SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

JOULU

Etusivu > JOULU

JOULU

Nukkekodin joulu on vuoden ihanin juhla ja nukkekoti puetaan silloin jouluiseen asuun.

Nukkekodin valaistus laitetaan kuntoon ja joulukuusi koristellaan. Pihalle laitetaan jouluvalot ja lyhdyt, jotta nukkekodin joulupukki löytää perille. Keittiön kaapit ja pöydät notkuvat jouluherkkuja, nukkekodin piparit ja pullat leivotaan hyvissä ajoin ennen jouluaattoa.

Joulun hitti on tonttuovi, jonka tuotteita on koottu päävalikon TONTTUOVI -kategoriaan, ja lisää tottuoveen sopivaa materiaalia löytyy mm nukkekodin rakennustarvikkeet ja Puutarha-kategoriasta

Oviseppele, 1 kpl

Somista nukkekodin ulko-ovi ja viimeistele tonttuovi vehreällä jouluseppeleellä. Paketissa on 1 seppele.

2,30 €
Oviseppele, iso Ø 4,8 cm

Näyttävä oviseppele toivottaa nukkekodin jouluvieraat tervetulleeksi heti ulko-ovella, eikä voi jäädä huomaamatta.

1,90 €
Oviseppele

Uusi edullinen nukkekodin oviseppele-malli.

1,40 €
Joulukuusen pallo, hopea, 12 kpl

Pienet hopeiset eläväpintaiset joulukuusen pallot nukkekotiin. Palloissa kullanvärinen kannatin.

2,40 €
Joulukuusen pallo, kulta, 12 kpl
Lisätiedot 
2,40 €
Kynttilä, pöytävalaisin, LED

Paristokäyttöinen nukkekodin LED -kynttilä on käytännöllinen tapa saada nukkekotiin valoa. Kiiltävä hopeinen kynttilänjalka ja valkoinen kynttilä on kaunis yksin tai parina pitkän ruokapöydän koristeena.

12,00 €
Havuköynnös

Metrin pituinen nukkekodin havuköynnös, josta voi leikata sopivan pituisia pätkiä tarpeen mukaan. Ripusta havuköynnös portaan kaiteelle tai asettele se takkamanttelin päälle ja lisää pieniä kelloja tai kulkusia ja nauhoja joukkoon. Korista myös tonttuovi vihreällä köynnöksellä ja kiedo köynnöksen ympärille siro kultanauha tai muita nukkekodin joulukuusen koristeita.

1,70 €
Joulukoristenauha, kulta

Nukkekodin joulukuusi kimaltelee kauniisti kun koristelet sen kultaisella 'ketjulla' ja kytket nukkekodin sähköt ja valaistuksen päälle.

1,20 €
Ohut kultaketju taipuu hyvin ja asettuu kauniisti nukkekodin kuusen oksille.

Siro kultainen joulukoristenauha nukkekodin joulukuuseen. Tämä kultainen ketju on ohuempaa kuin toinen, hiukan edullisempi malli, ja taipuu erityisen kauniisti nukkekodin kuusen oksille.

1,30 €
Joulupukki lahjoineen, resiiniä

Nukkekodin joulupukilla riittää kiireitä tähän vuoden aikaan. Suloiset miniatyyri joululahjat eivät meinaa mahtua säkkiin, vaan avuksi tarvitaan varmaan pieni nukkekodin kelkka tai vähintään iso kori, mihin ne voi asetella.

7,00 €
Joulupukki saapuu nukkekodin kutsuvaan eteiseen, joka on kauniisti valaistu. Kuvan muut tuotteet ovat kuvausrekvisiittaa ja tilattavissa erikseen.

Pitkäpartainen nukkekodin joulupukki on jotenkin trendikkään ja vauhdikkaan oloinen. Onkohan joulupukkiin tarttunut nykyajan urheiluvillitys paketteja kantaessaan ja nukkekodin lapsia viihdyttäessään?

Kuvassa joulupukki on juuri saapumassa kauniisti valaistuun ja kutsuvaan nukkekodin eteiseen.

6,90 €
Joulupaperikassi 2 kpl

Herttaiset vanhanajan joulupaperikassit nukkekodin joulukuusen alle lahjapakettien joukkoon. Koristele tonttuovi joulukasseilla ja lahjoilla. Tuotteita löytyy lisää 'Joulu'-kategoriasta.

Nukkekodin joulu on yhtä herkuttelua: 'Juomat ja Pullot' tai 'Kakut ja Makeiset' -kategorioista löytynee herkullista sisältöä joulukasseihin.

2,40 €
Lahjapaketteja 3 kpl

Pienen pieniä kiiltäviä nukkekodin joululahjoja kuusen alle. Kukin paketti sisältää yhden isomman ja kaksi pienempää pakettia, mutta niiden koot ja värit vaihtelevat niin kuin reaalimaailmassakin.

1,40 €
Muista ystävää kortilla, kirjeellä tai paketilla

Perinteiset nukkekodin lahjapaketit ruskeassa kääreessä ja pienet 'kirjeet' ihastuttavat luonnollisuudellaan.

2,80 €
Lahjapakkaus, 3 kpl
Lisätiedot 
2,40 €
Matto, joulukuusen alle
Nukkekodin joulukuusen matto on kaunis alusta joululahjoille ja joulukasseille.

Ja eihän sitä sovi karistaa joulukuusen neulasia hienolle parkettilattialle nukkekodissakaan? 
1,30 €
Latvatähti joulukuuseen

Nukkekodin joulukuusen latvatähti

1,40 €
Joulukuusen kynttilä 12 kpl
Lisätiedot 
3,40 €
Jouluvalot, kirkkaat, 14 lamppua, 12 V

Kirkkaat miniatyyrijouluvalot  tuikkivat kauniisti hämärässä ja saavat nukkekodin nuken heti hyvälle tuulelle.

17,70 €
Nukkekodin jouluvalot sopivat moneen käyttötarkoitukseen, kuten torikojun valaistukseen.

25 lampun sarja valaisee hienosti nukkekodin pihamaan kuuset, ulko-oven pielen tai vaikka portaan kaiteen sisällä talossa. Miniatyyrilamppusarja sopii moneen käyttötarkoitukseen perinteisen nukkekodin jouluvalaistuksen lisäksi. Kuvassa esimerkki torikojun valaistuksesta.

15,00 €
Jouluvalot, värilliset, 25 lamppua, 12 V

Jouluvalosarja sopii kaikkeen nukkekodin juhlavalaistukseen ja pihamaan koristeluun pimeään aikaan. Asenna värilliset valot nukkekodin verannalle myös elokuun pimenevinä iltoina vaikka rapujuhlien koristeeksi. 

15,00 €
Jouluvalot talon ulkopuolelle, 12 kpl

Monivärinen lamppusarja sopii nukkekodin ulkovaloksi jouluna ja ilahduttaa iloisena koko pimeän kauden ajan. Isompi ja näkyvämpi lamppu sopii nukkekodin pihamaalle, talon seinustalle ja puutarhajuhliin.

19,95 €
Joulukuusen valot 24kpl, 12v
Lisätiedot 
12,00 €
Nalle joulupukki
Lisätiedot 
6,50 €
Nalletonttu
Lisätiedot 
6,50 €
Joulupukki, koriste, 3 cm

Tämä miniatyyripukki on nukkekodin joulukoriste, jonka voit asettaa Minimaailman olohuoneen sivupöydälle tai takan reunalle joulukukkien ja kynttilöiden kanssa juhlan kunniaksi.

1,20 €
Joulupukki, 2 kpl, 2,2 cm

Pienet Nukkekodin joulupukkikoristeet pöydälle, joulukuuseen tai vaikka tontun oven pieleen.

3,90 €
Koristenauha, 1 m
Lisätiedot 
1,00 €
Piparkakkuja 10 kpl

Mitä olisikaan nukkekodin joulu ilman piparkakkuja?

Valitse nukkekodin piparkakkujen esillepanoon vaikka piparkakkupurkki, hopeatarjotin, uunipelti, leikkuulauta tai lasikulho 'astiat' -kategorian eri osastoista.

3,60 €
Pellillinen piparkakku-ukkoja

Nukkekodin piparkakut uunipellillä. Ovat tainneet hieman palaa Minimaailman joulukiireissä kun väri on tummahko ruskea?!

Nukkekodin piparit, pullapitko ja muut joulun leivonnaiset ja miniatyyrikakut löytyvät kategoriasta 'Kakut ja makeiset'.

3,00 €
Pullapitko
Lisätiedot 
1,70 €
Piparkakkupurkki
Lisätiedot 
2,70 €
Suklaakeksien valmistus

Nukkekodin keittiössä leivotaan ahkerasti ja tässä on meneillään herkullisten suklaakeksien valmistus.

5,90 €
Nukkekodin  suklaarasia on kuin koriste-esine

Suussa sulavat suklaakonvehdit kauniissa  sydänrasiassa saavat nukkekodin nuken suun makeaksi. 

4,90 €
Paperikassi, 3 kpl

Paperikassit hienoista tavarataloista (Harrods, Fortunenoff, Gumps) sopivat väreiltään monen eri sesongin ja kaupan käyttöön.

1,50 €
Joululahjajättisukka
Iso punainen joululahjasukka sopii takan edustalle tai nukkekodin joulukuusen alle. Vai jättikö Minimaailman pikku tonttu sukan isoon saaviin siihen tonttuoven pieleen? 
2,00 €
Joulukukka-asetelma on olohuoneen pöydällä keskipisteenä. Kaikki muut tuotteet ovat kuvausrekvisiittaa ja tilattavissa erikseen.

Nukkekodin jouluinen kukka-asetelma: Joulutähti, Amaryllis, Hyasintti ja kultainen koriste korissa. Kukkakori somistaa jouluisen olohuoneen pöytää. Kaikki muut kuvan tuotteet ovat kuvausrekvisiittaa ja tilattavissa erikseen.

7,90 €
Kukkia ja kynttilä

Kukat ja kynttilät tuovat Joulun tunnelman Minimaailmaan. Valikoimasta löytyy tämän lisäksi joulutähtiä, leikkokukkia, pensaita, puita, erilaisia kukka-asetelmia, kynttiläjalkoja ja upeita monihaaraisia kynttelikköjä jne

5,40 €
Punaisia kukkia saviruukussa

Upea kukka-asetelma vaikka eteisen pöydälle peilin eteen, kuten kuvassa. Kuvan muut tuotteet ovat kuvausrekvisiittaa ja tilattavissa erikseen

5,90 €
Joulukoriste, iso tähti, 16 kpl

Isot kultaiset tähdet nukkekotiin sopivat myös muuhun joulun askarteluun. Paketissa 16 tähteä, jotka ovat n. 2 cm halkaisijaltaan.

2,35 €
Ikkunatähti, kultalangalla

Ohut kullanvärinen joulutähtikoriste nukkekotiin sopii myös muuhun askarteluun. Ripusta joulutähti nukkekodin ikkunaan ja laita lähistölle nukkekodin valot niin saat tähden hohtamaan kauniisti.

0,60 €
Joulukoristelajitelma, 13-os. messinkiä

Kultaiset nukkekodin joulukoristeet säihkyvät kauniisti kun lähellä on nukkekodin lamppu lisäämässä hohtoa. Lajitelman miniatyyrikoristeet: 3 joulupalloa, 6 tähtikoristetta kahdessa koossa, 3 miniatyyri sydäntä ja yksi iso tähti kartion päässä, jonka voi asentaa nukkekodin pöydälle tai liimata joulukuusen tähdeksi. Minimaailman nettikaupasta löytyy myös varsinainen joulukuusen latvatähti jonka saa helposti kierrettyä kuusen latvaan.

5,90 €
Olkipukki- joulukoriste

Perinteisellä Nukkekodin olkipukki -joulukoristeella teet viimeisen silauksen Minimaailman jouluun ja tietenkin sillä kaunistuu myös tonttuovi.

1,20 €
Kynttilänjalka, 2 kpl, messinki
Lisätiedot 
3,60 €
Kynttiläjalka, hopea, 2 kpl

Kynttiläjalkojen korkeus 4 cm kynttilän kanssa, pohjan halkaisija on ø 1,2 cm.

3,60 €
Kynttiläjalka, joulu

Jouluinen kynttiläjalka perinteiseen tyyliin.

Nukkekodin joulukynttilä sopii kokonsa puolesta täydellisesti ristipistoisen joululiinan päälle. Myös tonttuovi piristyy kivasti kynttiläjalan punaisesta väristä.

Valikoimastamme löytyy paljon kynttilöitä, kynttelikköjä ja myös LED kynttilöitä moneen makuun. Katso valaistus ilman sähköä.

4,70 €
Joululiina

Laadukas ristipistoliina Nukkekodin jouluun.
Täydennä kokonaisuus laittamalla joululiinan päälle kynttilä, joulukukka tai hedelmävati.

12,80 €
Joulukoristeita ja paperinukkeja, nukkekotiin

Vielä ehdit tehdä omat joulukuusen koristeet nukkekotiin!
Askartele tästä arkista perinteiset joulukoristeet nukkekodin joulukuuseen ja paperinuket nukkekodin lapsille. Arkissa on mukana on myös Suomen lippuja, joista saat kivan isänmaallisen lippunauhan Suomi 100 -joulun kunniaksi.

1,70 €
Tulitikkurasia

Nukkekodin miniatyyri tulitikkurasia tarvitaan tietenkin takkatulen, kamiinan ja kynttilöiden sytyttämiseen. Joulun aikaan tulitikkuja meneekin erityisen paljon kun nukkekodin perhe nauttii aidon tulen tunnelmasta.

1,80 €
Joulukuusen kello, 12 kpl
Lisätiedot 
1,50 €
Kulkuset, 10 kpl
Korista nukkekodin joulukuusi pienillä kulkusilla tai ripusta miniatyyri kulkunen tonttuoveen ja nukketalon ikkunoihin. 
2,20 €
Joulukuusen palloja, 5kpl
Lisätiedot 
2,50 €
Joulukoriste, punainen pallo 2 kpl

Käsinmaalatut punaiset nukkekodin joulukuusen pallot

1,60 €
Joulukoriste, sininen pallo 2kpl

Käsinmaalatut punaiset nukkekodin joulukuusen pallot

1,60 €
Muki ja lautanen, metallia, 2 paria

Suloiset jouluaiheiset metalliset mukit ja lautaset nukkekodin jouluun. Vihreävalkoinen on raikas väriyhdistelmä ympäri vuoden ja sopii myös Sumen kesään.

4,50 €
Punainen nukkekodin muki piristää

Punaiset nukkekodin mukit sopivat vaikka glögitarjoiluun tai lämpimän kaakaon juotiin Minimaailman asukkaiden hiihtoretken jälkeen!

3,80 €
Astiasto, vihreävalkoinen, 15 osaa

Vihreä-valko-punasävyinen astiasto sopii erinomaisesti nukkekodin jouluaterialle, mutta myös Suomen kesään kun lisäät nukkekodin kattaukseen tuoreet mansikat, raikkaan vihreän salaatin ja kesäisen kukkakimpun pöydälle.

11,50 €
Kullan kimallusta nukkekodin ruokailuun
Lisätiedot 
3,60 €
Portviini/liköörilasi, 4 kpl, muovia

Pienet muoviset nukkekodin lasit sopivat erityisen hyvin liköörin nauttimiseen.

2,30 €
Viinilasi, 6 kpl, muovia

Juhlalliset punaiset viinilasit nukkekotiin.

5,70 €
Viinipulloja 6 kpl

Laadukkaat nukkekodin viinit pienten herkkujen pariksi.

Näissä miniatyyri pulloissa on hienot etiketit, joten kelpaavat varmasti vähän 'fiinimmänkin' nukkekodin asukkaille.

3,40 €
Mansikkahilloa + lusikka lasipurkissa

Katso tuotekortin esimerkkikuvasta miten suloinen hillopurkki sopii nukkekodin tupakeittiön pöydälle.

2,80 €
Sämpylöiden leivonta

Minimaailman nukkekotiin leviää ihana tuoksu, kun leivotaan sämpylöitä! Tässä valmis setti Nukkekodin keittiöön.

Nukkekodin joulu on leivonnan aikaa, ja valikoimasta löytyy monia vaihtoehtoja, katso vaikka pullapitko tai pikkupullat.

Tuoreet sämpylät täydentyvät hillolla 'Kakut ja Makeiset' -kategoriasta.

5,30 €
Piparkakkutalo
Lisätiedot 
1,20 €
Sydänpurkki
Lisätiedot 
1,85 €
Piparkakkumuotti 1 kpl
Lisätiedot 
3,50 €
Kakkuvuoka, kuparia, 3 kpl
Lisätiedot 
2,80 €
Kakkuvuoka, punainen, 2 kpl
Lisätiedot 
2,00 €
Nukkekodin juusto- ja viini-ilta

Illalla nukkekodin nuket kaipaavat pientä purtavaa. Mikäs sen parempaa kuin juustolajitelma, viinirypäleitä ja sopivat juomat kauniissa miniatyyriasetelmassa?

5,50 €
Paistettu kalkkuna ja veitsi

Maukas mannermainen kalkkuna nukkekodin joulupöytään! Nukkekodin joulu on ennakkoluuloton ja maistelee monia uusia herkkuja tänä vuonna.

Lisukkeet ja muut joulun herkut 'Ruoka ja ruoka-aineet' -kategoriasta, unohtamatta hyvää punaviiniä 'juomat ja pullot' kategoriasta.

4,20 €
Sinappikinkku

Sinappikinkku nukkekodin joulun ja muiden juhlien herkkupöytään!

10,70 €
Tulppaaneja paperikassissa
Lisätiedot 
4,95 €
Joulun Paperikassi
Lisätiedot 
0,90 €
Kynttilä ja kukkia maljakossa
Kaunis nukkekodin joulukynttilä ja kukkia maljakossa. Laitatko sen eteiseen Minimaailman jouluvieraiden iloksi vai kenties nukkekodin takkamanttelin päälle, salin juhlatunnelmaa korostamaan?

Kaunis asetelma sopii kooltaan todella hyvin ristipistoisen joululiinan päälle. 
5,40 €
Joulutähti ruukussa
Lisätiedot 
5,40 €
Amaryllis ruukussa, punainen
Lisätiedot 
5,30 €
Amaryllis saviruukussa
Lisätiedot 
5,30 €
Hevosenkenkä

Ripusta pieni hevosenkenkä nukkekodin oveen tai korista jouluksi tonttuovi sillä.

Miniatyyri hevosenkenkä sopii hyvin myös joulukalenterin sisällöksi tai erilaisiin askarteluprojekteihin.

1,20 €
Lyhty, puuta
Lisätiedot 
6,00 €
joulukuusen koriste, puuta
Lisätiedot 
8,90 €
Kynttilä, valkoinen,10kpl
Lisätiedot 
1,70 €
Joulukukkapurkki, 3 kpl
Lisätiedot 
15,00 €
Koristekynttelikkö, puuta
Lisätiedot 
7,00 €
Koristekynttelikkö, 12 V
Lisätiedot 
69,70 €
Enkeli, 6 kpl
Lisätiedot 
4,70 €
Enkeli 3 kpl
Lisätiedot 
3,25 €
Raamattu
Lisätiedot 
1,10 €
Iso raamattu

Iso raamattu, jonka sivut aukeavat ja niissä on tekstiä.

4,65 €
Seinävaate 10 x 15 cm
Lisätiedot 
4,80 €
Risti, kullattu
Lisätiedot 
3,30 €
Risti, hopeoitu
Lisätiedot 
3,30 €
Risti, hopeanvärinen
Lisätiedot 
5,60 €
Joulukuusenkoriste, juna
Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Koristeen voi jättää puunväriseksi perinteiseen kuusen koristeluun, tai sen voi värittää esim tussilla oman maun mukaan. Samantyyppisiä koristeita on myös valmiiksi maalattuina. 
1,00 €
Jouluusenkoriste, juna, maalattu

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Samantyyppisiä miniatyyri koristeita on myös puuvalmiina versiona, jotka sopivat perinteiseen nukkekodin joulukuuseen, tai jotka voi itse värittää mieleisekseen.

1,50 €
Joulukuusenkoriste, nalle

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Koristeen voi jättää puunväriseksi perinteiseen kuusen koristeluun, tai sen voi värittää esim tussilla oman maun mukaan. Samantyyppisiä koristeita on myös valmiiksi maalattuina.

1,00 €
Joulukuusenkoriste, nalle, maalattu

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Samantyyppisiä miniatyyri koristeita on myös puuvalmiina versiona, jotka sopivat perinteiseen nukkekodin joulukuuseen, tai jotka voi itse värittää mieleisekseen.

1,50 €
Joulukuusenkoriste, kuusi

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Koristeen voi jättää puunväriseksi perinteiseen kuusen koristeluun, tai sen voi värittää esim tussilla oman maun mukaan. Samantyyppisiä koristeita on myös valmiiksi maalattuina.

1,00 €
Joulukuusenkoriste, kuusi, maalattu

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Samantyyppisiä miniatyyri koristeita on myös puuvalmiina versiona, jotka sopivat perinteiseen nukkekodin joulukuuseen, tai jotka voi itse värittää mieleisekseen.

1,50 €
Puuvalmiit puiset joulukoristeet on maalattu punaisella plus color maalilla ja koristavat nyt kauniisti nukkekodin joulukuusta

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Koristeen voi jättää puunväriseksi perinteiseen kuusen koristeluun, tai sen voi värittää esim tussilla oman maun mukaan. Samantyyppisiä koristeita on myös valmiiksi maalattuina. Kuvan koristeet on maalattu punaisella plus color maalilla.

1,00 €
Joulukuusenkoriste, kuu, maalattu

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Samantyyppisiä miniatyyri koristeita on myös puuvalmiina versiona, jotka sopivat perinteiseen nukkekodin joulukuuseen, tai jotka voi itse värittää mieleisekseen.

1,50 €
Joulukuusenkoriste, tähti

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Koristeen voi jättää puunväriseksi perinteiseen kuusen koristeluun, tai sen voi värittää esim tussilla oman maun mukaan. Samantyyppisiä koristeita on myös valmiiksi maalattuina.

1,00 €
Joulkuusenkoriste, enkeli, maalattu

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Samantyyppisiä miniatyyri koristeita on myös puuvalmiina versiona, jotka sopivat perinteiseen nukkekodin joulukuuseen, tai jotka voi itse värittää mieleisekseen.

1,50 €
Joulukuusenkoriste, kello

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Koristeen voi jättää puunväriseksi perinteiseen kuusen koristeluun, tai sen voi värittää esim tussilla oman maun mukaan. Samantyyppisiä koristeita on myös valmiiksi maalattuina.

1,00 €
Joulukuusenkoriste, saapas ,maalattu

Pieni puinen nukkekodin joulukoriste, jota löytyy monella eri kuviolla. Samantyyppisiä miniatyyri koristeita on myös puuvalmiina versiona, jotka sopivat perinteiseen nukkekodin joulukuuseen, tai jotka voi itse värittää mieleisekseen.

1,50 €
Plus Color hopea, 60ml

Akryylimaalien aatelia: A-luokiteltu, superlaadukas, vesipohjainen Plus Color on erittäin peittävä akryylimaali, joka jättää vedenkestävän silkkimattaisen pinnan.

3,95 €
Plus Color kulta, 60ml

Akryylimaalien aatelia: A-luokiteltu, superlaadukas, vesipohjainen Plus Color on erittäin peittävä akryylimaali, joka jättää vedenkestävän silkkimattaisen pinnan.

3,95 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9