SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Koriste-esineet

Etusivu > Koriste-esineet

Koriste-esineet

Viimeistele aikuisten nukkekoti hienostuneella miniatyyri patsaalla jalustoineen tai pienillä posliinikoristeilla. Nukkekodin miniatyyri laiva tai purjevene on upea keskipiste takan päälle ja kertoo nukkekodin isän mieluisasta harrastuksesta. Vai onko harrastus sittenkin metsästys kuin nukkekodin seinällä koreilee hirvenpää?

Pelit ja harrastusvälineet on koottu omaksi kategoriakseen päävalikossa, ja monet tuotteista sopivat niinikään nukkekodin koriste-esineeksi. Lisää sopivia koriste-esineitä juuri sinun nukkekotiisi saatat löytää Koti ja Puutarha kategoriasta.

Tiimalasi, toimiva, messinkiä

Miniatyyritiimalasi on hohtavan kiiltävää messinki ja ihastuttaa toimivuudellaan.

8,10 €
UUTUUS
Suurennuslasi

Pikkuruinen miniatyyrikokoinen suurennuslasi on tuiki tarpeellinen nukkekodin varuste ja sievä somiste kirjoituspöydän päällä.

2,50 €
Pienoiskoriste, tykki

Miniatyyrikoriste sopii nukkekodin kirjastoon tai talon herran työpöytää somistamaan.

2,50 €
Karttapallo, messinkinen jalusta

Miniatyyrikarttapallo nukkekodin työhuonetta somistamaan.

9,95 €
Purjelaiva, Santa maria

Santa Maria oli suurin purjelaivoista Kristoffer Kolumbuksen ensimmäisellä Atlantin ylityksellä v. 1492.  Aseta kuuluisa miniatyyripurjelaiva nukkekodin takan manttelille olohuoneen keskipisteeksi. 

4,50 €
Purjelaiva, Pinta

Pinta oli nopein purjelaiva Kristoffer Kolumbuksen ensimmäisellä Atlantin ylityksellä v1492. Se oli  pienempi kuin kuuluisa Santa Maria, ja näin on myös nukkekodin miniatyyrimallin laita.

3,50 €
Purjelaivan pienoismalli

Komea saksalainen Alexander von Humboldt vuodelta 1906 seilasi Itämerellä aina 1986 asti. Pienoismalli on näyttävä miniatyyri nukkekotiin tai tervetullut lahja purjehduksen harrastajalle.

4,50 €
Purjelaiva nukkekodin takkamanttelin päällä

Mayflower kuljetti 102 pyhiinvaeltajaa Englannin Plymouthista Amerikkaan vuonna 1620. Laivan ikä jäi lyhyeksi kun se romutettiin jo 1624, mutta miniatyyrimalli kunnioittaa sen muistoa edelleen.

4,50 €
Purjelaiva, Gorch Fock

Gorch Fock on saksalainen purjekoululaiva vuodelta 1933, joka toimii nykyään museolaivana. Purjelaivojen miniatyyrimallit ovat hienoja koriste-esineitä nukkekotiin tai lahja purjehdusystävälle.

4,50 €
Purjelaiva, Cutty Shark

Maailman kuuluisimpiin kuuluva purjelaiva on Cutty Shark, jonka Lontoolainen John Willis rakennutti 'maailman nopeimmaksi teenkuljetuslaivaksi' v.1869. Miniatyyrikoossa laiva sopiikin nukkekodin teehuoneen sivupöydälle.

3,50 €
Purjevene, Swift

Englantilainen Swift purjelaivan punaiset yksityiskohdat piristävät tätä miniatyyrivenettä.

4,50 €
Purjelaiva, Domino Effect

Amerikan kansallisaarteisiiin kuuluvalla , v.1900 rakennetulla purjelaivalla on ollut monta nimeä matkan varrella Victory Chimes, Edwin and Maud ja Domino Effect.

4,50 €
Purjelaiva, Dolphynm

Kaunis miniatyyripurjelaiva nukkekodin takkamanttelille tai isännän kirjastoon sivupöydälle.

3,00 €
Viikinkilaiva
Lisätiedot 
2,50 €
Purjevene
Lisätiedot 
2,50 €
Purjevene
Lisätiedot 
1,50 €
Kalastusvene
Lisätiedot 
2,50 €
Purjevene
Lisätiedot 
2,00 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9