SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Taulut ja kehykset

Etusivu > Taulut ja kehykset

Taulut ja kehykset

Nukkekodin taulut , valokuvat ja kehykset ovat mittakaavaa 1:12 ja viimeistelevät Minimaailman sisustuksen.

Ripusta nukkekodin arvokas taulu perinteiseen tapaan yksittäiseksi katseenvangitsijaksi tai sommittele useasta erikokoisesta ja eri muotoisesta miniatyyri taulusta trendikäs taulukollaasi.

Hanki pelkkä kehys erikseen kun haluat tehdä ainutlaatuisen nukkekodin taulun itse. Sopiva miniatyyri kehys saattaa löytyä myös valokuvien tai taulujen joukosta, jolloin voit vaihtaa haluamasi kuvan alkuperäisen tilalle.

Kevyet nukkekodin taulut voi kiinnittää tarratyynyllä seinään. Edulliset ja moneen käyttöön sopivat tarratyynyt löytyvät Minimaailman kategoriasta 'Liimat ja tarramateriaalit'.

Painavammat nukkekodin taulut pitää kiinnittää nupilla tai liimalla. Sormipora on kätevä nukkekotiharrastajan työkalu siistien reikien tekemiseen.

Nukkekodin taulu kultaisissa raameissa viimeistelee pienen kodin sisustuksen.

Nukkekodin miniatyyritaulut tekevät talosta kodin. Minimaailman valikoimassa on laaja mallisto valmiita tauluja, valokuvia ja pelkkiä kehyksiä, joilla nukkekotisi saa viimeistellyn ilmeen. Huomaa, että voit aina vaihtaa kuvan tauluun, jos sen kehykset miellyttävät mutta nukkekodin nukke ei hirveästi tykkää juuri siitä kuvasta.

2,30 €
Mona Lisa -taulu, 4,8 x 5,7 cm

Hanki nyt kuuluisa Mona-Lisa taulu omaksesi! Ripusta miniatyyrikokoinen taulu arvoiseensa paikkaan nukkekodin olohuoneen keskipisteeksi ja asenna nukkekodin valot lähistölle korostamaan maailmankuulua maalausta.

2,70 €
Taulu, Viimeinen ateria, da Vinci, 6 x 8 cm

Ripusta kuuluisa Da Vincin taulu juhlavan ruokasalin seinälle, missä nukkekodin kattokruunun valo saa taulun kultaiset kehykset hohtamaan iltahämärässä.

2,40 €
Taulu, purjelaiva, 6 x 7 cm

Meriaiheet ja purjelaivat ovat suosittu taulun aihe myös aikuisten nukkekodissa. Ripusta hieno purjelaiva takan ylle ja asenna sen molemmin puolin vielä seinävalot antamaan lisähohtoa kokonaisuuteen.

3,50 €
Taulut, purjelaiva ja kukka-asetelma, 5 x 6 cm, 2 kpl

Klassiset aiheet nukkekodin tauluissa. Kauniisiin kehyksiin voi myös vaihtaa omia kuvia tarpeen tille.

4,50 €
Taulu, hedelmäasetelma, 5 x 6,5 cm

Raikkaan värinen hedelmätaulu koristeellisissa kehyksissä sopii erityisen hyvin keittiöön tai nukkekodin ruokasaliin.

2,30 €
Taulu, Nainen niityllä, 6 x 7 cm

Nukkekodin taulut tekevät talosta kodin. 

2,90 €
Nukkekodin taulu

Ratsastus- ja metsästysaiheinen miniatyyritaulu historialliseen tyyliin on hyvä valinta nukkekodin kirjastoon tai työhuoneeseen.

3,40 €
Taulu, tyttö ja koira, 4 x 5,2 cm

Puiset kehykset ja suloinen kuva sopivat hyvin nukkekodin lastenhuoneen tauluksi. Huomaa, että voit myös vaihtaa uuden kuvan miniatyyrikehyksiin, jos puiset kehykset miellyttävät erityisesti, mutta kaipaat eri tyylistä kuvaa.

2,00 €
Paketissa on kaksi nukkekodin taulua

Nukkekodin taulut tekevät talosta kodin. 

4,90 €
Taulu, Sadonkorjuu, Van Gogh, 6 x 8 cm

Miniatyyriversio kuuluisasta VanGoghin maalauksesta on asennettu kultaisiin koristeellisiin kehyksiin ja on varma valinta nukkekotiin. Ripusta suuri nukkekodin taulu nupilla tai liimalla, niin saat sen pysymään seinällä paremmin.

2,70 €
Taulu, kukkia maljakossa 6,5 x 8,8 cm

Iso nukkekodin kukkataulu prameilla kultakehyksillä. 

2,70 €
Taulu, hevoset, 4,4 x 4,8 cm

Hevoskuvan ympärillä oleva valkoinen passe-partout tekee  taulusta raikkaan kokonaisuuden, joka sopii myös moderniin nukkekotiin.

3,00 €
Maailmankartta, nykyaikainen

Nykyaikainen vaaleasävyinen maailmankartta on trendikäs taulu moderniin nukkekotiin ja toimii hyvin lastenhuoneen, keittiön tai työhuoneen sisustuselementtinä. 

2,50 €
Koulukartta, 2kpl

Englannin ja Etelä-Euroopan miniatyyrikartat nukkekotiin. 

2,10 €
Soikea muotokuvataulu on kaunis yksinään ja sopii myös hyvin nukkekodin taulukollaasiin.

Nukkekodin soikea muotokuvataulu kultaisella kehyksellä ja perinteisellä kuvalla tummissa väreissä sopii historialliseen nukkekotiin.

2,80 €
Taulu, muotokuva, 2 kpl

Klassiset nukkekodin soikeat muotokuvataulut maltillisen koristeellisilla nukkekodin kehyksillä ovat tyylikäs valinta symmetriseen sijoitteluun. Asenna taulut nukkekodin valaistuksen lähelle, niin saat lisähohtoa kauniisiin kehyksiin.

4,20 €
Siluettikuva 2 kpl, korkeus 1,9 cm

Mustat siluetti kuvat on asennettu kultaisiin koristeellisiin kehyksiin. Nukkekodin miniatyyritauluista saa hienon taulukollaasin myös moderniin nukkekotiin vaihtamalla kehyksiin toisenlaiset kuvat.

2,00 €
Taulu, nainen

Pieni muotokuva prameassa kehyksessä kultaisine kaiverruksineen sopii yksittäin ripustettavaksi, mutta tuo myös hyvää vaihtelua monen erilaisen taulun ryhmään nukkekodin seinällä.

3,00 €
Taulu, lady, 4,5 x 5,5 cm

Viimeistele nukkekotisi sisustus miniatyyritauluilla. Tyylikkään ladyn kokovartalomuotokuvassa on poikkeuksellisesti ruskeat kehykset tyypillisten kultakehysten sijaan. Kehyksiä voi myös käyttää oman taulun tekemiseen vaihtamalla kuva toiseen.

3,30 €
Taulu, tyttö, 3,5 x 5,5 cm

Maltillisesti koristeltu kultainen kehys sopii sekä perinteiseen että moderniin nukkekotiin.

2,10 €
Taulu, muotokuva, naurava ritari

Ritarin muotokuva ja koristeellinen kultainen miniatyyrikehys on hieno nukkekodin olohuoneen keskipiste. Asenna taulu ja valaistus siten, että saat korean kehyksen kiiltämään lampun valossa.

3,90 €
Taulu, Venuksen syntymä, 6 x 8 cm

Näyttävässä nukkekodin taulussa on upeat kehykset, joihin voit myös vaihtaa uuden kuvan, kun haluat vaihtelua nukkekotisi sisustukseen.

2,10 €
Taulun kuvia, 48kpl

Tässä nukkekodin miniatyyri tauluja moneen huoneeseen: 2 arkkia, joista voit itse tehdä tauluja.

3,50 €
Taulu, äiti ja lapset

Herkkä pastellisävyinen nukkekodin taulu koristeellisissa kultakehyksissä on romanttinen valinta nukkekodin makuuhuoneeseen tai rouvan työhuoneeseen. Taulun hempeät värit nousevat esille, kun valitset johonkin sisustuksen yksityiskohtaan ja tekstiileihin samoja sävyjä ja niiden vastavärejä.

2,20 €
Maalausteline ja kaksi irrallista taulua

Kenties nukkekodin rouva harrastaa maalausta? Nukkekodin maalausteline sopii niin taiteilijalle kuin muuten vaan pienen kodin sisustukseen.

4,40 €
nukkekodin taulu

Lämpimänsävyiset puukehykset joiden kulmissa koristeelliset yksityiskohdat. Taulussa suloisia miniatyyriperhosia kolmiuloitteisesti leikattuina.

3,60 €
Nukkekodin taulu

Vihertävät kehykset ja aidot kolmiuloitteiset miniatyyrisimpukat sopivat koristamaan nukkekodin keittiötä tai kylpyhuonetta.

3,60 €
Taulu, balettitanssijatar
Lisätiedot 
3,60 €
Camee-taulu

Valkoinen camee relieffi on perinteisen nukkekodin ehdoton koriste-esine. 

1,90 €
Taulu Jeesus

Nukkekodin taulut tekevät talosta kodin, tuovat kotoisuutta ja viimeistelyn tuntua sisutukseen. Tämän taulun kaunis sininen väri erottuu hienosti joukosta.

1,80 €
Taulu, kukka-asetelma, 5,5 x 6,5 cm

Nukkekodin taulut tekevät talosta kodin. Minimaailman valikoimassa on laaja mallisto valmiita tauluja, valokuvia ja pelkkiä kehyksiä, joilla nukkekotisi saa viimeistellyn ilmeen. 

2,90 €
Taulu, lapset, 4,8 x 6,1 cm

Valitse lempeän värinen taulu puisissa kehyksissä nukkekodin lastenhuoneen seinää koristamaan. Huomaa, että voit myös vaihtaa uuden kuvan miniatyyrikehyksiin, jos puiset kehykset miellyttävät erityisesti, mutta kaipaat eri tyylistä kuvaa.

2,00 €
Taulu, lapsi ja kissa, 5,8 x 7,6 cm

Lämminsävyinen nukkekodin taulu lapsiaiheisella kuvalla ja puisilla kehyksillä. Huomaa, että voit myös vaihtaa uuden kuvan miniatyyrikehyksiin, jos puiset kehykset miellyttävät erityisesti, mutta kaipaat eri tyylistä kuvaa.

2,50 €
Taulu, muotokuva,  2kpl

Klassiset soikeat kullanväriset miniatyyrikehykset, joissa miehen ja naisen muotokuva. 

2,00 €
Valokuvakehys, muotokuvat, 2 kpl

Vanhanajan valokuvat koristeellisissa kultakehyksissä. Pienet valokuvat sopivat ripustettavaksi yksin tai osana iso taulukollaasia, missä on monia erikokoisia ja erimuotoisia tauluja nykytrendin mukaan.

2,20 €
Lasten valokuva nukkekodin vanhempien yöpöydällä

Nukkekodin koristeellinen valokuvakehys sopii yöpöydän päälle tai nukkekodin olohuoneen kirjahyllyyn.

2,80 €
Valokuvakehys, pariskunta, 1,5 cm

Suloinen valokuva ja kehys miniatyyrikokoa sopii nukkekodin yöpöydälle tai olohuoneen lipaston päälle.

3,50 €
Valokuvakehys, tyttö
Lisätiedot 
2,50 €
Valokuvakehys, Pieni hääkuva

Nukkekodin pieni hääkuva koristeellisessa kultakehyksessä sopii hyvin Minimaailman makuuhuoneen seinälle yksin tai olohuoneen seinälle isoon taulukollaasiin missä eri malliset ja erikokoiset miniatyyrikehykset muodostavat kauniin kokonaisuuden nukkekotiin.

2,00 €
Valokuvakehys, ratsastajapatsas

Koristeellinen patinoituneen oloinen kehys ratsastajakuvalla on perinteinen nukkekodin taulu. Hienoon miniatyyrikehykseen voi aina vaihtaa omaan nukkekotiin sopivan kuvan tarpeen mukaan.

2,00 €
Valokuvakehys, muotokuva, mies, 4 x 5 cm

Mustavalkoinen miehen valokuva jossa on kauniit kehykset moneen käyttöön, vaikka omalle kuvalle. 

2,70 €
Valokuvakehys, muotokuva, mies, 3,5 x 4 cm

Kullanväriset perinteiset taulun kehykset ja mustavalkoinen miehen muotokuva on arvokkaan oloinen sisustuselementti nukkekotiin. 

2,40 €
Valokuvakehys, muotokuva, tyttö, 3,5 x 4,9 cm

Mustavalkoinen valokuva perinteisessä kehyksessä, joka sopii moneen nukkekodin sisustustyyliin. Nukkekodin valokuvakehys kuvineen on valmis sisustukseen sellaisenaan tai kauniit miniatyyrikehykset voi viimeistellä omilla kuvilla upeiksi tauluiksi aikuisten nukkekotiin.

2,50 €
Valokuvakehys, Hääkuva, 5 x 6,3 cm

Vanhanajan mustavalkoinen häävalokuva nukkekodin seinälle. Kuvan kehykset ovat ruskeaa puuta ja niitä koristaa kullanvärinen raita.

2,50 €
Valokuvakehys, Hääkuva 4,2 x 5,5 cm

Hohtavat messinkiset taulun kehykset ja vanhanajan hääkuva nukkekodin seinälle. Nukkekodin valokuvakehys kuvineen on valmis sisustukseen sellaisenaan tai kauniit miniatyyrikehykset voi viimeistellä omilla kuvilla upeiksi tauluiksi aikuisten nukkekotiin.

2,90 €
Valokuvakehys, muotokuva, 2 kpl

Klassiset soikeat kehykset sopivat erityisen hyvin muotokuviin ja perinteiseen tyyliin. Nukkekodin valokuvakehys kuvineen on valmis sisustukseen sellaisenaan tai kauniit miniatyyrikehykset voi viimeistellä omilla kuvilla upeiksi tauluiksi aikuisten nukkekotiin.

2,50 €
Valokuvakehys, muotokuvat, 4kpl

Neljän nukkekodin taulun sarjalla luot hetkessä kotoisan tunnelman pieneen kotiin. Nukkekodin valokuvakehys kuvineen on valmis sisustukseen sellaisenaan tai kauniit miniatyyrikehykset voi viimeistellä omilla kuvilla upeiksi tauluiksi aikuisten nukkekotiin.

6,20 €
Valokuvakehys, soikea, 1kpl

Kuvan koristeellinen soikea kehys ja valokuva. Nukkekodin valokuvakehys kuvineen on valmis sisustukseen sellaisenaan tai kauniit miniatyyrikehykset voi viimeistellä omilla kuvilla upeiksi tauluiksi aikuisten nukkekotiin.

1,55 €
Kuva, 2 kpl

Mustat soikeat kehykset mustavalkoisin kuvin sopivat perinteiseen ja moderniin nukkekotiin. Nukkekodin valokuvakehys kuvineen on valmis sisustukseen sellaisenaan tai kauniit miniatyyrikehykset voi viimeistellä omilla kuvilla upeiksi tauluiksi aikuisten nukkekotiin.

2,00 €
Maalaus "La Grenouillere"

Pierre August Renoir'in kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Dance in the Country"

Pierre August Renoir'in kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Dance in the City"

Pierre August Renoir'in kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "The Judgment of Paris"

Peter Paul Rubens'in kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Garden of Love"

Peter Paul Rubens'in kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus The Earl of Darlington Fox-Hunting with the Raby Pack: Full Cry"

John Nost Sartorius'in kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "The Millbanke and melbourne Families"

George Stubbs'in kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Venus ja Mars"

Sandro Botticellin kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Kukkien myyjä"

Francisco de Goyan kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Viinirypäleiden korjuu"

Francisco de Goyan kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Kolmas toukokuuta 1808"

Francisco de Goyan kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Musiikkia Tuileriesin puistossa"

Edouard Manet'n kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Veneiden saapuminen"

Jacobus Hendrikus Maris'in kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Le Dejeuner sur l'herbe"

Claude Monet'n kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Boat Races at Argenteuil"

Claude Monet'n kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Women in the Garden"

Claude Monet'n kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Musical Allegory"

Rembrandt harmensz van Rijn'n kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Maalaus "Dance at the Moulin de la Galette"

Pierre Auguste Renoir'in kuuluisa taulu on painettu öljypitoisilla väreillä kankaalle mittakaavaan 1:12. Korkealaatuinen nukkekodin öljymaalaus ilman kehyksiä.

2,50 €
Koristeellinen miniatyyrikehys

Tee itse nukkekodin taulut. Antiikkinen soikea miniatyyrikehys on hyvä valinta muotokuville tai kukkatauluun.Tässä nukkekodin kehyksessä on pleksi ja näppärästi kiinnittyvä takakappale valmiiksi mukana.

3,50 €
Kehys, 5,5 x 4,5 cm

Tee itse nukkekodin taulu ja viimeistele miniatyyri taulunkehys mieleisellä kuvalla tai valokuvalla. Valitsemalla erilaiset taulun kehykset kullekin kuvalle, voit luoda trendikkään taulukollaasin moderniin nukkekotiin. Vanhanajan nukkekotiin sopivat puolestaan kultaiset antiikkikehykset runsain koristekaiverruksin.

1,90 €
Taulun kehys, 1,9 x 2,3 cm

Kullanhohtoinen miniatyyrikehys nukkekotiin.

2,00 €
Soikea kehys, musta, 2,1 x 3,1 cm
Lisätiedot 
2,30 €
Kehys soikea 2 kpl kulta, 2,5 x 3 cm

Soikeissa nukkekodin taulun kehyksissä on pleksimuovi kuvan suojaksi.

4,00 €
Kehys soikea 2 kpl hopea, 2,5 x 3 cm
Soikeissa nukkekodin taulun kehyksissä on pleksimuovi kuvan suojaksi. 
4,00 €
Soikea kehys, kulta, 2,6 x 3,2 cm
Lisätiedot 
3,50 €
Kehys, soikea, pieni, 3,5 x 4 cm
Lisätiedot 
6,50 €
Kehys, soikea, 3,7 x 5 cm

Korkealaatuinen, koristeellinen nukkekodin taulun kultakehys, jonka paketissa on myös taustalevy ja pleksi lasiksi.

7,50 €
Taulun kehys, koristeellinen 5,5 x 7 cm

Tee itse talulu koreaan kultaiseen kehykseen nukkekodin olohuoneeseen.

3,90 €
Taulun kehys, 5,5 x 11 cm
Lisätiedot 
5,00 €
Taulun kehys, 6,8 x 8,9 cm
Lisätiedot 
4,40 €
Taulun kehys, 7,9 x 7,9 cm
Lisätiedot 
6,80 €
Taulun kehys, 6,3 x 7,3 cm
Lisätiedot 
4,15 €
Kehys, neliö, kullattu
Lisätiedot 
3,30 €
Bambukehys, 3 kpl (metallia)
Lisätiedot 
12,10 €
Kehys, kullattu, 2,2 x 2,9 cm
Lisätiedot 
2,70 €
Kehys, 8,8 x 10 cm
Lisätiedot 
5,50 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9