SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Kehys, soikea, kulta, 2 kpl, 3 x 4 cm

Etusivu > Taulut ja kehykset > Kehykset

Kehys, soikea, kulta, 2 kpl, 3 x 4 cm
Tuotekoodi
7-8214
2,50 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Ulkomitta 4 x 3 cm

tech

Katso myös

Ompelukone, pöytämalli
Edullinen nukkekodin ompelukone pöytämallia on kätevä käytössä. Ompelukoneen voi vapaasti sijoittaa vaikka keittiön pöydälle ja siivota kaappiin piiloon kun miniatyyriompelutyöt on tehty. 
2,40 €
Tyttö, valkoinen jakku

Pieni nukkekodin nukke on iloinen nuori tyttö modernissa asussaan. Valkoisen takin alta pilkottava pusero on pikkuruisten kenkien kanssa samaa sävyä.

7,50 €
Vaatepuu, 4 kpl
Lisätiedot 
2,10 €
Tuuhea viherkasvi puuruukussa, korkeus 8,5 cm

Myös nukkekoti seuraa trendejä ja nukkekodin emäntä käyttää sisustuksessa paljon viherkasveja. Tämä näyttävä kasvi puuruukussa tuo hetkessä vehreyttä Minimaailman olohuoneeseen. Lisää kasveja ja ihania kukkia esitellään Koti ja Puutarha kategoriassa.

3,40 €
Kerrossänky, valkoinen, tikkailla

Raikas valkoinen lasten kerrossänky, missä on koristeelliset puuleikkaukset ja kuviolliset päiväpeitteet, joiden kuosi vaihtelee. Tällä hetkellä vaaleapohjainen kangas, missä vaaleanvihreää lehvästöä, pieniä sinisiä kukkia ja hiukan punaista. 

13,00 €
Viimeistele nukkekodin tapetointi ja lattian asennus lattialistoilla, jotka voi käsitellä puuhun sopivilla aineilla

Viimeistele nukkekodin sisustus tyylikkäällä jalkalistalla tapetoinnin ja lattian asennuksen jälkeen. Puuvalmiin listan voi maalata mieleiseen sävyyn plus Color maalilla tai käsitellä muulla puuhun sopivalla aineella, kuten petsillä, lakalla tai puuvahalla.

1,40 €
Seinäkello
Klassinen miniatyyri seinäkello on varsin tarpeellinen sisustusesine nukkekodin keittiöön tai lastenhuoneen seinälle. Mustavalkoisen kjaton muotoilu ja neutraalit värit sopivat moneeen eri nukkekotityyliin. 
1,65 €
Enkeli 3 kpl
Lisätiedot 
2,70 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
kurki-suonio@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com