Suomen Minimaailma - nukkekoti, miniatyyrit ja nukkekodin rakennustarvikkeet 1:12 mittakaavassa sekä tonttuovitarvikket

SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa ja Helsingin myymälässä myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Keinutuoli, suomalainen malli, 1 kpl

Etusivu > KOTTE TOYS PUUVALMIIT

Keinutuoli, suomalainen malli, 1 kpl
Tuotekoodi
MM11016
20,00 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Kotte Toys -tuolit ovat puuvalmiita nukkekodin 1:12  rakennussarjoja, joista voit loihtia omaan nukkekotiisi sopivan tyyliset ja väriset. Paketissa on kaikki tarvikkeet tuotteen kokoamiseen, mutta maalaustarvikkeet täytyy hankkia erikseen. Kevyt hionta ennen maalausta ja maalauskerrosten välissä auttaa saamaan kauniimman lopputuloksen.

Gungstol gjord i samarbete med dockhusföreningen
Päijät-Häme i staden Lahti som ligger 15 mil NÖ om Helsingfors

Staden Lahti ligger i Finland. I Lahti finns en grupp miniatyrister som varje sommar bjuder in till en miniatyrmässa.

Denna äger rum i en galleria som byggts mellan Asko-möblers gamla fabrikslokaler, numera företagshotell. Leea organiserar, en söndag, varje sommar en miniatyrmässa här.

 

1918 startade Aukusti Asko-Avonius en snickeriverkstad i Lahti. Aukusti kom från en fattig familj. Men hans lilla verkstad utvecklades snart till Nordens största möbelleverantör och Finlands största möbel-butiks-kedja. Sedan 1930-talet har hans företag Asko varit ett av Finlands mest kända varumärken. Aukusti var entreprenör och visionär och 1938 startades Upo Oy en metallindustri med fjädersängar, barnvagnar och hushållsmaskiner. Tvättmaskiner, spisar även plaströr och golv blir stora grenar inom koncernen.

 

2010 såldes verksamheten, till Gronje Group, stora delar av verksamheten har nu flyttas till Slovenien. Vi hoppas ju att Leeas  mormors mycket fina gungstol är en tidig Asko-möbel, tillverkad i Lahti.              

 

 

tech

Katso myös

Puola 5 cm x 0,8 cm,  6 kpl
Lisätiedot 
2,80 €
Kulho/pesuvati 3 kpl
Kolme käytännöllistä kulhoa nukkekodin keittiöön. Erikokoiset astiat sopivat niin leivontaan kuin ruoan tarjoiluun ja säilytykseen. 
3,00 €
Miniatyyrimaitokannu neljässä eri värissä myydään yksittäin
Edullinen nukkekodin maitokannu tai mehukannu neljässä eri värissä. Ruskea väri sopii rustiikkiin keittiöön, aitoon suomalaiseen mökkitupaan mutta myös todella... 
1,40 €
MAALAAMATON
Nukkekodin senkki on maalattu tummanharmaalla Plus color maalilla
Puuvalmis senkki sopii nukkekodin ruokasaliin astioiden ja aterimien säilytykseen, ja on käytännöllinen säilytyshuonekalu myös olohuoneeseen, eteiseen ja makuuhuoneeseen. 
9,40 €
MAALAAMATON
Nukkekodin vanhanjan työhuone
Kirjoituspöytä, maalauspöytä, leivontapöytä, kaupan tiski, eteisen lipasto, autotallin työpöytä ... Puuvalmiista pöydästä voit luoda mitä tahansa! 
12,00 €
Kalustejalka, 4 kpl
2,9 cm... 
1,80 €
Uunipelti, pilkullinen emali
Lisätiedot 
1,10 €
MAALAAMATON
Siro nukkekodin pinnatuoli maalattuna ja puuvalmiina
Siro nukkekodin pinnatuoli sopii keittiöön ja vaikka lastenhuoneen tuoliksi. Maalaa puuvalmis kaluste Plus Color maalilla haluamaasi väriin nukkekotisi sisustuksen mukaan. 
3,30 €
MAALAAMATON
Pyöreä pikkupöytä, puuvalmis
Pöydän halkaisija 6 cm, alemman tason halkaisija n 3 cm, korkeus 6 cm... 
9,80 €
tech
Minimaailman nettikauppa
Suomen Minimaailma Oy
Liisankatu 15
FI-00170, Helsinki
FINLAND
puh. 045 78716204
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9