SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Liimat ja tarramateriaalit

Etusivu > Liimat ja tarramateriaalit

Nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin sopivat liimat ja erikoistuotteet helpottavat käytännön työssä ja antavat myös lisää tilaa luovuudelle. Mitä kaikkea onkaan keksitty pienen miniatyyrimaailman luomiseksi!

Tacky Wax tartuntavaha 28 g

Tartuntavahan avulla voit kiinnittää nukkekodin miniatyyrituotteita väliaikaisesti paikalleen, ja siirtää niitä myöhemmin toiseen paikkaan. Vaha on käytännöllinen apu kaikista pienimpien tavaroiden asettelussa.

7,10 €
UUTUUS
Sticky Tack, Tartuntamassa

Uudelleenkäytettävä massa, jolla voi kiinnittää esim lasin nukkekodin nuken käteen tai käyttää tilapäisiin kiinnityksiin ennen lopullista liimaamista.

2,50 €
Tarratyynyjä 32 kpl, pitävään kiinnitykseen

Tarratyyny nukkekodin pienten tavaroiden ja materiaalien pitävään kiinnitykseen. Tarrat ovat läpinäkyviä.

1,50 €
norm.
2,50 €
alennus
40 %
säästö
1,00 €
Decorator Glue 100 ml

Paksu ja tahmea liima nukkekodin sisustustöihin sopii erityisen hyvin huonekalujen verhoilun, verhojen tms. tuotteiden liimaamiseksi. 

10,50 €
Tacky Glue "Super Thick" 118 ml

Erityisen paksu liima helpottaa liimausta silloin, kun osia pitää kohdistaa paikoilleen. Sopii nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin.

5,95 €
Tacky Glue, 112 g

Liima tarttuu nopeasti, kuivuu kirkkaaksi ja joustavaksi. Nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin soveltuva liima toimii useimpien muovien, kankaiden sekä maalattujen ja lakattujen puuosien liimaamiseen.

7,90 €
Liima "All purpose" Tacky Glue, 118 ml

"Aleene's Original Tacky glue on monipuolinen ja kestävä liima. Liima soveltuu puulle, paperille, muoville jne mutta ei suositella pestävien kankaiden liimaamiseen. Tarttuu hyvin, kuivuu läpinäkyväksi ja on vesiliukoinen.

7,90 €
Speed Bond liima, 112 g

Valkoinen PVA-liima puuhun, kankaaseen ja paperiin, kuivumisaika 5 minuuttia.

7,90 €
Tapettiliima paperitapetille

Valmis liimasekoite nukkekodin tapetointiin ja muihin miniatyyritöihin.

4,80 €
Tapettiliima jauheena

Nukkekodin tapettiliisteri saadaan aikaan sekoittamalla jauhetta veteen.

Huomaa, saat paremman lopputuloksen nukkekodin tapetin kiinnittämiseen, kun levität liisterin seinälle, etkä itse tapettiin. Varsinkin edulliset paperiset tapetit voivat kostua liikaa, jos laitat liisterin suoraan paperille.

1,90 €
Scenic Water 125 ml

Vedentekosetillä voi luoda aidon näköistä vettä pesualtaaseen, ammeeseen tai nukkekodin puutarhan altaaseen. Soveltuu myös hyytelöiden ja vastaavien aiheiden simulointiin.

15,90 €
Scenic Rust, ruosteentekosetti

Materiaalisetillä saat luotua aidon ruosteen näköisen pinnan. Sopii kaikille maalattavissa oleville materiaaleille, kuten puu, muovi, metalli.

23,90 €
Fray Stay, 50 ml

Nukkekotiaskarteluun ja miniatyyritöihin sopiva aine estää kankaan reunan repeytymisen ja sopii myös kaikille muoveille.

11,90 €
Scenic Spray 100 ml

Nukkekoti harrastukseen sopiva vesiliukoinen liima painepullossa. Liima kuivuu kirkkaaksi eikä tahraa. Sopii erityisesti kukkien terälehtien ja kasvien lehtien liimaukseen ja lumipulverin kanssa käyttöön.

9,90 €
Liquid Gravity, nestemäinen lisäpaino

Painon lisääminen nukkekodin tekstiileihin ja muihin kevyisiin tuotteisiin helpottaa niiden asettelua luonnollisen näköiseksi.

12,50 €
Täytemassa

Vesiliukoinen täytemassa, jolla voi täyttää saumoja. Massa kuivuu kirkkaaksi ja saumattomaksi. Nopeasti kuivuva hienon hieno täyteaine soveltuu muoville ja on hiottavissa. Täyteaine soveltuu nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin.

9,90 €
Speed Epoxy

Nopea neljässä minuutissa kuivuva liima sopii nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin. Liima kuivuu kirkkaaksi ja pysyy kirkkaana. Liimaa metallia, puuta, muovia, posliinia ja lasia.

11,80 €
Roket Card Glue 50 ml

Siisti ja nopea liima kortteihin, mutta sopii myös puuhun ja muoviin, sekä erityisen hyvin nahkaan ja nahan liimaamiseen puuhun.

7,00 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9