SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Matot ja tarvikkeet

Etusivu > Matot ja tarvikkeet

Matot ja tarvikkeet

Kaunis nukkekodin matto kokoaa huoneen kalustuksen ja viimeistelee sisustuksen.

Sisusta nukkekoti rohkeasti eri värisillä aidoilla matoilla ja huomaat että yllättävätkin värikokonaisuudet toimivat hyvin kun huonekalut ja nukkekodin nuket on asetettu paikoilleen.

Itämainen nukkekodin matto on itsestään selvä valinta perinteiseen antiikkikalusteilla sisustettuun nukkekotiin, mutta sama miniatyyri matto sopii erinomaisesti myös moderniin sisustukseen ja on itse asiassa erittäin trendikäs.

Myös kokolattiamatto on näyttävä valinta nukkekotiin koska sillä saa hetkessä väriä sisustukseen.

Nukkekodin räsymatto

Perinteinen räsymatto sopii kaikkialle: nukkekodin eteiseen, makuuhuoneen sängyn viereen, olohuoneeseen tai tuvan keittiöön.

4,50 €
Soikea nukkekodin niinimatto sopii moneen käyttöön

Luonnollisen värinen soikea niinimatto on aidon tuntuinen ja näköinen . Sisusta nukkekodin eteinen tai kylpyhuone pienellä matolla, aseta matto hellan eteen tai käytä sitä joulun ja mökkituvan somistukseen. 

3,00 €
Kynnysmatto, Welcome
Iloinen Tervetuloa-matto pastelliväreissä somistaa hyvin nukkekodin eteisen sisäänkäyntiä tai pienen kodin lastenhuonetta. 
3,00 €
Kynnysmatto, puolipyöreä

Puolipyöreä nukkekodin kynnysmatto on 6 cm leveä. Luonnollisen värinsä ansiosta pieni eteismatto sulautuu monenlaiseen nukkekodin sisutukseen ja sopii tonttuoven pariksi.

3,00 €
Kynnysmatto, puolipyöreä, pieni

Erittäin pieni nukkekodin puolipyöreä kynnysmatto (leveys 4,5 cm) sopii nukkekodin ulko-ovelle ja siihen mahtuu pienet nukkekodin kumisaappaat. Ohutta materiaalia olevaa mattoa voi hyvin käyttää myös pöydän päällä koristeasetelmien alla.

2,10 €
Kynnysmatto, puolipyöreä, kukkakuvio

Raikas keväinen kukkakuvio eteisen ovimatossa piristää nukkekodin sisäänkäyntiä ja sopii täydellisesti myös viherhuoneeseen, joka löytty päävalikon Nukkekodit -kategoriasta.

3,00 €
Kynnysmatto, Welcome

Tervetuloa-kynnysmatossa on beige pohjaväri ja kutsuva Welcome -teksti koristereunuksin. Kukapa ei haluaisi astua peremmälle nukkekotiin näin kutsuvalla matolla?

3,00 €
Matto 7 x 10cm

Pieni nukkekodin matto on kaunis kuin taulu ja sopii erinomaisesti myös seinälle koristeeksi ryijyn tapaan.

2,10 €
Itämainen matto, pyöreä Ø 19 cm

Kaunis punainen nukkekodin matto kruunaa olohuoneen ilmeen. Pyöreän maton halkaisija on 19 cm,

Nukkekoti pukeutuu punaiseen jouluna. Upeat nukkekodin punaiset samettiverhot ja nukkekodin mahonkihuonekalut täydentävät juhlallisen kokonaisuuden ylellisen maton kanssa.

12,00 €
Matto, itämainen, pyöreä Ø 19 cm

Pyöreä nukkekodin aito matto neutraaleissa väreissä.

Matto kokoaa kodin huonekalut ja sisustuksen yhteen ja antaa Minimaailman sisustukselle viimeistellyn ilmeen. Nukkekodin maton pyöreä muoto sopii pyöreän ruokapöydän alle tai isoon halliin näyttäväksi keskipisteeksi.

12,00 €
Nukkekodin pyöreä matto lautalattialla

Nukkekodin pieni pyöreä klassisen värinen matto, mustan, harmaan, punaisen ja luonnonvalkoisen sävyissä. Kuvion pohjaväri on lempeä sammaleenvihreä.

9,80 €
Matto, pyöreä  Ø 16 cm

Nukkekodin pyöreä matto neutraaleissa väreissä.Miniatyyrimaton pohjaväreinä on luonnonvalkoinen ja harmahtava musta, kuvioiden tehosteväreissä mm punainen, keltainen, sammaleenvihreä .

11,00 €
Matto, pyöreä Ø 16 cm

Pyöreä nukkekodin matto, jossa on puna-keltaisia hentoja kukkakuvioita luonnonvaalealla ja beigen värisellä pohjalla. Huom, matto ei ole tai vaaleanpunainen, kuten kuvasta voisi päätellä.

11,00 €
Itämainen matto, soikio 10,5 x 15 cm

Soikeassa nukkekotin matossa on sininen kuvio beige-pohjalla, valkoiset hapsut.

6,40 €
Itämainen matto, soikio 10,5 x 15 cm

Soikeassa nukkekotin matossa on vaaleanpunainen kuvio beige pohjalla ja valkoiset hapsut

6,40 €
Turkkilainen matto, sininen 20 x 31 cm

Iso nukkekodin itämainen matto on todellinen katseenvangitsija. Sisusta nukkekoti raikkaan sinivalkoiseksi tämän maton ja valkoisten huonekalujen avulla.

13,00 €
Turkkilainen matto, pinkki, 20 x 31 cm

Iso nukkekodin itämainen matto on todellinen katseenvangitsija. Yhdistä nukkekodin mahonkiset huonekalut kauniin itämaisen miniatyyri maton kanssa, niin saat todella lämminsävyisen tunnelman olohuoneeseen.

13,00 €
Aito matto nukkekotiin

Iso nukkekodin aito matto neutraaleissa väreissä. Maton pohja on vaalea beige, hienostuneessa kuvioissa harmaata, viininpunaista, mustaa ja kullanhohtoista keltaista . .

14,00 €
Turkkilainen matto, 20 x 31 cm

Iso nukkekodin matto voimakkailla väreillä ja geometrisilla kuvioilla on upea olohuoneen keskipiste. Voit valita jonkin maton väreistä huoneen muihin sisustustekstiileihin. Esim punaiset nukkekodin samettiverhot luovat juhlavan tunnelman tämän maton kanssa.

12,00 €
Turkkilainen matto, 20  x 31 cm

Iso nukkekodin aito matto pienillä kuvioilla luo neutraalin taustan huonekaluille ja kokoaa kalusteet hienosti yhdeksi kokonaisuudeksi. Sinivihreän päävärin lisäksi, matossa monia värejä, jotka saat esille valitsemalla muita sisustustavaroita ja tekstiilejä juuri siinä värissä

12,00 €
Matto 15 x 25cm
Lisätiedot 
6,90 €
Matto 18 x 25 cm
Lisätiedot 
9,50 €
Matto 18 x 25 cm

Värikäs nukkekodin 'aito' matto, jonka pääsävyjä ovat vihreä, tiilenpunainen ja hopean harmaa.

9,50 €
Nukkekodin olohuoneen matto parkettilattialla
Hienostuneet värisävyt koristavat nukkekodin mattoa olohuoneessa. 
7,90 €
Matto, itämainen 15 x 23 cm
Lisätiedot 
7,90 €
Nukkekodin olohuone
Pienikuvioinen nukkekodin matto, jonka monista väreistä voit valita mieleisen, juuri sinun nukkekotisi sisustukseen. Malliesimerkissä on valittu raikas vihreä ja lempeä vaaleankeltainen. 
7,90 €
Matto, itämainen 15 x 23 cm
Lisätiedot 
7,90 €
Koristeellinen nukkekodin matto

Itämainen nukkekodin matto on kaunis klassisen vanhanajan kalustuksen parina, mutta sopii yhtälailla moderniin nukkekotiin valkoisen kulmasohvan tai nahkasohvan eteen.

7,90 €
Matto 15 x 25 cm

Kiiltävän turkoosi itämainen matto nukkekotiin.

8,90 €
Näyttävä nukkekodin matto

Näyttävä nukkekodin matto, jossa on poikkeuksellisen voimakkaat kuviot ja upea väriyhdistelmä olohuoneen keskipisteeksi.

7,90 €
Sinisävyinen nukkekodin sisustus

Tummansininen kuvioitu nukkekodin pieni matto on tyylikäs valinta työhuoneeseen tai olohuoneen ison maton pariksi.

4,20 €
Matto 10 x 16cm
Tummansininen kukallinen nukkekodin matto on sopivan pieni moneen nukkekodin huoneeseen. Tämä miniatyyrimatto sopii myös kauniisti kokolattiamaton päälle, kun valitsen kokolattiamaton väriksi yhden pienten kukkien väristä. 
4,20 €
Nukkekodin pastellisävyinen matto

Luonnonvaaleaa nukkekodin mattoa koristaa herttaiset vaaleanpunaiset, punaiset ja oranssit kukat. Reunan boordissa kiertää beige koristekuvio kukkien ympärillä

5,10 €
Matto 10 x 17 cm, georgiaaninen
Vaaleasävyinen nukkekodin matto, jonka miniatyyrikoristekuvioissa hienostuneen neutraaloit sävyt: beige, vihreä ja aavistus viininpunaista. 
5,10 €
Matto, sininen 10 x 17 cm

Koristeellisen maton pääväri on suhteellisen kirkas keskisininen. Kuvioinnissa on lähinnä punaista ja keltaista, reunustan boordi on vaaleanharmaa.

5,10 €
Käytävämatto 4 x 22,5 cm

Käytävämatto, jossa maton kuvio ja väri vaihtelee.

3,50 €
Porrasmatto 5 x 50 cm
Lisätiedot 
4,90 €
Porrasmatto, 4,9 x 50 cm
Lisätiedot 
4,90 €
Kokolattiamatto, musta

Mustalla nukkekodin kokolattiamatolla luot dramaattisen ilmeen, kun yhdistät siihen aitoja turkkilaisia mattoja ja paljon säihkyvää kultaa ja messinkiä. Asenna myös monipuolinen nukkekodin valaistus ja runsaasti peilejä mistä valo heijastuu.

4,70 €
Vaaleasävyinen nukkekodin makuuhuone

Neutraalin värinen beige kokolattiamatto toimii hyvin aitojen mattojen alla. Materiaali sopii hyvin myös muuhun askarteluun.

4,70 €
Kokolattiamatto, valkoinen

Valkoinen kokolattiamatto on ylellinen valinta nukkekodin vanhempien makuuhuoneeseen. Tarra-arkilla oleva materiaali sopii myös muuhun askarteluun.

4,70 €
Kokolattiamatto,  viininpunainen

Hyvin tumma viininpunainen kokolattiamatto vie ajatukset mahonkisilla tyylihuonekaluilla sisustettuun kirjastoon tai nukkekodin juhlavaan ruokahuoneeseen.

4,70 €
Kokolattiamatto,  yönsininen

Kokolattiamatto antaa välittömästi väriä ja sisustuksen tuntua nukkekotiin. Kokolattiamaton päälle voi vielä levittää ns tavallisia mattoja, kuten usein on tapana Englannissa. Kunnon miniatyyri pölyimuri on tietenkin tarpeellinen kokolattiamaton puhdistamiseen. Ne löytyvät Minimaailman nettikaupan Kodinhoito -osastolta.

4,70 €
Kokolattiamatto, vaaleansininen

Tämä vaaleansininen kokolattiamatto on vähän turkoosiin taittuva sävy, jolla saa hetkessä nukkekodin poikanuken huoneeseen sisustuksen tunnetta.

4,70 €
Kokolattiamatto, kuninkaallinen sininen

Kirkas kuninkaallisen sininen nukkekodin kokolattiamatto yhdistettynä valkoisiin huonekaluihin on raikas kokonaisuus moneen eri huoneeseen.

4,70 €
Kokolattiamatto, punainen

Viktoriaaniseen aikaan sisustuksessa käytettiin vahvoja värejä, ja esim ruokasali sisustettiin usein kirkkaanpunaisella tai tummanpunaisella värillä. Punainen väri sopii erityisen hyvin illalliskutsuille, kun nukkekodin kynttilät, takka, erilaiset lamput ja kristallikruunut valaisevat hämärän huoneen.

4,70 €
Kokolattiamatto, pinkki

Vaaleanpunainen on tyypillinen värivalinta nukkekodin lastenhuoneeseen mutta sopii mihin tahansa kun haluat tehdä romanttisen naisellisen vaikutelman hetkessä, esim rouvan miniatyyri ompeluhuoneeseen. Valkoiset huonekalut raikastavat kokonaisuuden ja pienet nukkekodin tavarat häiventävät liian pinkkiä tunnelmaa.

4,70 €
Kokolattiamatto, lohenpunainen

Lohenpunainen on vaaleanpunaiseen vivahtava väri, joka sopii niin olohuoneeseen kuin nukkekodin lastenhuoneeseen.

4,70 €
Kokolattiamatto, tummanpunainen

Viktoriaaniseen aikaan sisustuksessa käytettiin vahvoja värejä, ja esim ruokasali sisustettiin usein kirkkaanpunaisella tai tummanpunaisella värillä. Punainen väri sopii erityisen hyvin illalliskutsuille, kun nukkekodin kynttilät, takka, erilaiset lamput ja kristallikruunut valaisevat hämärän huoneen.

4,70 €
Kokolattiamatto, punaisenruskea

Punaisenruskea tai tiilenpunainen kokolattiamatto on lämminsävyinen ja tuo hetkessä väriä nukkekodin sisustukseen.

4,70 €
Kokolattiamatto, vihreä

Kirkas mutta tumma vihreä on ns joulunvihreä sävy. Vihreä sopii perinteiseen mahonkisisustukseen ja oli tyypillinen väri ennne vanhaan talon kirjastohuoneessa. Matosta voi askarrella myös muuta kuin käyttää nukkekodin kokolattiamattona.

4,70 €
Kokolattiamatto, sammaleenvihreä

Pehmeä sammaleenvihreä kokolattiamatto nukkekotiin. Materiaalia voi käyttää myös askarteluun tai luoda pintoja nukkekodin puutarhan tarpeisiin.

4,70 €
Kokolattiamatto, oliivin vihreä

Oliivinvihreä nukkekodin kokolattiamatto muistuttaa vaalean sammaleen väriä. Materiaalia voi käyttää myös nukkekodin puutarhan askarteluun, mutta huomaa, että Minimaailman Puutarha-osastolla on erikseen myynnissä varsinainen ruohomatto.

4,70 €
Kokolattiamatto, sininen

Sininen nukkekodin kokolattiamaton väri on raikas yhdistelmä valkoisten huonekalujen kanssa, mutta myös miniatyyrihuonekalujen pähkinäpuun oranssiin taittuva sävy tulee hyvin esille sinistä pintaa vasten.

3,90 €
Kokolattiamatto, jäänsininen

Jäänsininen kokolattiamatto on vaalea turkoosinsininen väri, joka on raikas ja pirteä valinta nukkekotiin. Huomaa että suhteellisen voimakas väri sulautuu hyvin kun siihen päälle tulee nukkekodin huonekalut ja kaikki ihanat miniatyyri tavarat.

3,90 €
Kokolattiamatto, turkoosi

Pirteä turkoosi kokolattiamatto ilahduttaa ainakin nukkekodin lastenhuoneessa.

3,90 €
Kokolattiamatto,  violetti

Violetti nukkekodin kokolattiamatto on herkkä värivalinta makuuhuoneeseen tai nuoren neidon kammariin.

3,90 €
Kokolattiamatto, tummansininen

Nukkekodin tummansininen kokolattiamatolla luot voimakkaita sisustuksia esim tekemällä sinivalkoisen makuuhuoneen.

3,90 €
Kokolattiamatto, punainen

Viktoriaaniseen aikaan sisustuksessa käytettiin vahvoja värejä, ja esim ruokasali sisustettiin usein kirkkaanpunaisella tai tummanpunaisella värillä. Punainen väri sopii erityisen hyvin illalliskutsuille, kun nukkekodin kynttilät, takka, erilaiset lamput ja kristallikruunut valaisevat hämärän huoneen.

3,90 €
Kokolattiamatto, vaaleanpunainen

Korallinväriin tai persikanväriin taittuva vaaleanpunainen kokolattiamatto on hellyyttävän suloinen lasten makuuhuoneessa ja sopii myös hyvin nukkekodin ruokasaliin tai rouvan työhuoneeseen.

3,90 €
Kokolattiamatto, tumma punaruskea

Tumma nukkekodin kokolattiamatto toimii hyvin kun haluat luoda dramaattisen sisustuksen esimerkiksi makuuhuoneeseen tai erityiseen room-box teemaan. Väri on hyvin tumman punaviinin sävyinen ja sopii hyvin vanhanajan kirjastoon tai mahonkiseen ruoksaliin

3,90 €
Kokolattiamatto,  ruskea

Ruskea nukkekodin kokolattiamatto on neutraali valinta moneen tilaan, ja sen päälle voi vielä levittää ns tavallisia mattoja, kuten usein Englannissa tehdään.

3,90 €
Seinävaate 10 x 15 cm
Lisätiedot 
4,80 €
Seinävaate/matto 12 x 20cm
Lisätiedot 
8,90 €
Matto 7 x 10cm
Lisätiedot 
1,90 €
Kylpyhuonematto

Vaaleansinivalkoinen soikea kylpyhuoneen matton pitää pienen perheen jalat kuivina kylpyhetken jälkeen.

2,90 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com