SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Liimat ja tarramateriaalit

Etusivu > Liimat ja tarramateriaalit

Nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin sopivat liimat ja erikoistuotteet helpottavat käytännön työssä ja antavat myös lisää tilaa luovuudelle. Mitä kaikkea onkaan keksitty pienen miniatyyrimaailman luomiseksi!

Tacky Wax tartuntavaha 28 g

Tartuntavahan avulla voit kiinnittää nukkekodin miniatyyrituotteita väliaikaisesti paikalleen, ja siirtää niitä myöhemmin toiseen paikkaan. Vaha on käytännöllinen apu kaikista pienimpien tavaroiden asettelussa.

7,10 €
Decorator Glue 100 ml

Paksu ja tahmea liima nukkekodin sisustustöihin sopii erityisen hyvin huonekalujen verhoilun, verhojen tms. tuotteiden liimaamiseksi. 

10,50 €
Tacky Glue, 112 g

Liima tarttuu nopeasti, kuivuu kirkkaaksi ja joustavaksi. Nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin soveltuva liima toimii useimpien muovien, kankaiden sekä maalattujen ja lakattujen puuosien liimaamiseen.

7,90 €
Liima "All purpose" Tacky Glue, 118 ml

"Aleene's Original Tacky glue on monipuolinen ja kestävä liima. Liima soveltuu puulle, paperille, muoville jne mutta ei suositella pestävien kankaiden liimaamiseen. Tarttuu hyvin, kuivuu läpinäkyväksi ja on vesiliukoinen.

7,90 €
Speed Bond liima, 112 g

Valkoinen PVA-liima puuhun, kankaaseen ja paperiin, kuivumisaika 5 minuuttia.

7,90 €
Tapettiliisteri jauheena

Nukkekodin tapettiliisteri saadaan aikaan sekoittamalla jauhetta veteen.

Huomaa, saat paremman lopputuloksen nukkekodin tapetin kiinnittämiseen, kun levität liisterin seinälle, etkä itse tapettiin. Varsinkin edulliset paperiset tapetit voivat kostua liikaa, jos laitat liisterin suoraan paperille.

1,90 €
Scenic Water 125 ml

Vedentekosetillä voi luoda aidon näköistä vettä pesualtaaseen, ammeeseen tai nukkekodin puutarhan altaaseen. Soveltuu myös hyytelöiden ja vastaavien aiheiden simulointiin.

15,90 €
Scenic Rust, ruosteentekosetti

Materiaalisetillä saat luotua aidon ruosteen näköisen pinnan. Sopii kaikille maalattavissa oleville materiaaleille, kuten puu, muovi, metalli.

23,90 €
Fray Stay, 50 ml

Nukkekotiaskarteluun ja miniatyyritöihin sopiva aine estää kankaan reunan repeytymisen ja sopii myös kaikille muoveille.

11,90 €
Scenic Spray 100 ml

Nukkekoti harrastukseen sopiva vesiliukoinen liima painepullossa. Liima kuivuu kirkkaaksi eikä tahraa. Sopii erityisesti kukkien terälehtien ja kasvien lehtien liimaukseen ja lumipulverin kanssa käyttöön.

9,90 €
Liquid Gravity, nestemäinen lisäpaino

Painon lisääminen nukkekodin tekstiileihin ja muihin kevyisiin tuotteisiin helpottaa niiden asettelua luonnollisen näköiseksi.

12,50 €
Täytemassa

Vesiliukoinen täytemassa, jolla voi täyttää saumoja. Massa kuivuu kirkkaaksi ja saumattomaksi. Nopeasti kuivuva hienon hieno täyteaine soveltuu muoville ja on hiottavissa. Täyteaine soveltuu nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin.

9,90 €
Speed Epoxy

Nopea neljässä minuutissa kuivuva liima sopii nukkekotiharrastukseen ja miniatyyritöihin. Liima kuivuu kirkkaaksi ja pysyy kirkkaana. Liimaa metallia, puuta, muovia, posliinia ja lasia.

11,80 €
Roket Card Glue 50 ml

Siisti ja nopea liima kortteihin, mutta sopii myös puuhun ja muoviin, sekä erityisen hyvin nahkaan ja nahan liimaamiseen puuhun.

7,00 €
Roket Powder 40 g

Roket Powder täyttää liimattavien pintojen epätasaisuudet 3 mm paksuuteen asti. Kovettuu välittömästi Roket liiman kanssa muodostaen vahvemman liitoksen kuin pelkällä liimalla. Kuivumisaika 1 minuutti. Liima soveltuu nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin.

8,20 €
Mikrokärkipakkaus

Mikrokärkipakkaus Roket-superliiman tarkkaan annostelemiseen. Pakkauksessa teflon-putkea ja 6 kärkeä. Tuote on kätevä nukkekotiharrastukseen, askarteluun ja muihin miniatyyritöihin.

6,90 €
Mikrotäyte

Mikrotäytejauhe sekoitetaan epoxy-liimaan ja siitä saa vahvemman ja hiottavan pinnan. Soveltuu nukkekotiharrastukseen ja muihin miniatyyritöihin.

15,00 €
UUTUUS
Sticky Tack, Tartuntamassa

Uudelleenkäytettävä massa, jolla voi kiinnittää esim lasin nukkekodin nuken käteen tai käyttää tilapäisiin kiinnityksiin ennen lopullista liimaamista.

2,50 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
Liisankatu 15
FI-00170, Helsinki
FINLAND
puh. 045 78716204
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9