SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Kauppa ja pubi

Etusivu > Kauppa ja pubi

Kauppa ja pubi

Nukkekodin kauppa ja pub ovat antoisia sisustuskohteita

Nukkekodin Pub on täpösen täynnä ja tunnelma korkealla! Rakenna aito englantilainen pub tai vanhanajan ruokakauppa herkkuineen.

Katso huoneiden ja pikkutalojen vaihtoehtoja Päävalikon 'Nukkekodit' -kategorian alta 'Roomboxit, Viherhuoneet ym' osastosta.

Nukkekodin kaupan vitriinikaappi

Nukkekodin kaupan tiski miniatyyri tuotteiden houkuttelevaan esillepanoon.

13,90 €
Herkullinen nukkekodin kakkukauppa

Valkoinen vitriinitiski nukkekodin kauppaan tai kotiin. Pleksiosassa on kätevät liukuovet, mistä miniatyyritavarat voi asettaa hyllylle.

13,90 €
MAALAAMATON
Torikaupan hyllykkö / saunan lauteet, puuvalmis

Puuvalmiin hyllykön voi viimeistellä kaupan esittelytiskiksi tai suomalaisen nukkekopdin saunan lauteiksi puuhun sopivilla aineilla.

11,70 €
Nukkekodin kukkakaupan hyllykkö

Kevyt akenteinen hyllykkö toimii hyvin kaupan tai torikojun tavaroiden esillepanoon tai suomalaisen nukkekodin saunan lauteina.

12,90 €
Baaritiski + kolme jakkaraa
Lisätiedot 
35,00 €
Baarituoli, kokoon taittuva
Lisätiedot 
8,00 €
Baarihyllykkö peilillä
Lisätiedot 
28,50 €
Pubin baarituoli
Lisätiedot 
21,80 €
Upea kirjahylly mihin mahtuu krjat, koriste-esineet ja kaikki miniatryyri ihanuudet. hyllyilläolevat tuotteet ovat kuvausrekvisiittaa ja tilattavissa erikseen

Upea nukkekodin hylly, mihin mahtuu miniatyyri kirjat, koriste-esineet, TV ja musiikkilaitteet. Pleksi-hyllyt voi sijoittaa haluamilleen paikoilleen siten, että esim taulu mahtuu kirjahyllyyn kauniisti. Mahtava kalustekokonaisuus myös nukkekodin kauppaan.

14,90 €
Kaupan hylly tai kirjahylly nukkekotiin

Valkoinen kaksiosainen kirjahylly on sopivan kokoinen tavallisen nukkeperheen olohuoneeseen ja nukkekodin kauppaan. Pleksihyllyjen paikkaa voi vaihtaa tavaroiden korkeuden mukaan.

10,90 €
Kirjahylly, myyntihyllykkö, valkoinen, 1-os

Nukkekodin yksiosainen kirjahylly riittää pienen huoneen sisustukseen. Hylly sopii yhtä hyvin nukkekodin olohuoneseen, lastenhuoneeseen tai pieneen miniatyyrikauppaan. Yksiosaista hyllyä voi myös käyttää muiden osien yhteydessä laajennuksena kun nukkekodin kirjakokoelma tai koriste-esineet vaativat lisää tilaa.

8,90 €
Kirjahylly, myyntihyllykkö, valkoinen, kulma

Nukkekodin huoneen kulmaan soveltuva hylly, jonka voi yhdistää saman sarja 1-, 2- ja 3-osaisiin kirjahyllyihin. Kulmahylly on erityisen käytännöllinen jos suunnitelmissasi on nukkekodin kauppa ja haluat käyttää liiketilan neliöt mahdollisimman hyvin nukkekodin tavaroiden esittelyyn.

7,90 €
Puutarhakalusto nukkekotiin

Laadukas marmoripintainen pöytä ja metalliset nukkekodin tuolit sopivat niin sisälle kuin ulos puutarhaan.

23,90 €
Marmoripöytä ja metallituolit nukkekotiin

Pieni tumma kahvilasetti on periaatteessa kahvilan tai puutarhan huonekalu, mutta sopii erinomaisesti myös nukkekodin keittiöön. Pöytä on päällystetty vihreällä marmorilevyllä ja vain odottaa siihen sievää nukkekodin aamiaiskattausta. 

21,90 €
Kahvilatuoli, valkoinen, metallia

Siro metallituoli nukkekodin puutarhaan, kahvilaan tai keittiöön.

6,90 €
Metallituoli nukkekotiin

Laadukas musta metallituoli nukkekotiin. Musta väri tuo särmää teollishenkiseen nukkekodin keittiöön tai puutarhaan, ja tuolin malli on samaan aikaan sekä moderni että retro.

6,90 €
Marmorikantinen puutarhapöytä

Pöydän vihreä marmorilevy tekee tästä pöydästä ylellisen oloisen. Pieni laadukas pöytä sopii nukkekodin puutarhaan tai sisälle nukkekotiin.

12,80 €
Kahvilan tuoli, vihreä, metallia
Lisätiedot 
6,90 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
Liisankatu 15
FI-00170, Helsinki
FINLAND
puh. 045 78716204
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9