Suomen Minimaailma - nukkekoti, miniatyyrit ja nukkekodin rakennustarvikkeet 1:12 mittakaavassa sekä tonttuovitarvikket

SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa ja Helsingin myymälässä myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Minimaailman kivijalkakauppa

Suomen Minimaailman myymälä Helsingin Kruununhaassa: Liisankatu 15, 00170 Helsinki.

Avoinna:

Tiistai, Keskiviikko, Torstai klo 12-18. Muut ajat sopimuksen mukaan.  

 HUOM. MYYMÄLÄ SULJETTU 17.3.2020 alkaen TOISTAISEKSI.

Pyrimme omalta osaltamme vähentämään Corona-viruksen leviämismahdollisuutta pienen pienessä kaupassa, joka ajoittain ruuhkautuu pahasti. Verkkokauppatilausten nouto kuitenkin mahdollista koko ajan.

Tarvittaessa, soita 045 787 16204. Olemme kyllä töissä koko tämän jakson ja verkkokauppa palvelee täysin normaalisti. Lähetykset postitetaan vuorokauden sisällä tilauksen maksusta.

Seuraamme tilannetta ja avaamme kivijalkakaupan, kun paremmat tuulet puhaltavat Liisankadulla ja asiointi myymälässä on kaikille turvallista!

Päivitys 1.6.2020:

Pidämme myymälän edelleen suljettuna, koska pääkaupunkiseudun Corona-tilanne jatkuu. Jos tarvitset apua verkkokaupan käytön kanssa tai haluat kysyä lisää tuotteista, ota yhteyttä 045 16204 tai info@minimaailma.fi tai Facebook-viestillä.

Verkkokaupan tilausten nouto liikeestä mahdollista. Valitse toimitustavaksi "Nouto liikkeestä".

Verkkokaupan noudot ti-ke-to klo12-18, tilaukset kerätään maksun saavuttua - nouto aikaisintaan seuraavana arkipäivänä. Nouto-ilmoitus lähetetään kun tilaus noudettavissa. HUOM tilausten nouto hyvin joustavasti myös muina aikoina, sopimuksen mukaan.

Myymälässä voit nähdä nukkekotimalleja koottuna, sisustusideoita ja kaikki suosituimmat tuotteet. Suurin osa rakennustarvikkeista on heti saatavilla myymälästä, ja ilman muuta paljon sesongin kuumia tuotteita ja uutuuksia.

Myymälän valikoima on monipuolinen ja edustava, mutta kaikki yli 6000 verkkokaupan tuotetta eivät ole nähtävillä. Mikäli olet erityisesti kiinnostunut jostain tuotteesta, kannattaa ottaa etukäteen yhteyttä, jotta saamme sen sinulle esille.

Jos katsot tuotteita etukäteen verkkokaupasta ja tulet myymälään "listan" kanssa, pyytäisimme ottamaan tuotekoodit ylös siihen listalle, tai mieluiten lähettämään sen edellisenä päivänä meille sähköpostitse. Yli 5000 tuotteen valikoimasta kerääminen toimii parhaiten näiden koodien avulla etukäteen.

Myymälän aukioloajat ovat rajoitetut, jotta verkkokaupan toiminta ei häiriinny. Pyrimme joustamaan aukioloajoissa tilanteen mukaan, jotta myös kauempaa matkustavat pääsevät käymään. Tarpeen tullen, voit soittaa etukäteen ja sopia käynnistä virallisten aukioloaikojen ulkopuolella.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Helsingin Kruunuhakaan, Liisankadulle, Suomen Minimaailmaan!

 

tech
Minimaailman myymälä ja verkkokauppa
Suomen Minimaailma Oy
Liisankatu 15
FI-00170, Helsinki
FINLAND
puh. 045 78716204
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9