SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Taulut ja kehykset

Etusivu > Taulut ja kehykset

Taulut ja kehykset

Nukkekodin taulut , valokuvat ja kehykset ovat mittakaavaa 1:12 ja viimeistelevät Minimaailman sisustuksen.

Ripusta nukkekodin arvokas taulu perinteiseen tapaan yksittäiseksi katseenvangitsijaksi tai sommittele useasta erikokoisesta ja eri muotoisesta miniatyyri taulusta trendikäs taulukollaasi.

Hanki pelkkä kehys erikseen kun haluat tehdä ainutlaatuisen nukkekodin taulun itse. Sopiva miniatyyri kehys saattaa löytyä myös valokuvien tai taulujen joukosta, jolloin voit vaihtaa haluamasi kuvan alkuperäisen tilalle.

Kevyet nukkekodin taulut voi kiinnittää tarratyynyllä seinään. Edulliset ja moneen käyttöön sopivat tarratyynyt löytyvät Minimaailman kategoriasta 'Liimat ja tarramateriaalit'.

Painavammat nukkekodin taulut pitää kiinnittää nupilla tai liimalla. Sormipora on kätevä nukkekotiharrastajan työkalu siistien reikien tekemiseen.

nukkekodin taulu

Lämpimänsävyiset puukehykset joiden kulmissa koristeelliset yksityiskohdat. Taulussa suloisia miniatyyriperhosia kolmiuloitteisesti leikattuina.

3,60 €
Nukkekodin taulu

Vihertävät kehykset ja aidot kolmiuloitteiset miniatyyrisimpukat sopivat koristamaan nukkekodin keittiötä tai kylpyhuonetta.

3,60 €
Nukkekodin taulu kultaisissa raameissa viimeistelee pienen kodin sisustuksen.

Nukkekodin miniatyyritaulut tekevät talosta kodin. Minimaailman valikoimassa on laaja mallisto valmiita tauluja, valokuvia ja pelkkiä kehyksiä, joilla nukkekotisi saa viimeistellyn ilmeen. Huomaa, että voit aina vaihtaa kuvan tauluun, jos sen kehykset miellyttävät mutta nukkekodin nukke ei hirveästi tykkää juuri siitä kuvasta.

2,30 €
Mona Lisa -taulu, 4,8 x 5,7 cm

Hanki nyt kuuluisa Mona-Lisa taulu omaksesi! Ripusta miniatyyrikokoinen taulu arvoiseensa paikkaan nukkekodin olohuoneen keskipisteeksi ja asenna nukkekodin valot lähistölle korostamaan maailmankuulua maalausta.

2,70 €
Taulu, Viimeinen ateria, da Vinci, 6 x 8 cm

Ripusta kuuluisa Da Vincin taulu juhlavan ruokasalin seinälle, missä nukkekodin kattokruunun valo saa taulun kultaiset kehykset hohtamaan iltahämärässä.

2,40 €
Taulu, purjelaiva, 6 x 7 cm

Meriaiheet ja purjelaivat ovat suosittu taulun aihe myös aikuisten nukkekodissa. Ripusta hieno purjelaiva takan ylle ja asenna sen molemmin puolin vielä seinävalot antamaan lisähohtoa kokonaisuuteen.

3,50 €
Taulut, purjelaiva ja kukka-asetelma, 5 x 6 cm, 2 kpl

Klassiset aiheet nukkekodin tauluissa. Kauniisiin kehyksiin voi myös vaihtaa omia kuvia tarpeen tille.

4,50 €
Taulu, hedelmäasetelma, 5 x 6,5 cm

Raikkaan värinen hedelmätaulu koristeellisissa kehyksissä sopii erityisen hyvin keittiöön tai nukkekodin ruokasaliin.

2,30 €
Taulu, Nainen niityllä, 6 x 7 cm

Nukkekodin taulut tekevät talosta kodin. 

2,90 €
Nukkekodin taulu

Ratsastus- ja metsästysaiheinen miniatyyritaulu historialliseen tyyliin on hyvä valinta nukkekodin kirjastoon tai työhuoneeseen.

3,40 €
Taulu, tyttö ja koira, 4 x 5,2 cm

Puiset kehykset ja suloinen kuva sopivat hyvin nukkekodin lastenhuoneen tauluksi. Huomaa, että voit myös vaihtaa uuden kuvan miniatyyrikehyksiin, jos puiset kehykset miellyttävät erityisesti, mutta kaipaat eri tyylistä kuvaa.

2,00 €
Paketissa on kaksi nukkekodin taulua

Nukkekodin taulut tekevät talosta kodin. 

4,90 €
Taulu, Sadonkorjuu, Van Gogh, 6 x 8 cm

Miniatyyriversio kuuluisasta VanGoghin maalauksesta on asennettu kultaisiin koristeellisiin kehyksiin ja on varma valinta nukkekotiin. Ripusta suuri nukkekodin taulu nupilla tai liimalla, niin saat sen pysymään seinällä paremmin.

2,70 €
Taulu, kukkia maljakossa 6,5 x 8,8 cm

Iso nukkekodin kukkataulu prameilla kultakehyksillä. 

2,70 €
Taulu, hevoset, 4,4 x 4,8 cm

Hevoskuvan ympärillä oleva valkoinen passe-partout tekee  taulusta raikkaan kokonaisuuden, joka sopii myös moderniin nukkekotiin.

3,00 €
Maailmankartta, nykyaikainen

Nykyaikainen vaaleasävyinen maailmankartta on trendikäs taulu moderniin nukkekotiin ja toimii hyvin lastenhuoneen, keittiön tai työhuoneen sisustuselementtinä. 

2,50 €
Koulukartta, 2kpl

Englannin ja Etelä-Euroopan miniatyyrikartat nukkekotiin. 

2,30 €
Soikea muotokuvataulu on kaunis yksinään ja sopii myös hyvin nukkekodin taulukollaasiin.

Nukkekodin soikea muotokuvataulu kultaisella kehyksellä ja perinteisellä kuvalla tummissa väreissä sopii historialliseen nukkekotiin.

2,80 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
Liisankatu 15
FI-00170, Helsinki
FINLAND
puh. 045 78716204
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9