SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Nukkekodin KEITTIÖ

Etusivu > Nukkekodin KEITTIÖ

Nukkekodin KEITTIÖ

Nukkekodin keittiö on kodin keskipiste

Nukkekodin keittiö on yksi kiehtovimmista sisustusprojekteista, koska toinen toistaan suloisempia astioita ja pientä sisustustavaraa ja miniatyyri tuotteita löytyy aivan valtava määrä.

Valitse keittiökalusteet ja nukkekodin kodinkoneet tästä valikosta, tai katso puuvalmiiden huonekalujen valikoimasta mieleisiä tuotteita, jotka voit maalata itse.

Nukkekodin keittiön kalusteita ja tavaroita on Minimaailman nettikaupassa niin paljon, että ruokailuun liittyvät tuotteet on jaettu päävalikossa useaan eri kategoriaan (Keittiötarvikkeet, Astiat, Juomat ja pullot, Kakut ja makeiset, Hedelmät ja vihannekset, Ruoka-aineita, jne).

Jääkaappi on valmiiksi täynnä miniatyyriruokaa

Nukkekodin keittiö herkkuineen.

Sopii tavallisen perheen nukkekotiin, missä kaiken ei tarvitse olla ihan tip top kunnossa ja suoraviivaista millintarkasti, kunhan jääkaappi on täynnä!

44,90 €
Pirteän väriset nukkekodin keittiön kalusteet

Pieni pirteä punavalkoinen nukkekodin keittiö on hyvä aloituspaketti, jota voi täydentää muilla kalusteilla ja jääkaapilla tilan ja tarpeiden mukaan.

23,90 €
Valkoinen keittiö sopii moneen nukkekotiin.

Klassinen valkoinen nukkekodin keittiö kivitasolla, johon kuuluu tiskiallas, kaasuliesi ja sarja keittiön valkoisia alakaappeja L-mallisesti. 

39,80 €
Keittiöyksikkö, creme

Kerman keltainen keittiö nukkekotiin sisältää kaiken oleellisen: tiskiallas, hella, uuni ja kaapistoja pienen emännän kokkailun iloksi. 

33,90 €
Nukkekodin keittiökaapisto

Lämpimän kerman sävyinen kaapisto on käytännöllinen lisä nukkekodin keittiöön ja antaa paljon lisää laskutilaa.

25,90 €
Siivousiloa nukkekotiin

Tiskiallaskaappi sopii nukkekodin keittiöön tai vaikka kodinhoitohuoneeseen.

24,90 €
Nukkekodin keittiön seinäkaappi

Keittiön yläkaapin alla on pieni maustehylly kaikista pienimmille miniatyyripurkeille.

13,90 €
Avohyllykkö nukkekodin keittiöön

Keittiön avohyllyille saa kauniisti esille miniatyyriruokapurkkeja tai astioita.

14,90 €
Seinähyllykkö lautaskoloilla
Lisätiedot 
13,90 €
Trendikkäässä nukkekodin vihreässä keittiössä on hopeiset koneet & tehosteväri

Trendikäs tummanvihreä nukkekodin keittiöyksikkö sisältää tiskialtaan, hellan, liesituulettimen ja uunin, sekä paljon kaappeja nukkekodin perheen astioille. 

33,90 €
Korkea keittiökaapisto nukkekotiin

Modernissa nukkekodissa on tietenkin mikro! Tummanvihreä korkea kokonaisuus sopii saman sarjan muihin keittiöosiin ja on trendikäs vaihtoehto tyypilliselle valkoiselle keittiölle. 

18,90 €
Saareke on käytännöllinen myös nukkekodin keittiössä

Käytännöllinen keittiön saareke nukkekotiin on yhtä kätevä kuin nykyajan reaalimaailmassa. Trendikäs vihreä väri täydentää saman sarjan muita osia.

17,90 €
Nukkekodin valkoinen keittiökokonaisuus

Tyylikäs ja ajaton nukkekodin laatukeittiö marmoritasolla. Klassisen kaunis kokonaisuus, jota voi muokata perheen tarpeiden mukaan ja täydentää muilla valkoiseksi maalatuilla huonekaluilla, kuten astiakaapilla tai lasivitriinillä, mihin kauneimmat nukkekodin astiat laitetaan esille.

44,50 €
Seinäkello

Klassinen miniatyyri seinäkello on varsin tarpeellinen sisustusesine nukkekodin keittiöön tai lastenhuoneen seinälle. Mustavalkoisen kjaton muotoilu ja neutraalit värit sopivat moneeen eri nukkekotityyliin.

1,65 €
Valkoinen nukkekodin keittiö koostuu kolmesta eri moduulista

Upea valkoinen nukkekodin tupakeittiö koostuu kolmesta moduulista. Kuvassa vasemmalla olevaan yksikköön kuuluu hella, liesituuletin, alakaappeja ja vitriinikaapit. Kuvan oikeanpuoleisessa yksikössä on tiskiallas, kulmakaappi, alakaapit ja vitriinikaapit. Laadukkaan keittiökokonaisuuden kruunaa iso saareke, jonka voi sijoittaa vapaasti tilan mukaan. 

69,00 €
Nukkekodin seinäkellot teollishenkisessä sisustuksessa

Moderneissa hopeanhohtoisissa seinäkelloissa on tekstit London ja Paris. Kellot voi sijoittaa eri huoneisiin tai tehdä teollishenkisen nukkekodin olohuoneen kuten mallikuvassa.

5,30 €
Keittiö, pähkinä

Nukkekodin iso pähkinänvärinen keittiöyksikkö, jossa kolme keittolevyä, uunit ja säilytystilaa. Tähän mahtuu miniatyyri kattilat, padat ja pannut poikineen! 

22,90 €
Keittiön kulmakaappi

Maalaishenkisen ja yksilöllisen nukkekodin keittiön kokoat kätevästi tämän sarjan osista. Mallistoon kuuluu mm kulmakaappi, allaskaappi, kaksiovinen keittiökaappi ja seinäkaapit vitriiniovilla. Hellaksi voi valita perinteisen puuhellan tai sarjaan sopivan puuvalmiin kaasuhellan, jonka voi maalata mieleiseesi sävyyn .

7,90 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
Liisankatu 15
FI-00170, Helsinki
FINLAND
puh. 045 78716204
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9