Suomen Minimaailma - nukkekoti, miniatyyrit ja nukkekodin rakennustarvikkeet 1:12 mittakaavassa sekä tonttuovitarvikket

SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa ja Helsingin myymälässä myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Minimaailman kivijalkakauppa

Suomen Minimaailman myymälä Helsingin Kruununhaassa: Liisankatu 15, 00170 Helsinki.

 HUOM. MYYMÄLÄ SULJETTU 17.3.2020 alkaen TOISTAISEKSI.

Pyrimme omalta osaltamme vähentämään Corona-viruksen leviämismahdollisuutta pienen pienessä kaupassa, joka ajoittain ruuhkautuu pahasti. Verkkokauppatilausten nouto kuitenkin mahdollista koko ajan.

Päivitys 10.10.2020
Suomen Minimaailman kivijalkakauppa Liisankadulla on ollut suljettuna 6 kuukautta Korona-pandemian vuoksi. Pikkuruisessa myymälässä ei pysty pitämään turvavälejä emmekä pysty sitoutumaan isojen yritysten tapaisiin desinfiointioperaatioihin.
Nyt on kuitenkin mahdollisuus tulla myymälään yhden hengen yksityiskäynnille sopimuksen mukaan. Suosittelemme silti ennakkotilausta verkkokaupan kautta, jotta asiointi myymälässä on 'tehokasta' ja olosuhteiden mukaan turvallista.
Pyydämme käyttämään kasvomaskia myymälässä asioidessanne. Soita meille 045 787 16204 ☎️ kun haluat sopia yksityiskäynnin tai varaa käynti myymälän kalenterista.
 
Olosuhteista johtuen, suosittelemme kuitenkin edelleen verkkokaupan käyttöä. Tilaukset postitetaan viimeistään seuraavana päivänä maksun saapumisesta ja noudot liikkeestä onnistuvat jopa samana päivänä. Lisäksi verkkokaupassa on yli 6000 tuotetta, mutta myymälässä vain murto-osa valikoimasta.
Verkkokaupan noutojen sopiminen onnistuu joko soittamalla tai varaamalla noutoaika myymälän kalenterista.

Linkki myymälän kalenteriin: https://vello.fi/suomenminimaailma/

Kiitos ymmärryksestänne. Maltti on valttia!
tech

Copyright Suomen Minimaailma 2021

Minimaailman myymälä ja verkkokauppa
Suomen Minimaailma Oy
Liisankatu 15
FI-00170, Helsinki
FINLAND
puh. 045 78716204
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9