SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

JOULU

Etusivu > JOULU

JOULU

Nukkekodin joulu on ihan kohta!

Nukkekodin joulu on vuoden ihanin juhla ja nukkekoti puetaan silloin jouluiseen asuun.

Nukkekodin valaistus laitetaan kuntoon ja joulukuusi koristellaan. Pihalle laitetaan jouluvalot ja lyhdyt, jotta nukkekodin joulupukki löytää perille. Keittiön kaapit ja pöydät notkuvat jouluherkkuja, nukkekodin piparit ja pullat leivotaan hyvissä ajoin ennen jouluaattoa ja suloiset miniatyyri lahjat kootaan kuusen alle.

Joulun hitti on tonttuovi, jonka tuotteita on koottu päävalikon TONTTUOVI -kategoriaan, ja lisää tottuoveen sopivaa materiaalia löytyy mm nukkekodin rakennustarvikkeet ja Puutarha-kategoriasta

Oviseppele, 1 kpl

Somista nukkekodin ulko-ovi ja viimeistele tonttuovi vehreällä jouluseppeleellä. Paketissa on 1 seppele.

2,30 €
Oviseppele, iso Ø 4,8 cm

Näyttävä oviseppele toivottaa nukkekodin jouluvieraat tervetulleeksi heti ulko-ovella, eikä voi jäädä huomaamatta.

1,90 €
Oviseppele

Uusi edullinen nukkekodin oviseppele-malli.

1,40 €
Joulukoristenauha, kulta

Nukkekodin joulukuusi kimaltelee kauniisti kun koristelet sen kultaisella 'ketjulla' ja kytket nukkekodin sähköt ja valaistuksen päälle.

1,20 €
Ohut kultaketju taipuu hyvin ja asettuu kauniisti nukkekodin kuusen oksille.

Siro kultainen joulukoristenauha nukkekodin joulukuuseen. Tämä kultainen ketju on ohuempaa kuin toinen, hiukan edullisempi malli, ja taipuu erityisen kauniisti nukkekodin kuusen oksille.

1,30 €
Latvatähti joulukuuseen

Nukkekodin joulukuusen latvatähti

1,40 €
Nukkekodin Joulukuusi, iso, 22-23 cm

Nukkekodin iso joulukuusi, jonka voit koristella itse. Ripusta siihen miniatyyri joulukuusen tähti, kynttilät, kultanauhat, joulukuusen valot ja muut koristeet . Kuusen alla ilahduttaa tietenkin punainen joulukuusen matto ja ihanat joululahjat, paketit ja joulukassit.

5,50 €
Nukkekodin joulukuusi, 16 cm

Nukkekodin joulukuusi, jonka oksia voit taivutella ja leikata. Nukkekoti saa jouluisen ilmeen, kun ripustat kuusen oksille joulupallot, kuusen kynttilät, kulkuset ja pienet puiset miniatyyri koristeet, ja tietenkin nukkekodin latvatähti kruunaa koko kauneuden.

4,90 €
Nukkekodin Joulukuusi, 16,5 cm

Nukkekodin joulukuusi, jonka voit koristella oman makusi mukaan. Keskikokoinen joulukuusi ja tonttuovi sopivat hyvin yhteen. Ripusta siihen miniatyyri joulukuusen tähti, kynttilät, kultanauhat, joulukuusen valot ja muut koristeet . Kuusen alla ilahduttaa tietenkin punainen joulukuusen matto ja ihanat joululahjat, paketit ja joulukassit.

4,20 €
Joulukuusen pallo, hopea, 12 kpl

Pienet hopeiset eläväpintaiset joulukuusen pallot nukkekotiin. Palloissa kullanvärinen kannatin.

2,40 €
Joulukuusen pallo, kulta, 12 kpl
Lisätiedot 
2,60 €
Kynttilä, pöytävalaisin, LED

Paristokäyttöinen nukkekodin LED -kynttilä on käytännöllinen tapa saada nukkekotiin valoa. Kiiltävä hopeinen kynttilänjalka ja valkoinen kynttilä on kaunis yksin tai parina pitkän ruokapöydän koristeena.

12,00 €
Havuköynnös, tuuhea
Lisätiedot 
1,90 €
Joulupukki lahjoineen, resiiniä

Nukkekodin joulupukilla riittää kiireitä tähän vuoden aikaan. Suloiset miniatyyri joululahjat eivät meinaa mahtua säkkiin, vaan avuksi tarvitaan varmaan pieni nukkekodin kelkka tai vähintään iso kori, mihin ne voi asetella.

7,00 €
Joulupukki saapuu nukkekodin kutsuvaan eteiseen, joka on kauniisti valaistu. Kuvan muut tuotteet ovat kuvausrekvisiittaa ja tilattavissa erikseen.

Pitkäpartainen nukkekodin joulupukki on jotenkin trendikkään ja vauhdikkaan oloinen. Onkohan joulupukkiin tarttunut nykyajan urheiluvillitys paketteja kantaessaan ja nukkekodin lapsia viihdyttäessään?

Kuvassa joulupukki on juuri saapumassa kauniisti valaistuun ja kutsuvaan nukkekodin eteiseen.

6,90 €
Joulupaperikassi 2 kpl

Herttaiset vanhanajan joulupaperikassit nukkekodin joulukuusen alle lahjapakettien joukkoon. Koristele tonttuovi joulukasseilla ja lahjoilla. Tuotteita löytyy lisää 'Joulu'-kategoriasta.

Nukkekodin joulu on yhtä herkuttelua: 'Juomat ja Pullot' tai 'Kakut ja Makeiset' -kategorioista löytynee herkullista sisältöä joulukasseihin.

2,40 €
Lahjapaketteja 3 kpl

Pienen pieniä kiiltäviä nukkekodin joululahjoja kuusen alle. Kukin paketti sisältää yhden isomman ja kaksi pienempää pakettia, mutta niiden koot ja värit vaihtelevat niin kuin reaalimaailmassakin.

1,50 €
Muista ystävää kortilla, kirjeellä tai paketilla

Perinteiset nukkekodin lahjapaketit ruskeassa kääreessä ja pienet 'kirjeet' ihastuttavat luonnollisuudellaan.

2,80 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
Liisankatu 15
FI-00170, Helsinki
FINLAND
puh. 045 78716204
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9