SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Peilit

Etusivu > Peilit

Peilit

Nukkekodin peilit eteiseen, makuuhuoneeseen ja takan ylle.

Peilit heijastavat kauniisti valoa, kun asennat niiden lähistölle sopivasti lamppuja. Lisää miniatyyripeilejä on myös nukkekodin kylpyhuone -kategoriassa.

Kevyet nukkekodin peilit voi kiinnittää tarratyynyllä seinään, mutta painavammat pitää kiinnittää nupilla tai liimalla.

Piianpeili, mahonki, korkeus 6,5 cm

Klassinen pöytäpeili pienellä laatikolla nukkekodin makuuhuoneeseen. Peili kääntyy kehikossaan ja on laadukkaasti viimeistelty.

11,00 €
Peili tuo nukkekodin sisustukseen eloa

Edullinen peili sopii nukkekodin jokaiseen huoneeseen. Soikeassa miniatyyripeilissä on koristeellinen kultakehys jonka yläreunassa on pieni rusetti.

2,50 €
Peili, pähkinä, 7 x 8,7 cm

Klassinen miniatyyri peili, joka sopii nukkekodin jokaiseen huoneeseen. Tämä malli löytyy eri väreissä ja sopii moniin sisustustyyleihin. 

4,90 €
Nukkekodin peili

Klassinen miniatyyri peili, joka sopii nukkekodin jokaiseen huoneeseen. Eteinen, makuuhuone tai olohuone saa sisustukseen hohtoa, kun nukkekodin lamput ja valot heijastuvat kauniisti peilistä. Tämä malli löytyy eri väreissä ja sopii moniin sisustustyyleihin. 

4,90 €
Peili, mahonki, 7 x 8,7 cm

Klassinen miniatyyri peili, joka sopii nukkekodin jokaiseen huoneeseen. Tämä malli löytyy eri väreissä ja sopii moniin sisustustyyleihin. 

4,90 €
Peili, mahonki, 6,5 x 9 cm
Lisätiedot 
4,50 €
Peili, sininen, 7 x 8,7 cm

Klassinen miniatyyri peili, joka sopii nukkekodin jokaiseen huoneeseen.  Tämä malli löytyy eri väreissä ja sopii moniin sisustustyyleihin. 

4,90 €
Kaunis peili viimeistelee nukkekodin sisustuksen

Perinteisessä nukkekodissa asennetaan iso peili takan ylle ja sen molemmin puolin miniatyyriseinävalot valaisemaan kokonaisuutta. 

12,90 €
Iso kultareunuksinen  takkapeili, 8,5 x 12 cm

Perinteisessä nukkekodissa asennetaan iso peili takan ylle ja sen molemmin puolin miniatyyriseinävalot valaisemaan kokonaisuutta. 

15,90 €
Huom! koko
Korea ja pramea peili nukkekotiin

Iso nukkekodin peili runsain koristein ja kultakaiverruksin on näyttävä olohuoneen keskipiste. Peilin yläreuna on kaareva ja huipentuu keskeltä kultaiseen enkelipatsaaseen. 

5,80 €
Pyöreä seinäpeili, Ø 5cm

Koristeellisen peilin koko 3,3cm ja kehyksien kanssa halkaisija on 5 cm. Nukkekodin peili on aito peililasia ja sopii kaikkiin Minimaailman miniatyyrihuoneisiin.

3,50 €
Lattiapeili messinkikehikolla, 5 x 11,5 cm

Korkea nukkekodin kokovartalopeili on käytännöllinen ja kaunis kaluste makuuhuoneeseen tai miniatyyri rouvan pukeutumistilaan. 

5,90 €
Kokovartalopeili nukkekotiin

Nukkekodin kokovartalopeilin peiliosa kääntyy. Valkoiseksi maalattu puinen peili soveltuu monen tyyliseen sisustukseen.

5,90 €
Nukkekodin lattiapeili

Kokovartalopeili, jonka peiliosa kääntyy. Tyylikäs vanhanajan peili sopii erityisen hyvin nukkekodin makuuhuoneeseen tai miniatyyri asustekaupan sovituspeiliksi.

6,50 €
Iso peili, valkoinen, 6,5 x 9,5 cm

Iso vaakasuuntainen peili valkoisilla puukehyksillä on 9,5 cm leveä ja 6,5 cm korkea. Tyylinsä puolesta, peili sopii yhtä lailla moderniin nukkekotiin kuin Minimaailman kartanon valkoiseen saliin takan ylle. 

4,60 €
Nukkekodin peili

Lämpimän pähkinäpuun sävyinen peili nukkekotiin.

4,60 €
Iso peili, musta, 6,5 x 9,5 cm

Iso mustakehyksinen peili sopii moderniin nukkekotiin ja on omiaan teollishenkiseen bistro-keittiöön, missä on musta-valkoruutuiset nukkekodin lattialaatat. 

4,60 €
Koristeellinen kultapeili nukkekotiin

Koristeellinen Viktoriaanisen ajan peili kultaisilla kehyksillä.

4,95 €
tech
Minimaailma nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
PL 1048
FI-04401, Järvenpää
FINLAND
puh. 050 548 2670
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9