Suomen Minimaailma - nukkekoti, miniatyyrit ja nukkekodin rakennustarvikkeet 1:12 mittakaavassa sekä tonttuovitarvikket

SUOMEN MINIMAAILMA: Nukkekodit, nukkekodin kalusteet, nuket ja miniatyyritavarat

Nukkekoteihin erikoistuneessa nettikaupassa ja Helsingin myymälässä myös nukkekodin valaistus ja sähkötuotteet, rakennustarvikkeet, tapetit ja kaakelit, sekä harrastukseen sopivat työkalut.

Suomen Minimaailma on nyt Facebookissa.

Aito kivilaatta, harmaa liuskekivi

Etusivu > Aidot KIVIMATERIAALIT

Aito kivilaatta, harmaa liuskekivi
Aito kivilaatta, harmaa liuskekivi
Aito kivilaatta, harmaa liuskekivi
Aito kivilaatta, harmaa liuskekivi
Aito kivilaatta, harmaa liuskekivi
Aito kivilaatta, harmaa liuskekivi
Tuotekoodi
4-L5009RS
34,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Suorakaiteen ja neliön muotoisia kivilaattoja, joiden paksuus on noin 2mm. Aidolla kivellä voi päällystää vanhan ajan keittiön, kellarin, ruokakomeron, eteisen tai tehdä kivipolkuja puutarhaan.

Kivet ovat erikokoisia ja niitä voi leikata esim. tongilla tarpeen mukaan. Askarteluveistä käytettäessä, kiven molemmille puolille kannattaa tehdä viilto ja sen jälkeen napsattaa kivi poikki esim pihtien avulla.

Paketin riittävyys 645 cm2.

Stacey's Miniature Masonry kivituotteet on valmistettu aidoista kivimateriaaleista Englannissa. Tuotteet on mitoitettu 1:12 mittakaavan pienoismalleja, pihoja ja nukkekoteja varten, eli myös materiaalin ohuus on otettu huomioon mittakaavaan suhteutettuna.

Kivituotteiden riittävyys ilmoitetaan neliösenttimetreinä: esimerkiksi 64 cm2 rittää alaan, joka on esim 8 x 8 cm tai 16 x 4 cm. Vastaavasti esim 400 cm2 riittää alueeseen, joka on esim 10 x 40 cm tai 20 x 20 cm.

Paketeissa on yleensä muutama ylimääräinen kivi ilmoitetun riittävyyden yli, mutta joukossa voi olla myös lohjenneita kiviä. Huomaa, tässä paketissa saattaa olla myös epäsäännöllisen mallisia kiviä mukana.

Asennus:

  • Varmista, että alue on puhdas ja kuiva. Asettele kivet haluamaasi malliin ja jätä noin 1mm väli saumoihin. Pyyhi mahdollinen kivipöly pois kostealla rätillä. Liimaa kivet PVA-liimalla paikoilleen yksi kerrallaan. Anna kuivua täysin kuivaksi.
  • Sekoita 50/50 PVA-liimaa ja vettä. Levitä seosta siveltimellä lattian päälle tiivisteeksi. Anna kuivua kokonaan.
  • Saumaa lattia saman sarjan saumausaineella tai vastaavalla tuotteella. Saumausainepaketti on tilattavissa erikseen ja sen mukana on englanninkielinen ohje.
tech
tech

Copyright Suomen Minimaailma 2021

Minimaailman myymälä ja verkkokauppa
Suomen Minimaailma Oy
Liisankatu 15
FI-00170, Helsinki
FINLAND
puh. 045 78716204
info@minimaailma.fi
Y-tunnus: 1891117-9
Paytrail