltuva liima toimii useimpien muovien, kankaiden sekä maalattujen ja lakattujen puuosien liimaamiseen.

7,80 €
Tapettiliima jauheena

Nukkekodin tapettiliisteri saadaan aikaan sekoittamalla jauhetta veteen.

Huomaa, saat paremman lopputuloksen nukkekodin tapetin kiinnittämiseen, kun levität liisterin seinälle, etkä itse tapettiin. Varsinkin edulliset paperiset tapetit voivat kostua liikaa, jos laitat liisterin suoraan paperille.

1,90 €
Tapettiliima paperitapetille

Valmis liimasekoite nukkekodin tapetointiin ja muihin miniatyyritöihin.

4,80 €
Fray Stay, 50 ml

Nukkekotiaskarteluun ja miniatyyritöihin sopiva aine estää kankaan reunan repeytymisen ja sopii kaikille muoveille.

11,70 €
Scenic Spray 100 ml

Nukkekoti harrastukseen sopiva vesiliukoinen liima painepullossa. Liima kuivuu kirkkaaksi eikä tahraa. Sopii erityisesti kukkien terälehtien ja kasvien lehtien liimaukseen ja lumipulverin kanssa käyttöön.

8,00 €
Speed Epoxy

Nopea neljässä minuutissa kuivuva liima sopii nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin. Liima kuivuu kirkkaaksi ja pysyy kirkkaana. Liimaa metallia, puuta, muovia, posliinia ja lasia.

11,80 €
Roket Card Glue 50 ml

Siisti ja nopea liima kortteihin, mutta sopii myös puuhun ja muoviin, sekä erityisen hyvin nahkaan ja nahan liimaamiseen puuhun.

7,00 €
Roket Powder 40 g
Roket Powder täyttää liimattavien pintojen epätasaisuudet 3 mm paksuuteen asti. Kovettuu välittömästi Roket liiman kanssa muodostaen vahvemman liitoksen kuin pelkällä liimalla. Kuivumisaika 1 minuutti. Liima soveltuu nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin.

8,20 €
BD43 (#) Scenic Water 125 ml
Lisätiedot 
15,90 €
Mikrokärkipakkaus

Mikrokärkipakkaus Roket-superliiman tarkkaan annostelemiseen. Pakkauksessa teflon-putkea ja 6 kärkeä. Tuote on kätevä nukkekotiharrastukseen, askarteluun ja muihin miniatyyritöihin.

6,50 €
Mikrotäyte
Mikrotäytejauhe sekoitetaan epoxy-liimaan ja siitä saa vahvemman ja hiottavan pinnan. Soveltuu nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin. 
15,00 €
BD33 Jääkiteitä
Lisätiedot 
7,50 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9