SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Kaappi, valkoinen

Etusivu > Nukkekodin KALUSTEET > Kaapit

Kaappi, valkoinen
Tuotekoodi
EM9317W
11,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

9,5(b)x3,7(dx15,6(h)cm

tech

Katso myös

Lipasto/yöpöytä, valkoinen

Klassinen valkoinen nukkekodin laatikosto toimii monessa huoneessa. Tee siitä käyttötarkoituksen mukaan makuuhuoneen yöpöytä, olohuoneen sivupöytä, eteisen pieni lipasto tai puhelinpöytä.

6,10 €
Nojatuoli, punavalkoraidallinen

Muhkea puna-valkoraidallinen nojatuoli, johon löytyy myös nukkekodin sohva samalla kuosilla.

 

5,95 €
Kaappi lasiovin, valkoinen

Nukkekodin vitriinikaappi astioille, kauniille miniatyyriasusteille tai pienen kodin koriste-esineille.

9,60 €
Kerrossänky, valkoinen, tikkailla

Raikas valkoinen lasten kerrossänky, missä on koristeelliset puuleikkaukset ja kuviolliset päiväpeitteet, joiden kuosi vaihtelee. Tällä hetkellä vaaleapohjainen kangas, missä vaaleanvihreää lehvästöä, pieniä sinisiä kukkia ja hiukan punaista. 

13,00 €
Sohva, valkoinen

Valkoinen tyylihuonekalu vaaleansinisellä hohtavalla päällisellä on klassinen valinta perinteiseen nukkekotiin. Minimaailman nettikaupan mallistossa on samaan sarjaan sievät tuolit ja olohuoneen sohvapöytä. Kata ruusuposliiniastiat vielä pöydälle ja kutsu nukkekodin ladyt kylään!

10,70 €
Sohva, pinkki

Hempeä vaaleanpunainen väri raikastuu valkoisella ruudulla ja näyttää varsin herttaiselta. Olohuoneen sijasta, sisusta nukkekotiin iso lastenhuone pastellivärein ja aseta vaaleanpunainen sohvaryhmä sinne. 

10,60 €
Sohva, punavalkoraidallinen

Pirteä punavalkoraidallinen sohva raikastaa minkä tahansa olohuoneen ja saa nukkekodin asukkaiden hymyn huulille kerta toisensa jälkeen.Samaan sarjaan löytyy myös nukkekodin nojatuoli ja rahi.

8,70 €
Peili, valkoinen, 7 x 8,7 cm

Klassinen miniatyyri peili, joka sopii nukkekodin jokaiseen huoneeseen. Eteinen, makuuhuone tai olohuone saa sisustukseen hohtoa, kun nukkekodin lamput ja valot heijastuvat kauniisti peilistä. Tämä malli löytyy eri väreissä ja sopii moniin sisustustyyleihin. 

4,90 €
Nojatuoli, valkoinen

Valkoinen suoralinjainen nojatuoli vanhanajan nukkekotiin. Tuoli toimii olohuoneen perinteisessä sohvaryhmässä tai yksittäistuolina esim nukkekodin makuuuoneessa.

7,10 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com